Jump to content
Dogomania

śliczna, delikatna LILA - MA DOM ... i koleżanki do zabawy ..:)

Recommended Posts

Posted

Byłam, widziałam. Wszystko jest w porządku. Nosówka wykluczona. Jest to prawdopodobnie nawrót choroby górnych dróg oddechowych. Z suniami juz sie dogaduje. Choć pilnują zeby ze względu na chorobę nie miały kontaktu. Kiedy jedna z suń chciała wejść do mieszkania Lila nie protestowała. P. Marta powiedziała, że absolutnie nie chcą jej oddawać zwłaszcza teraz, kiedy potrzebuje szczególnej opieki. Jeszcze dostaje zastrzyki.Jest śliczna w typie małego collie, tylko bez ogonka. Zrobiłam kilka zdjęć, które wstawię później, bo pędzę do pracy. Dbają o nią. Sunia chodzi, ma apetyt więc myślę, że niebezpieczeństwo zażegnane.

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia zrobione telefonem ale widać, ze Lila żyje. Szew jeszcze się goi. Zaczęło jej coś cieknąć z sutka więc dziś jeszcze i to lekarz będzie oglądał.

Posted

przepiękna jest :)

dzisiaj,razem z lilith znalazłam podobną do niej, jutro będzie zawieziona do schronu (obecnie w pankracym), też taka milusińska,a i umaszczenie podobne

• 2 weeks later...
Posted

wiesci

wszystkie nasze trzy dziewczynki się rozchorowały;p sprawa nosówki się rozwiązała gdy tylko temperatura zaczęła spadać i przez kilka dni było bez kaszlu, ale potem wszystkie zaczęły i po wizycie u weterynarza okazało się że wszystkie są chore więc przez ponad tydzien codziennie jeździłysmy z nimi i każda dostawała po dwa zastrzyki, teraz już jest wszystko ok, w czwartek tylko kontrola...
a teraz koniec z problemami;p suczki się zgrały, bawią się i skaczą, Lilka okazała się super pieszczochem, tuli się, wbija na kolana jest strasznie słodka;) jest też z niej niezły łobuziak, wzbudza w nas wiele śmiechu bo cały czas kradnie kapcie i wykopuje ziemi z kwiatkow ;p
jak bedziecie mieli czas to zapraszam na wizyte poadopcyjną z dumą pokaże Lile w nowej odsłonie;)

• 1 month later...
Posted

kolejna szydłowiecka sunia w potrzebie ...

GAGA .. młodziutka , wymęczona przez natarczywych kawalerów , po cieczce ... dzis zabrana z ulicy .... ma szansę na lepsze życie ...
POMÓŻCIE NAM jej poczuć się w pełni bezpiecznie ...

CEGIEŁKI NA POBYT SUNI W HOTELIKU ...
http://alleg...ro.pl/show_item.php?item=1488445073

wątek suni : http://www.dogomania.pl/threads/203319-Kto-pomo%C5%BCe-nam-jej-pom%C3%B3c..m%C5%82oda-%C5%9Bliczna-w-ci%C4%85zy-...-potrzebne-wparcie-na-hotelik?p=16437734#post1643773

• 3 months later...