Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Radku piękne zdjęcie. Moja Sara też ma takie.

Właśnie mi przypomniałeś. Jak ktoś z domowników był chory Sara zawsze przychodziła i kładła się za chora osobą tak plecki w plecki lub z przodu tak aby wygrzać :pPatrzyła tymi swoimi oczkami:loveu:

Posted

Agga, kochane te sunie. Cały czas nie przestaję tęsknić :shake:
Twój post przypomniał mi o innym śmiesznym zachowaniu Norci. Czasem gdy w ciągu dnia zdarzało mi się drzemać Norcia wchodziła na łóżko i kładła się "od ściany". Gdy doszła do wniosku, że ma za mało miejsca opierała się plecami o mnie i łapkami odpychała się od ściany żeby sobie zrobić więcej miejsca :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Norasku, zobacz. Cały czas wątek odwiedzają dobre dusze.
Gdy czytam wpisy i widzę że ktoś oprócz najbliższych osób pamięta o Norci to od razu cieplej robi się na sercu.
Norcia naprawdę kochała wszystkich i cieszę się, że są osoby, które pamiętają. Dziękuję w imieniu swoim i Norci.

Posted

zurdo napisał(a):

Tośka też opanowała metodę na spychacza do perfekcji ;)

Zurdo, aż się uśmiałem z określenia "na spychacza". Fajne określenie i bardzo trafne :)

Posted

Radek napisał(a):
Agga, kochane te sunie. Cały czas nie przestaję tęsknić :shake:
Twój post przypomniał mi o innym śmiesznym zachowaniu Norci. Czasem gdy w ciągu dnia zdarzało mi się drzemać Norcia wchodziła na łóżko i kładła się "od ściany". Gdy doszła do wniosku, że ma za mało miejsca opierała się plecami o mnie i łapkami odpychała się od ściany żeby sobie zrobić więcej miejsca :evil_lol:

Sara robiła dokładnie tak samo. Mądre te nasze zwierzaki.

Posted

Norasku, trzymaj łapki za Łysą. Twoja przyjaciółka z osiedla ostatnio ma problemy z łapkami. 18 lat to dla owczarka wiek dosyć podeszły, ale na razie leki pomagają.

• 2 weeks later...
Posted

Szajbus, śliczne kwiatki. Wiesz że Norcia często podchodziła do kwiatów i je wąchała. Wyglądało to jakby lubiła wąchać kwiaty.

• 2 weeks later...
Posted

Norasku, na przedłużony weekend jedziemy na działkę. Bardzo to lubiłaś.
Gdy tylko wjechaliśmy na działkę wypuszczaliśmy Norcię z samochodu i wtedy zaczynała się dzika, radosna gonitwa po całym terenie działki.
Tupot łapek było pewnie słychać w całej okolicy :)

Posted

Norasku, trzymaj łapinki za Łysą. Właśnie udało się jej wyjść z babeszji. Trochę jednak jej zdrowie ucierpiało, w końcu dla pełnoletniej onki ta choroba to naprawdę wielkie obciążenie. Cały czas jest wesoła i taka jak zawsze, widać jednak że jest słaba.