Lucyna Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Dobrze kochana, to niech zgłosi, byłam druga w kolejce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gabi79 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Agusiu, czekamy na wieści, dzwoniłaś do tej kobiety? Dla mnie to co innego jak ktoś szuka psa, bo poprzedni odszedł za tm, a co innego jeśli pies zaginął. Tak po prostu szukać kolejnej suni... Aga Ty zdecydujesz, bo tu każdy wyraża swoje zdanie, ale przecież to Ty jesteś w kontakcie z tą osobą. Cały czas trzymam kciuki za dobry domek dla Majeczki. Aga tak z ciekawości, z jakiego miasta jest ta pani? Quote
AgusiaP Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Lucynko w każdym razie bardzo dziękuje, że chciałaś pomóc:loveu: Gabi pani jest z Ząbkowic ;) Quote
AgusiaP Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Dzwoniłam do pani Perełka się znalazła:multi::multi::multi: Pani maiła telefon, że taka sunia błąka się w tej miejscowości co wcześniej ktoś ją widział. Pani zastanawia się czy nie wziąć jeszcze jednego pieska, ale boi się czy Maja z Perełką by się nie gryzły. Ma do mnie telefon jak coś postanowią zadzwoni do mnie ;) Quote
Gabi79 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Aga, a może Pani by wzięła Felusia, bo on mi zapadł w serce, a zainteresowanie nim zerowe. Tylko on nie jest wykastrowany. Quote
Gabi79 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Aga, znasz moje zdanie.... Czekamy na wyjątkowy domek dla Majeczki! Quote
Gabi79 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Aga, jakby pani się zdecydowała, to może zaproponuj jej Felusia, tylko trzeba by było go wykastrować. Quote
AgusiaP Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Gabi79 napisał(a):Aga, znasz moje zdanie.... Czekamy na wyjątkowy domek dla Majeczki! Ja chyba lubię się martwić na zapas pa Quote
Lidan Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [B]AgusiaP[/B] czy wiesz już mniej więcej ile ta sterylka będzie kosztowała? Czy zostały jakieś pieniądze na koncie Maji czy trzeba prosić o "refundację" całej kwoty? [B]Gabi79[/B] nie pisz jednego posta pod drugim w takim krótkim czasie :nono: Jeśli chcesz coś dopisać do poprzedniej wypowiedzi użyj funkcja EDYTUJ, którą masz pod swoim postem. No chyba, że chcesz mieć bliskie "spotkanie" z moderatorem :eviltong: Quote
Lucyna Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mnie się wydaje, że można prosić o refundację 75% kwoty, sprawdź jeszcze ... :lol: Quote
Lidan Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 To nie o to chodzi. Wcześniej była taka opcja, że dla osób spoza skarbonki jest zwrot 75% (teraz chyba 50%) Dla członków 100% ale trzeba szukać jak najtańszych gabinetów. Niektórym udaje się za 300 zł wysterylizować 2 suki choć to cena nieprawdopodobna, a tu padła wcześniej kwota chyba bliska 300 zł za sterylizacje Majki. Quote
AgusiaP Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 Avilia pszesłałami 250zł na srerylke. Wdałam: 49 zł za tabletki jak Maja miała biegunke + badanie kału 77 zł za badania krwi Razem 126zł Zostało 124zł Mnie weterynarz powiedział, że sterylizacja będzie kosztował 250/300zł. Avilia powiedziała, że pojedzie ze mną, żeby coś utargować. Quote
Lidan Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Zgłosiłam. [url]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29?p=16222575&viewfull=1#post16222575[/url] Gdzie dokładnie Maja będzie sterylizowana :???: Quote
Poker Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 to niech chociaż częściowy zwrot będzie .Mi zostało jeszcze 30 zł po Koksuni , więc ziarnko do ziarnka. Cudnie , że Perełka się znalazła. Chyba trzeba poczekać jeszcze na TEN domek. Quote
kaja69 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='AgusiaP']Dzwoniłam do pani Perełka się znalazła:multi::multi::multi: Pani maiła telefon, że taka sunia błąka się w tej miejscowości co wcześniej ktoś ją widział. Pani zastanawia się czy nie wziąć jeszcze jednego pieska, ale boi się czy Maja z Perełką by się nie gryzły. Ma do mnie telefon jak coś postanowią zadzwoni do mnie ;)[/QUOTE] Super wiadomość...mam nadzieję,że pani będzie juz osrożniejsza ... Quote
AgusiaP Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Dziękuje Wam bardzo Lidan i Poker, ale czy Tobie Pokerku nie przydadzą się te pieniążki na nową sunieczke, którą masz u siebie? Ja nie znam u nas tańszej lecznicy. Ja u nas w Dąbrowie za sterylizacje Gabuni płaciłam 300zł a jest mniejsza od Majeczki. Aneczko też mam taką nadzieję, że państwo będą teraz bardziej uważac na Perełkę w każdym razie są bardzo szczęśliwi. Quote
Lucyna Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Nie wiem jak ona mogła przetrwać w takich warunkach :-( dobrze, że już w domku :lol: Buziole dla Majeczki ...:loveu: Quote
AgusiaP Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Ja też bardzo się cieszę, że się znalazła, ale swoje napewno przeżyła. Pani mówiła, że znaleźli ją w lesie... Quote
Gabi79 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Co słychać u ślicznej Majeczki? Agusiu, kiedy ta sterylka? Quote
AgusiaP Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Wycałuje i wyściskam Majeczke od Was wszystkich dziewczynki ;) Ja wstępnie umówiłam się na sterylkę na piątek na 13tą. Quote
Poker Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Agusiu, te 30 zł chętnie bym jednak przekazała opiekunce Foksia , bo zapłaciła za kastrację 140 zł. Dla nowej suni nie potrzebuje ekstra kasy, bo ona jest wysterylizowana. Może Majeczce uda sie załapać na sterylkową skarpetę , a jak nie , to jakiś bazarek zrobię. Czyli w piątek kciuki potrzebne za Majeczkę. Quote
kaja69 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Poker']. Czyli w piątek kciuki potrzebne za Majeczkę.[/QUOTE] To ja juz zacznę zaciskać od jutra rana... Quote
AgusiaP Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Dobrze Pokerku nie ma sprawy ;) Ja czekam dzisiaj na telefon od Avili jeśli jej będzie pasowało Majeczka w piątek o 13tej będzie miała sterylke. Jeżeli nie przemówimy to na następny piątek, żebym mogła miec ją na oku po zabiegu. Quote
Avilia Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='AgusiaP']Dobrze Pokerku nie ma sprawy ;) Ja czekam dzisiaj na telefon od Avili jeśli jej będzie pasowało Majeczka w piątek o 13tej będzie miała sterylke. Jeżeli nie przemówimy to na następny piątek, żebym mogła miec ją na oku po zabiegu.[/QUOTE] Aguniu jak Ci pisałam nie dość,że mam problemy z telefonem to jeszcze laptop mi się sam wyłącza.Może uda mi się dodać tego posta: Więc tak,jeżeli chodzi o piątek to nie ma problemu.Pojedziemy razem jak chcesz.Trzeba prosić skarbonkę o pomoc,bo nie mamy już funduszy niestety;/ Tam u wetów trzeba płacić "od ręki".Agusiu będziesz miała żeby w razie co założyć?Jak nie to ja wezmę jakąś kaskę.U skarbonki trzeba pisać jaka kwota,my póki co nie wiemy,szacuję,że od 220-250zł będzie kosztować.[B]Przychodnia weterynaryjna VET-IMPORT; ul.Br.Mieroszewskich 8A, Sosnowiec[/B]- zostawiam tu dane,ponieważ nie wiem czy laptop pozwoli mi na skakanie po wątkach. Quote
Recommended Posts