Radek Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Dziękuję Szajbus za życzenia. Jak zwykle w Święta nie obyło się bez psich wspomnień. Quote
szajbus Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Cały czas mówię, ze one za szybko odchodzą. Czas płynie, ale człowiek cały czas ma w sercu i pamięci te ukochane oczy, zapach sierści, minki , wspólne zabawy itd. Ale wiesz Radku, choć wspomnienia wywołują łzy, nie chciałabym zapomnieć. Dlatego pielęgnuję je jak największy skarb. Norasku pamiętam Quote
Radek Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Norasku, dziś skończyłabyś 10 lat. Gdybyś była z nami pewnie miałabyś już trochę siwe pyszczydło, może i trochę siwego na łapkach. Smutno mi:( Quote
szajbus Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Smutno, oj smutno nam. Często sobie wyobrażam jak wyglądałaby dziś Psonia. Radku, ona jest tam szczęśliwa i ma cię na oku. Każdego dnia sprawdza co tam u ciebie słychać. Norasku pamiętam i przynoszę kwiatki w dowód pamięci Quote
Radek Posted May 25, 2011 Author Posted May 25, 2011 Norasku, w przyszłym tygodniu minie 5 lat, od kiedy musieliśmy się pożegnać:( Quote
Radek Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 Norasku, trzymaj łapinki za Młodego, stawy dokuczają mu dość mocno:( Teraz jego pani jest w sanatorium i Młodym opiekuje się mama. Dziś w nocy bidulek nie spał do 2 w nocy, dopiero po środkach przeciwbólowych zasnął. Kochany staruszek ma teraz nie tylko siwą mordkę ale i łebek. Quote
Radek Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Norasku, dziś mija 5 lat, od momentu gdy musieliśmy się pożegnać:( Smutno mi... Quote
Radek Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Norasku, w sobotę odszedł Młody, kolejny psiak z którym bawiłaś się na osiedlu, niestety lata lecą:( Mam nadzieję, że się tam spotkacie. Quote
szajbus Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI Norciu, zaopiekuj się nim. Quote
Radek Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Norcia lubiła Młodego. Ze śmiesznych wspomnień, Norcia kiedyś weszła do sąsiadów (mieszkaliśmy na jednym piętrze) za Młodym i pobiegła do jego miski, oczywiście w celu dożywienia się:) Quote
Radek Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Norasku, w długi weekend byliśmy na działce. Już niedługo nie będzie można przechodzić przez most na drugą stronę, tam gdzie można daleko wędrować. Stary most, który będą teraz rozbierać jest dla mnie związany z tyloma wspomnieniami... Podobnie jak plaża, z której tak lubiłaś wbiegać do wody. Quote
Radek Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Norasku, mam teraz więcej czasu, porządkuję i oglądam nasze zdjęcia. Tęsknię... Quote
Radek Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Dziękuję za zaglądanie do Norci. Przez najbliższy czas moje wizyty na Dogo będą trochę rzadsze, więc bardzo mi miło że ktoś pamięta i zagląda. Quote
Radek Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Norasku, wróciliśmy z urlopu, poodpoczywaliśmy, wędrowaliśmy z Saruśką, zwiedzaliśmy. Jak zawsze pamiętam... Quote
Radek Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Norasku kochany, dziś jest dla nas dzień inny niż zwykle. Mija 5 lat od momentu, gdy dotarła do nas Saruśka (równo 2 miesiące od dnia, gdy musieliśmy się pożegnać). Sara jest z nami już długo, bardzo ją kocham, ale cały czas masz Norciu miejsce u mnie w sercu i cały czas pamiętam. Jak zwykle przy takiej okazji mam prośbę, Norasku opiekuj się Saruśką zdalnie:) Tęsknię Norciu... Quote
Radek Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Norasku kochany, trzymaj łapinki za Sarę, od wczoraj choruje bidulka:( Quote
Recommended Posts