Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matko mam nadzieję, że sunia się znajdzie tylko nie wiadomo czy podejdzie do nowych właścicieli jak była u nich tak króciutko.
Nie wiem dlaczego ludzie nie słuchają co do nich się mówi. Przecież napewno dziewczyny mówiły, że suni trzeba pilnować tym bardziej jak to strachulec i że taka sytuacja się może zdarzyć.
Tego najbardziej się boję jeśli chodzi o Majeczke, że domek wypadnie super a nie dopilnują Majeczki i .... Może znowu panikuję ale ta myśl mnie przeraża.
Tak było napewno w przypadku tej suni co była u borówki. Domek napewno na wizycie wypadł dobrze a sunia zginęła...
Awit możesz podać link do wątku tej suni?
Lidan bardzo dziękuje, że odnawiasz ogłoszenia Majeczce. Jak możesz to wznów jej Allegro niewyróżnione. Niestety nie było żadnych telefonów...
Jak muszę wpłacić moje deklaracje i też nie mam pieniążków na wyróżnienie.
Ta koteczka, którą złapałam bardzo dużo mnie kosztuje a i tak ta pani u której kiciunia jest na DT pomaga mi finansowo.
Pokerku szukamy domku dla Majeczki

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AgusiaP napisał(a):
Mam nadzieję, że trafi jej się lepszy domek :lol:

Hehe, chciałabyś tak myśleć by był lepszy:-)
Dobrze wiem, że wg Ciebie żaden lepszy nie będzie:-)
Ja uważam, że moje psy mają tak wspaniały dom, że drugiego takiego nie ma, i że mają najlepiej ze wszystkich psów:-):-)

Posted

Miejmy nadzieję, że ich też ktoś wyrzuci skądś kiedyś.....Tak by sobie sami nie byli w stanie poradzić.
Chyba odejdę z dogo, bo już nerwowo nie wytrzymuję.

Posted

Pieknie dziękujemy za pozdrowienia my też pozdrawiamy :loveu:

Dzisiaj u Ewci była koleżanka i chciały z Mają wyjść na spacerkek bo ja wróciłam później do domu. Ewcia nie wie czemu, ale jak się już ubrały i chciały wyjść wzieła Majeczkę na ręce to Maja zrobiła siusiu pod siebie. Mówi, że to chyba ze strachu... Ona dalej bardzo boi się obcych a spacerki to ciągle duży stres dla niej...

Posted

AgusiaP napisał(a):
Pieknie dziękujemy za pozdrowienia my też pozdrawiamy :loveu:

Dzisiaj u Ewci była koleżanka i chciały z Mają wyjść na spacerkek bo ja wróciłam później do domu. Ewcia nie wie czemu, ale jak się już ubrały i chciały wyjść wzieła Majeczkę na ręce to Maja zrobiła siusiu pod siebie. Mówi, że to chyba ze strachu... Ona dalej bardzo boi się obcych a spacerki to ciągle duży stres dla niej...

A czemu wynosicie ja na rękach?

Posted

Bo Majeczka sama pod drzwi jak idziemy na spacerek nie podejdzie trzeba ją ciągnąc albo brac na ręce więc wybieramy tą drugą opcję. W niedziele np zrobiła mi koo w kuchni pod stołem. Ona nigdy jak coś jej się chce nie sygnalizuje tego...
Ale jakbyście tak popatrzyły ukradkiem na Maje jak nie ma nikogo obcego w domu to nie widac po niej wogóle, że to taki "kłbuszek strachu" wręcz przeciwnie wtedy szaleje jak szczeniaczek...

Posted

to Majusia strachulec jak nasza Gusia.Co prawda tylko raz nakoopała ze stracu , a tak nigdy w domu nie bruszi.Ale mija miesiąc jak jest u nas i nadal nie podejdzie do ręki.
Ja bym jej nie nosiła na rękach, może spróbować ją smaczkami wyciągnąć albo po prostu trochę pociągnąć ,żeby musiała iść.Ale musi mieć szelki założone. Może ona boi sie tylko przejeścia przez same drzwi? Tak miała Tami ,a potem już szła.

Posted

Pokerku w takim razie spróbuje. Majeczka zawsze wychodzi na spacerek w szeleczkach a jak biorę ja na ręce to serducho tak mocno jej bije... Myślałam, że jak zrobi się cieplej to ten uparcich będze miał ochotę na dłuższy spacerek, ale niestety woli siedziec w domku

Posted

Wydaje mi się, że przytyło jej się troszeczke. Obiecuje, że zdjęcia będą napewno w tym tygodniu tylko muszę odebrać aparat.
Lidan pisała, że wznawia jej ogłoszenia :loveu:

Posted

Maja ma aktualne allegro (niewyróżnione) i alegaratkę. Większość ogłoszeń z pierwszej strony też jest aktualna (te o których wiem, że się skończyły odnawiam).