Radek Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Norasku, dzisiaj u nas piękna pogoda. Zawsze w taką pogodę długo wędrowaliśmy. Bardzo lubiłaś długie wędrówki. Quote
Radek Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Wiesz Norciu, że wciąż przy zabawie z Saruśką zdarza mi się zawołać na nią Nora. Quote
szajbus Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Norasku, kolejna niedziela i kolejne odwiedziny, ale nie ma dnia, żebyśmy o was nie myśleli Quote
zurdo Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Radek']Wiesz Norciu, że wciąż przy zabawie z Saruśką zdarza mi się zawołać na nią Nora. Mnie też jeszcze ciągle się to zdarza. Czuję się wtedy. jakbym popełniła świętokradztwo... Norciu <*> Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Norciu, kolejna niedziela. Czas płynie, a tęsknota wciąż ta sama Quote
Ola164 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ja czasem do Tinki wołam Hapi... A przecież Hapi była jamniczką a Tinka to mieszaniec Onka... Norciu... Quote
szajbus Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Norasku, szkoda, ze nie możecie z nami przywitać kolejnej wiosny Quote
Radek Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Dla mnie wiosna ma jeszcze jeden wymiar. Właśnie wiosną musieliśmy się pożegnać :shake:. Brakuje mi tych wiosennych spacerów :-( (podobnie jak i jesiennych, zimowych...) Quote
szajbus Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Brakuje, oj brakuje. I choćbyśmy mieli całe stadko nowych psiul to zawsze będzie brakowało tych, których nie ma! Norciu , słodki aniołku Quote
Radek Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Norasku, coraz bliżej do chwili gdy miną dwa lata :shake: Już niespełna miesiąc Quote
zurdo Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Norciu, dziś skończyłabyś 7 lat... Byłaby radość, a tak... Za wcześnie... Quote
Radek Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Dzięki za pamięć o urodzinach Norci. Zawsze w ten dzień dom rozbrzmiewał piskiem nowej piłki, zabawki lub innego wynalazku. Nie wspomnę już o tym, ile to ciastek Norcia pochłaniała. Brakuje tej radości. Quote
szajbus Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 A ja ci daję zamiast swieczuszki gałązke wiosny Quote
Radek Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Norasku, dzisiaj jest tak ciepło, słonecznie... Dwa lata temu, gdy walczyliśmy z choróbskiem też była ciepła wiosenna pogoda. Jakoś nie chcą mnie opuścić te przykre wspomnienia :( Quote
szajbus Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 One sa w nas i pozostaną na zawsze i te dobre i te przykre. Norciu, pewnie u was panuje wieczna wiosna, ale daje ci kolejna porcję tej ziemskiej, pachnącej Quote
zurdo Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ale wiosennie pachnie u Ciebie, Norciu... Pamiętam... Quote
szajbus Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 "Kwiaty maja uroki, Mowę maja ich prątki, Szczęście mknie jak obłoki, Jako błękit pamiątki." (…) PAMIĘTAMY Quote
Radek Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Norasku, zaczynają się upały. W takie dni zawsze szukałaś cienia i raczej nie byłaś skłonna do zabaw z innymi psiakami. Pamiętam śmieszną sytuację z labradorem. Żar leje się z nieba, Norcia pod drzewem a z oddali biegnie wesoły lab. Z dużą prędkością wpadł na Norcię, z reguły takie zachowanie zachęcało do zabawy, ale nie w sytuacji gdy jest 30 stopni :) Rzadko się zdarzało żeby Nora się złościła, ale natrętne zachęcanie do zabawy podczas upałów było właśnie taką sytuacją :evil_lol: Lab został natychmiast obszczekany i ze zdziwionym pyszczydłem potruchtał w kierunku pani. Quote
Radek Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Norasku najmilszy, co właściwie mogę dziś napisać :( Dziś wieczorem miną 2 lata bez Ciebie. Tęsknię, pamiętam i tak już zostanie. Quote
Recommended Posts