Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saruśka, ty nie strasz ludziów, bo dostaniesz bęcki!!!!!!!!!!!!

Cholera aż, się cala spociłam jak przeczytam, że coś jest nie tak!
Kciuki zaciskam za tą twoja damę.

Posted

Bardzo dziękuję za kciuki:) Z Saruśką jest lepiej i niech tak zostanie!
Norasku, przez długi weekend byliśmy nad Bugiem, bardzo lubiłaś te okolice. Pojechaliśmy specjalnie w miejsce, gdzie często bywaliśmy, aż poczułem ukłucie w sercu gdy patrzyłem na nasze ulubione miejsca.

• 2 weeks later...
Posted

Norasku, już jestem po wakacyjnym odpoczynku, ciężko mi się przyzwyczaić do powrotu "do rzeczywistości"
Przez weekend, aż do dziś Asia jest na działce z Brutusem, zawsze jak byłaś z nim to było istne szaleństwo na całej działce. Śmiałem się wtedy, że tak tupiecie jak małe słoniki.

Posted

Dobrze, że te wspomnienia mamy w sobie, nawet gdy czasem boli.
Norasku, dzisiaj jak byłem u mamy spotkałem jamnika z drugiego piętra, ma już 15 lat - staruszek z niego, ma taką siwą mordkę. Zawsze się trochę bał twojej żywiołowości, ale lubiliście się.

• 2 weeks later...
Posted

Norasku, idzie jesień, czuję to na moim chorym żołądku.
Brakuje mi tego, jak kładłaś głowę na moim brzuchu gdy czułaś że żołądek mi się "odzywa". Najśmieszniejsze było to, że gdy chciałem sobie poleżeć i nic nie robić i udawałem że dokucza mi brzuszysko nie dawałaś się nabrać i szczekałaś żeby zachęcić mnie do zabawy. Nigdy tego nie robiłaś gdy naprawdę żołądek mi dokuczał. Psy mają chyba jakiś dodatkowy zmysł.

• 2 weeks later...
Posted

Norasku, dzisiaj byliśmy z naszą Saruśką na badaniach kontrolnych. Jak zwykle proszę o trzymanie łapinek za wyniki, które będą jutro.
Cały czas pamiętam, tęsknię i wspominam.
Dziękuję zaglądającym za pamięć.

Posted

Dziękuję nieustająco za pamięć.
Norasku, od soboty jestem unieruchomiony wirusowym zapaleniem gardła, z jednej strony przez gorączkę i ból gardła czuję się kiepsko, ale z drugiej strony mogę dużo czytać, a tak spędzać czas bardzo lubię.

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję za życzenia zdrowia, na razie wydobrzałem, chociaż jeszcze trochę zakatarzony jestem.
Norasku, tęsknię, chociaż minęło już tyle czasu wciąż wspominamy wspólnie spędzony czas.

Posted

"Daj nam wiarę, że to ma sens,
że nie trzeba żałować przyjaciół.
Że gdziekolwiek są, dobrze im jest.
Bo są z nami choć w innej postaci.
I przekonaj, że tak ma być, że po głosach
tych wciąż drży powietrze.
Że odeszli po to, by żyć.
Lecz tym razem będą żyć wiecznie."

Posted

Norasku, koło naszego bloku jest teraz tyle suchych liści, że miałabyś tyle zabawy...
Nurkowanie w pryzmach liści to była jedna z ulubionych zabaw Norci.