kaja69 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Agusiu ,Tobie ,Twoim bliskim i czterołapnym dziewczynkom równiez szczęśliwego roku 2012 :) Quote
AgusiaP Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Nie wiem co się stało, ale post, który pisałam w piątek znikł.... Wszystko dobrze Awit dziękuje:loveu: Majeczka rozbrykała się na całego jak ktoś przyjdzie szczekają w domu jedna przed drugą z Gabunią i mamy mały dom wariatów:evil_lol: Unika kontaktu z Gabunią i przjaciólkami to chyba już nie zostaną :roll:Zuzia też ją nie interesuje Pieściocha z niej niesamowiata tylko pieszczoty jej w głowie;) Quote
Awit Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Super:-) Jaka musi być szczęśliwa:-) Wiesz,u mnie też jedna za drugą nie przepada, ale druga lubi tą 1szą:-) Ucałuj wszystkie wilgotne pyszczki ode mnie:-) Quote
AgusiaP Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Wycałuje, wycałuje a Ty kochana wycałuj swoje od cioci Agusi:loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Dawno nie zaglądałam do Majeczki. Aguś ode mnie też wycałuj cały zwierzyniec!!! Quote
Gabi79 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Co tu tak cicho u Majeczki? Weszłam sobie na Dogo, bo już nie mogę w domu wysiedzieć, a tu dopiero 16.05. mam zdjęcie szwów i jeszcze przez dobrych kilka tygodni będę uziemiona. buziaczki dla całej Majeczkowej rodzinki. Aguś a co z tym kotem z Pogorii, którego miałaś zamiar łapać? Quote
Recommended Posts