Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękne zdjęcie.
A tymczasem zbliżają się kolejne wakacje. Za niedługi czas będziemy się pakować i znów wrócą wspomnienia przy pakowaniu psiego plecaka.

• 2 weeks later...
Posted

Norasku, jutro jedziemy na działkę, na razie na krótko. Będzie pakowanie. Gdybyś była z nami byłaby dzika radość u psa:)

Posted

Dziękuję za dobre słowa, jak zwykle.
Przy pakowaniu brakowało nam nerwowego popędzania przez psa, którego roznosi energia (Saruśka jest spokojniejsza, taka bardziej stonowana ;) ) na działce też czasami wracały wspomnienia, ale na szczęście tylko te dobre.

• 2 weeks later...
Posted

Norasku, przyszedł czas na urlop. W weekend pędzimy na działkę. Bardzo lubiłaś się tam kąpać w rzece. Zawsze mieliśmy dużo radości gdy płynęłaś za patykiem.

• 2 weeks later...
Posted

Norasku, my już po urlopie. Psi plecak rozpakowany, wracamy powoli do miejskiej rzeczywistości. Wciąż pamiętamy i tęsknimy.

Posted

Norasku, zawsze na porannych spacerach zastanawiałem się czy jest na świecie pies bardziej wąchający wszystko dookoła. Otóż teraz już wiem. Twoje poranne wąchanie świata jest niczym w porównaniu do wąchania Saruśki. Winien jestem przeprosiny za to, że czasem mnie to niecierpliwiło.

Posted

Wczoraj znów byłem na Bielanach, znów chodziłem po naszych ścieżkach i znów wróciły wspomnienia. Te dobre i niestety te trochę gorsze. Patrzyłem na blok, w którym mieszkałem i tak bardzo chciałem tam pójść, otworzyć drzwi i być przywitanym przez kochaną sunię.

Posted

Wiesz Szajbus, może ten smutek to też trochę wina szarugi, ale tak ostatnio myślę o tym że zbyt krótko możemy się cieszyć przyjaciółmi :(

Posted

Masz rację, jest szaro, buro i ponuro. Chciałoby sie przytulić do tych, których juz nie ma.
Poczuć bijące od nich ciepło, zobaczyć to spojrzenie przepełnione miłością i oddaniem. Mamy inne psiaki, ale wciąż nam brakuje tych, które odeszły i własnietego nam najbardziej brakuje.
Norciu pamietam

Posted

Dziękuję Szajbus za ciepłe słowa.
Norasku, jutro z rana muszę wyjechać "pracowo" aż do końca tygodnia. Wiesz jak bardzo nie lubię zostawiać domu, bliskich, psiaka... Jak wyjeżdżać to tylko całym stadem, ale cóż niestety czasem trzeba. A pogoda wciąż deszczowa, smutna i tęsknota wcale nie mniejsza.

Posted

Radek napisał(a):
Wczoraj znów byłem na Bielanach, znów chodziłem po naszych ścieżkach i znów wróciły wspomnienia. Te dobre i niestety te trochę gorsze. Patrzyłem na blok, w którym mieszkałem i tak bardzo chciałem tam pójść, otworzyć drzwi i być przywitanym przez kochaną sunię.

Niestety nigdy już nie będzie tak jak dawnej. Nasze wspomnienia są i musimy nauczyć się z nimi żyć.
Ja też wiele razy łapię się na tym, że wspominam Sarę. Że bardzo bym chciała aby było tak jak dawniej. Ale nie cofniemy czasu...

A pogoda wciąż deszczowa, smutna i tęsknota wcale nie mniejsza.

Póki w naszej pamięci przyjaciele tęsknota będzie.

Posted

Tęsknota mniejsza nie będzie... Może to i dobrze... Może to jakieś świadectwo naszej siły w ogólnym pędzie do tego, żeby było lekko i przyjemnie... I naszej miłości...

Norciu, pamiętam