Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Norasku, ostatnio Asia ma bardzo dużo pracy, widać że czasem ma dosyć, a ja przez to wszystko jestem tak zmęczony, że czasem ciężko mi rano wstać z łóżka. Przypominam sobie wtedy jak potrafiłaś przynieść zabawkę żeby mi poprawić humor.
Na szczęście zbliża mi się kilka wolnych dni. Będę miał trochę czasu dla siebie i na dłuższe psie wędrówki. Saruśka nie jest tak wędrująca, ale i tak można z nią pójść do pobliskiego lasku i zapomnieć o bożym świecie. Brakuje mi twojej roześmianej mordki:(
A Młody, sąsiad z piętra jest już takim staruszkiem (piętnasty rok, jak dobrze pamiętam). Czasem mu się nawet nie chce wychodzić, mama mi ostatnio mówiła.

Posted

Radku miałam tak samo. Kazdy sen z odziałem Psoni był piękny, ale potem........ .
Wracają wspomnienie, tęsknota wręcz boli. Człowiek pragnie choć na chwile przytulić to swoje futerko , a nie może.
Ale bez tych snów też nie jest dobrze, też się tęskni. I teraz nie wiem co jest lepsze. Nie mieć snów i mniej płakać czy je mieć i budzić się ze łzami w oczach.

Norciu dmuchnijcie z Psonią w naszą stronę trochę wiosny.
Pamiętam śliczna

Posted

szajbus napisał(a):

Norciu dmuchnijcie z Psonią w naszą stronę trochę wiosny.

Dziś już cieplej, a i słonko świeci jasno;)
Jeśli chodzi o sny to je lubię, pomimo że jest mi później smutno.

• 2 weeks later...
Posted

Norasku kochany. Jak ja nie lubię się martwić psim zdrowiem. Dziś nasza Saruśka czuje się trochę gorzej, a ja już "chodzę po ścianach":(

Posted

Norasku kochany, trzymaj dalej łapinki. Teraz wygląda, że z Saruśką jest lepiej, jednak widać że w 100% jeszcze nie wyzdrowiała.

Posted

Wygląda na to, że z Saruśką jest lepiej, możemy chodzić trochę dłużej i Sara może już wskakiwać na łóżko. Żeby tak zostało :kciuki:
Norasku, w weekend byliśmy u Artura, bardzo się lubiliście, nie obeszło się bez wspominania.

Posted

Norasku, coraz bliżej do dnia w którym skończyłabyś 10 lat (już tylko tygodnie). Więcej myśli i więcej smutku...

Posted

Norasku, odszedł Grubcio, kochany staruszek owczarkowaty któremu starałem się pomagać tu na Dogo, znałem go tylko ze zdjęć i wspaniałych relacji, bardzo zapadł mi w serce. Może się tam spotkacie?

Posted

[FONT=Arial]Wesołych Świąt za TM Norsaku

Radku
[/FONT]
[FONT=Arial]Zdrowych,pogodnych Świat Wielkanocnych, pełnych wiary,nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz Wesołego Alleluja
[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]