Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Norasku, pewnie w najbliższych dniach nie będę miał zbyt dużo czasu żeby zajrzeć na Dogo. Cały czas pamiętam, nawet gdy nie bardzo jest kiedy zajrzeć.

Posted

Tak Szajbus, jest lepiej. Norasku udało się nam wrócić na Bielany. Znów mieszkamy w zielonej okolicy gdzie można wędrować z psiakiem. Też byś polubiła to miejsce.

• 3 weeks later...
Posted

Dla Norci[`].
Ja ostatnio przechodziłam koło miejsca, gdzie chodziłam na spacerki z Sarą. 4 lata minęło, drzewa urosły. Miejsce się troszkę zmieniło.

Posted

Dziękuję Agga za pamięć. Dziś wieczorem miną cztery lata od momentu, gdy musiałem się pożegnać z Norcią.
Miejsca, gdzie wędrowaliśmy zmieniły się nieznacznie, zawsze gdy tam chodzę wracają wspomnienia. Przypominam sobie nasze spacerki, wesołe, śmieszne, długie, krótkie różne po prostu. Czasem też wracają i smutniejsze wspomnienia.
Norasku, brakuje nam Ciebie, cały czas pamiętamy.

Posted

Norasku, ostatnio zgrywałem zdjęcia ze starego telefonu, który leżał u mojej mamy. Są tam też zdjęcia, które spowodowały łzę na policzku. Bardzo stare zdjęcie na narożniku, zrobione na czarno-biało, a na zdjęciu kochane, uśmiechnięte pyszczydło.

• 2 weeks later...
Posted

Wszystko wygląda na to, że u Saruśki wszystko dobrze. Teraz tylko upały dokuczają. Nie lubiła ich Norcia, nie lubi i Sara.