Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Smaruj Aneczko smaruj:cool3:
Ja przepraszam, ale nie mam czasu wejśc na chwilę obecną na ten wątek Aneczko:oops:
Jestem tylko na chwilkę bo w pracy mam urwanie głowy i przesyłam buziaki od Majeczki:loveu::loveu::loveu:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Smaruj Aneczko smaruj:cool3:
Ja przepraszam, ale nie mam czasu wejśc na chwilę obecną na ten wątek Aneczko:oops:
Jestem tylko na chwilkę bo w pracy mam urwanie głowy i przesyłam buziaki od Majeczki:loveu::loveu::loveu:

Agusiu rozumiem doskonale :) każdy teraz zalatany...ostatnio nawet nie mam czasu zadzwonić na pogaduchy :(

Posted

O rany, a ja dziś jechałam do pracy i tak sobie pomyślałam o Was:-)
Ciekawe jak Majeczka wygląda, może by Agusia pstrykła jej jakąś foteczkę nową...:-)
Teraz wchodzę i czytam że Agusia masz aparacik niedługo:-)
Czyli będą zdjątka...?

Posted

Tak będą w następnym tygodniu jak tylko moja kuzynka przywiezie mi aparat ;)
Majeczka to jeszcze straszny strachulec. Wczoraj leżała sobie pod stoliczkiem i merdała do mnie ogonkiem i wiecie patrze tak na nią a ona zerka tym swoim przerażonym wzrokiem w strone ogonka i cała wystraszona bo myślała, że to ktoś za nią puka a to tylko ogonek :evil_lol: Nie gniewajcie się na mnie, ale ja się z tego uśmiałam. Ona była naprawdę przerażona, ale to tak śmiesznie wyglądało :lol:

Posted

[quote name='Awit']Majeczka histeryczką chyba troszkę jest....:-)
Wybywam na wakacje, do zobaczenia!!![/QUOTE]

Udanych wakacji Awit :cool3: Baw się dobrze :lol::lol::lol:

Posted

Dziewczyny kochane ,podpiszcie sie pod petycja ,bo facet będzie bezkarny :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/205213-Proszę-o-wsparcie-ważnej-petycji-podpisami!-Sprawca-zagłodzenia-psa-musi-ponieść-karę?p=16611611#post16611611[/URL]

Posted

[quote name='Poker']Nikt niem pyta o Majeczkę? Chyba zostanie przez zasiedzenie. Gusia też nadal u nas.[/QUOTE]

Ja wznawiam Majeczce cały czas te ogłoszenia, które przychodzą mi na maila, ale kompletna cisza a o Gusieńke przynajmniej ktoś pyta;)

Posted

Wycałuje Majeczkę wycałuje :loveu::loveu::loveu:
Awit a ty już po urlopie?

Budrysku oj tam oj tam;) no nie wiem ja chciałabym, żeby znalazł się taki domek jak mój przynajmniej:eviltong:

Posted

Dziewczynki czy mogłabym komuś przesłac na maila zdjęcia Majeczki?
Komputer w pracy strasznie mi muli a ja nigdy nie wklejałam jeszcze zdjęc na Dogo i nie mogę sobie z tym poradzic:oops::oops::oops:

Posted

Agusia ja 12 dni byłam na urlopie, jutro wracam do pracy a jestem zmęczona aż za bardzo.
Prawie cały urlop to bezdomne psy, psy, psy...
Jest coraz gorzej.

Posted

Ślicznie dziękuje Aneczko :loveu::loveu::loveu:prześle zdjęcia jak tylko będę miała chwilke;)
Awit człowiek nawet na urlopie się zamartwia bo tych biednych gadzin tyle:-(:-(:-(
Moniczko dziękuje, że jesteś:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zdjęcia się własnie wysyłają;)
Anka mnie chyba udusi bo wysłsłam jej 15zdjęc Majeczki:evil_lol:
Majeczka bardzo nie lubi jak jej się robi zdjęcia i musiałam się trochę namęczyc bo jak mnie widzi z aparatem to odrazu ucieka do domku:lol:
Tak Pokerku zapuściła korzenie i to głęboko;)