Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyłączam się do życzeń :-)
Jeśli dobrze pamiętam Majeczka została wysterylizowana dzięki funduszom z "Akcji- STERYLIZACJA". Chętnych do korzystania z darmowych sterylek jest dużo natomiast mniej chętnie dogomaniacy wpłacają na ten szczytny cel. Proszę o wklejenie tego banerku na pierwszą stronę jako reklamę sterlkowej skarbonki. Może akurat kogoś to zachęci do przyłączenia się. Ostatecznie 5 zł miesięcznie to nie majątek a tak wiele może zdziałać ;-)

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidan banerek wklejony ;)
Ja póki nie zejde chociaż z jednej deklaracji nie mogę wpłacac na skarpete sterylkową poprostu nie wyrobie...
Ja na samego Woltera od ponad dwóch lat wpłacam po 120 zł miesiecznie a mam jeszcze inne deklaracje miesięcznie. Bardzo mi przykro, wiem, ze obiecałam...:oops:

Posted

U Majeczki wszystko ok :lol:
Dzisiaj mnie tak wystraszyła, że mało co nie zeszłam...
Zmywałam naczynia a Maja leżała w pokoju nagle słysze jak skomli lece biegiem a jej się pazurek zachaczył o kocyk... Mówie wam, ale mi stracha napędziła :evil_lol:

Posted

Oj z oderwanym pazurkiem to nie taka prosta sprawa. Mojej Fredzi dwa razy na spacerze to się przydarzyło.
Za 1szym razem wet zerwał jej do końca, zdezynfekował, obandażował i podał antybiotyk, takie paskudne to było.
Za 2 razem tylko dezynfekcja i opatrunek.
U Majeczki zerwanie by nastąpiło w czystych warunkach, w kocykowych, ale na szczęście Agusia zdążyła zapobiec:-)

Posted

Tak pazurek cały ;)
Dziewczyny co można zrobic oprócz wyczesywania oczywiście, zeby Majeczka przestała się tak lenic. To jest totalna masakra jej kłaczki są dosłownie wszędzie...

Posted

[quote name='AgusiaP']Tak pazurek cały ;)
Dziewczyny co można zrobic oprócz wyczesywania oczywiście, zeby Majeczka przestała się tak lenic. To jest totalna masakra jej kłaczki są dosłownie wszędzie...[/QUOTE]

Ja gotuję siemię lniane.I łyżeczkę takiego glutka który się wytrąci dodaję do jedzenia;)

Dziewczyny potrzebuję pomocy,szukam tymczasu dla szczeniaka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/206843-5-miesi%C4%99czny-czarny-jak-noc-SUDAN.Porzucony-na-ruchliwej-ulicy.Szukamy-DT-DS[/url]!

Posted

Może ktoś z Was wie, czy ktoś nie szuka małej rudej suni ? moze komus sie zgubiła ? a moze ktos chciałby adoptowac malenstwo ?

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/206976-Ruda-sunia-szuka-domu-!"]http://www.dogomania.pl/threads/206976-Ruda-sunia-szuka-domu-![/URL]

Posted

Jestem tylko nawalił nam laptop i mogę korzystac z internetu tylko w pracy.
U Majeczki wszystko ok niesamowita z niej pieściocha. Majeczka przesyła buziaki cioteczka

Posted

Oj to Agusiu naprawiaj szybciutko laptopka...i przekaz całuski Majeczce ode mnie:lol: i myzianko tez ...a i moje chłopaki-czterołapki tez to samo przesyłają:cool3:

Posted

Jestem i teraz to będę miała komputer tylko w pracy bo od piątku przeprowadziliśmy sie na działke i będziemy tam mieszkac do końca sierpnia.
Majeczka troszkę była zaskoczona zmianą miejsca, ale wszystko jest ok.
Nie mam dzisiaj za dużo czasu, zeby wam wszystko napisac bo jak na złośc mam kupe roboty...
Jak tylko będę miała więcej czasu wszystko Wam napisze

Nie miałam kompletnie żadnego telefonu w sprawie Majeczki a lalunia ma przecież ogłoszenia na 130portalach....

Posted

Agusia ale działeczka dobrze ogrodzona?
I wy tak razem wszyscy i córka i psy i koteczek? I mąż oczywiście...:-)
Matko tyle ogłoszeń i nic.... A ona taka śliczna.