Radek Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Szajbus, Saruśka miała problemy żołądkowe, teraz jest lepiej, ale i tak kciuki przez jakiś czas potrzebne. Quote
szajbus Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Saruśka, ty nie strasz ludziów, bo dostaniesz bęcki!!!!!!!!!!!! Cholera aż, się cala spociłam jak przeczytam, że coś jest nie tak! Kciuki zaciskam za tą twoja damę. Quote
Radek Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Bardzo dziękuję za kciuki:) Z Saruśką jest lepiej i niech tak zostanie! Norasku, przez długi weekend byliśmy nad Bugiem, bardzo lubiłaś te okolice. Pojechaliśmy specjalnie w miejsce, gdzie często bywaliśmy, aż poczułem ukłucie w sercu gdy patrzyłem na nasze ulubione miejsca. Quote
Radek Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Norasku, już jestem po wakacyjnym odpoczynku, ciężko mi się przyzwyczaić do powrotu "do rzeczywistości" Przez weekend, aż do dziś Asia jest na działce z Brutusem, zawsze jak byłaś z nim to było istne szaleństwo na całej działce. Śmiałem się wtedy, że tak tupiecie jak małe słoniki. Quote
katik Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Dobrze, że chociaż takie wspomnienia pozostają. Quote
Radek Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Dobrze, że te wspomnienia mamy w sobie, nawet gdy czasem boli. Norasku, dzisiaj jak byłem u mamy spotkałem jamnika z drugiego piętra, ma już 15 lat - staruszek z niego, ma taką siwą mordkę. Zawsze się trochę bał twojej żywiołowości, ale lubiliście się. Quote
Radek Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Norasku, idzie jesień, czuję to na moim chorym żołądku. Brakuje mi tego, jak kładłaś głowę na moim brzuchu gdy czułaś że żołądek mi się "odzywa". Najśmieszniejsze było to, że gdy chciałem sobie poleżeć i nic nie robić i udawałem że dokucza mi brzuszysko nie dawałaś się nabrać i szczekałaś żeby zachęcić mnie do zabawy. Nigdy tego nie robiłaś gdy naprawdę żołądek mi dokuczał. Psy mają chyba jakiś dodatkowy zmysł. Quote
Radek Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Norasku, dzisiaj byliśmy z naszą Saruśką na badaniach kontrolnych. Jak zwykle proszę o trzymanie łapinek za wyniki, które będą jutro. Cały czas pamiętam, tęsknię i wspominam. Dziękuję zaglądającym za pamięć. Quote
Radek Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Norasku, wyniki Saruśki są OK, trzymanie łapinek w 100 procentach skuteczne;) Quote
Radek Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Dziękuję nieustająco za pamięć. Norasku, od soboty jestem unieruchomiony wirusowym zapaleniem gardła, z jednej strony przez gorączkę i ból gardła czuję się kiepsko, ale z drugiej strony mogę dużo czytać, a tak spędzać czas bardzo lubię. Quote
szajbus Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Radku wracaj szybko do zdrowia. Ja właśnie jestem po przebytej infekcji. Norasku Quote
Radek Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Dziękuję za życzenia zdrowia, na razie wydobrzałem, chociaż jeszcze trochę zakatarzony jestem. Norasku, tęsknię, chociaż minęło już tyle czasu wciąż wspominamy wspólnie spędzony czas. Quote
szajbus Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 "Daj nam wiarę, że to ma sens, że nie trzeba żałować przyjaciół. Że gdziekolwiek są, dobrze im jest. Bo są z nami choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, że po głosach tych wciąż drży powietrze. Że odeszli po to, by żyć. Lecz tym razem będą żyć wiecznie." Quote
Radek Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Dziękuję Wam. Bardzo lubię ten wiersz. Quote
Radek Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Norasku, koło naszego bloku jest teraz tyle suchych liści, że miałabyś tyle zabawy... Nurkowanie w pryzmach liści to była jedna z ulubionych zabaw Norci. Quote
Radek Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Szaro i mgliście za oknem, taka pogoda smutno nastraja:( Quote
Recommended Posts