Radek Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 [quote name='szajbus']Helgunia na fotce nie wygląda na taka starowinkę. Jeszcze niezła z jej laseczka.:lol: [/QUOTE] Na zdjęciu to Helgunia wygląda młodziej niż w rzeczywistości. Bardzo bym chciał żeby długo jeszcze dawała nam wszystkim radość. To bardzo kochana sunia, trochę podobna w swej miłości do wszelkich istot do Norci:loveu: [quote name='Ewa Marta']Dopiero teraz odkryłam ten wątek.... [...] Gaja jest wyjątkowo żywą i energiczną sunią [/QUOTE] Ten wątek to mój pierwszy wątek na Dogo. Na Dogo trafiłem gdy Norcia się rozchorowała, szukałem informacji, pomocy... Gdy Norcia odeszła (po jakimś czasie) rozpocząłem tu pisać żeby zachować pamięć o wspaniałej suni, a także żeby i mi było choć trochę lżej. A Gajulec jest faktycznie wyjątkowo energiczny. Quote
Radek Posted August 2, 2014 Author Posted August 2, 2014 Norasku, dziś Brutus przekroczył TM:( Przywitaj tam starego ONka. Smutno mi. Quote
szajbus Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 O kurde!!!!!!!!!!!! Przykro mi bardzo Radku. Niech wszystkie nasze psinki przywitają go za TM, oprowadza po najpiękniejszych zakamarkach tej tajemniczej krainy. SARUŚKA, NORASKU, BRUTUSKU P A M I Ę T A M Quote
Radek Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Cały czas myślę o Brutusku, a dzisiaj jeszcze jest dzień wyjątkowy, bo 8 lat temu dotarła do nas Saruśka. Zawsze w ten dzień wyprawialiśmy jej urodziny. Smutno mi:( Quote
Ewa Marta Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Przytul Gaję, może choć troszkę ukoi Twój smutek:-( Quote
Radek Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Bardzo dziękuję Wam za ciepłe słowa, są tak potrzebne gdy trudno się pozbyć smutków. Dziś smuteczki są trochę mniejsze. Pewnie i Gajula ma w tym swój udział. Quote
Radek Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Norasku kochany, w sobotę wróciliśmy z urlopu. Czasem łapały mnie smutki, wiadomo, pewne miejsca wywołują wspomnienia (chociaż oczywiście urlop dał nam wiele radości). Oprócz tego podczas urlopu dotarła do mnie informacja o Brutusie, a po powrocie dowiedziałem się, że Odkrywka pobiegła za TM:( Smutne to wszystko. Mam nadzieję, że tam biegacie razem... Quote
szajbus Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Smutki........... czemu nas nie opuścicie? Pamiętam dziewczynki [img]http://oi62.tinypic.com/1gmw6e.jpg[/img] Quote
Radek Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 Zbyt dużo ostatnio smutków:( Norasku, długi weekend spędziliśmy na działce i nie mogłem odgonić od siebie myśli o Brutusku (tam jeszcze jest jego karma, miska), waszych zabawach i działkowych szaleństwach. Smutne to wszystko. Quote
Radek Posted August 28, 2014 Author Posted August 28, 2014 Czasem jedna chwila wyzwala tyle wspomnień. Jak to jest, że czasem wspomnienia przychodzą w jednej chwili? Byłem wczoraj u mamy i podczas wędrówki przez osiedle stawały mi przed oczami nasze spacerki. A później, już w mieszkaniu zdjęcie Norci na półce. Ciężko było powstrzymać łzy... Quote
Radek Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Norasku, dzisiaj w nocy śnił mi się Brutus. We śnie bał się burzy. Po przebudzeniu ze snu od razu pojawił się żal. Coraz więcej pożegnanych psiaków:( Quote
Radek Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Norasku, pomimo dużych zmian na forum Szajbus trafiła na wątek. Dziękuję za pamięć. Quote
Radek Posted September 21, 2014 Author Posted September 21, 2014 Norasku, dziś było szaro, ponuro i nostalgicznie. Tyle razy wspominaliśmy dziś pożegnane przyjaciółki. Przy takiej pogodzie wspomnienia są smutniejsze:( Quote
Radek Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Norasku, mamy piękną złotą jesień, pogoda bardzo spacerowa. Pojawiają się już pryzmy suchych liści. Tylko nie ma komu w nich nurkować... Quote
Radek Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Norasku, w weekend byliśmy na działce i spotkało mnie coś, co wywołało wspomnienia. Okazuje się, że nasza mała Gaja ma podobną reakcję na krowy. Dziś przechodziliśmy obok łąki z krowami i nasza mordka na widok krów rozszczekała się w niebogłosy. Od razu stanęły mi przed oczami nasze działkowe spacery. Nie były to smutne wspomnienia, wywołały uśmiech na mojej twarzy. Quote
Radek Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Jesienna pogoda mnie powoli dopada. Skądś przyplątało się przeziębienie, a wraz z gorszym samopoczuciem fizycznym pokazują się czasem małe smuteczki:( Quote
Radek Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Ciężko mi dzisiaj. Rok temu pożegnaliśmy naszą Saruśkę:( Quote
Radek Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Norasku, jakoś ta zmiana czasu mi nie służy. Wcześniejszy zmierzch wpływa przygnębiająco. Dobrze, że jest z nami mała mordka, potrafi bardzo rozweselić Quote
szajbus Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Tęsknota - Ból - Cierpienie - Nie Znają Czasu - Pozostają Na Zawsze ...... Quote
Recommended Posts