Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Norasku, ostatnio moja mama widziała się z Łysą, sunia jest już stareńka, słabo słyszy, słabo widzi, ale to w sumie nic dziwnego. Dla onka 18 lat to bardzo dużo. W dalszym ciągu jest tak miłą sunią jak była. Lubiłyście razem bawić się na osiedlowych trawnikach.

Posted

Wczoraj było Święto Św. Franciszka, wasze Święto- Międzynarodowy dzień Zwierząt, a nie byłam w stanie dostać się na dogo, żeby was odwiedzić.

Dziś jest pierwsza niedziela października czyli Psie Zaduszki.
Niech to światełko będzie znakiem naszej miłości do was i naszej pamięci o was - nasze psie Aniołeczki

Posted

Norasku, przez cały tydzień siedzę w domu tylko z Saruśką. Moja lepsza połowa pojechała na działkę wykorzystać zaległy urlop. Jest tam z Brutusem. Pamiętam jak lubiliście się wspólnie bawić na działce. Jak się ganialiście aż ziemia dudniła. O podjudzaniu Brutusa do szczekania też można by wiele opowiadać. Najpierw naszczekać na kogoś przy siatce, a później czekać aż Brutus zacznie szczekać. Cudowne te wspomnienia choć i smutne.

Posted

Norasku [`]

Wiesz Radku mnie ostatnio wspomnienia dosięgają.
Nawet w sobote na mieście oglądałam się za bokserkiem i od razu pomyślałam Sarcia.
Dziś mam fatalny dzień siedzę i ryczę:-(

Posted

[quote name='Agga'][FONT=Comic Sans MS]
Wiesz Radku mnie ostatnio wspomnienia dosięgają.
Nawet w sobote na mieście oglądałam się za bokserkiem i od razu pomyślałam Sarcia.
[/FONT]

Takie wspomnienia bolą, to fakt. Ale z drugiej strony mamy te wspomnienia i dobrze. Jakaś cząstka naszych pożegnanych przyjaciół żyje w nas.

Posted

Norasku, wczoraj przypominaliśmy sobie jaką mądrą byłaś sunią. Pamiętam jak dziś, choć było to kilka lat temu, jak miałem mocno stresującą rozmowę telefoniczną z pracy i usiadłem zły (chyba lepiej powiedzieć wściekły;) )na podłodze. Podeszłaś wtedy do mnie ze swoim piszczącym jeżykiem i położyłaś zabawkę przede mną. Złość minęła wtedy jak ręką odjął.

• 2 weeks later...
Posted

Norasku, wczoraj wędrowaliśmy po śniegu. I oczywiście nie obyło się bez wspominania dzikich biegów, nurkowania w śniegu i ganiania za kulkami śniegowymi.
Zimą wędrowaliśmy zawsze bardzo długo, czasem po powrocie do domu moja lepsza połowa żartowała, że zaczynała się już obawiać o nasze zaginięcie;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

"A nadzieja znów wstąpi w nas
Nieobecnych pojawią się cienie
Uwierzymy kolejny raz
W jeszcze jedno Boże Narodzenie
I choć przygasł świąteczny gwar
Bo zabrakło znów czyjegoś głosu
Przyjdź tu do nas i z nami trwaj
Wbrew tak zwanej ironii losu

Daj nam wiarę, że to ma sens