kama210 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 teraz czekamy na zapoznanie u jamora Lilki z przyszłą koleżanką z domku ??? anita - masz wieści? kiedy to będzie? przez jamor » dzisiaj, o 17:22 no jamor, zmienisz mi ten kubraczek czy nie, ile mam czekac ? Quote
nicnasile Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 I jak mała się trzyma? Wiadomo coś o nowym domku? :) Quote
Aimez_moi Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jak widac na powyzszym zdjeciu......:) to miewa sie chyba super.....:):) Quote
kama210 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 cholira ... ubiegłaś mnie .... ale ona jest pięknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... za to dam Ci przyjemność zrobienia rozliczenia .... Quote
kasumi Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 to było pewne, że szybko znajdzie dom :D uwielbiam ją :loveu::loveu::loveu: Quote
auraa Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jakie wrażenia nowej Pani ? Może coś więcej? Quote
anita_happy Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 aurra - już LILA zagosciła na fb Panci :) jest gites...to taka przytulanka Quote
kama210 Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 zrobiłam rozliczenie - http://www.dogomania.pl/threads/198341-%C5%9Bliczna-delikatna-LILA-MA-DOM-...?p=15935922&viewfull=1#post15935922 powodzenia śliczniocho .... ... anita wklejaj nowe informacje od Lilki jak będą z nowego domku .... fb Lilki - http://www.facebook.com/profile.php?id=100001647945860#!/album.php?aid=20220&id=100001647945860 Quote
anita_happy Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 LILA pierszy dzien w SWOIOM DOMU :) hihih super.. aurra - sprawdzisz je kiedys cO> Quote
nicnasile Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jak super! Ale ona jest przecudna, nie dziwne, że tak szybko ktoś był chętny, by tę perełkę na swoich kolanach gościć :-) Quote
anita_happy Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 kama - kasuj temat !!!!!watku.... .......................................... "........... czesc, jest poważny problem z Lila ponieważ ona nie potrafi zaakceptować naszych dwóch psów, tamte nie są do niej ani troche agresywne, podchodzą do niej przyjaznie a ona sie na nie rzuca... to miał byc pies pozbawiony agresjii, a ona jak narazie pokazała tylko agresje... jeżeli sytuacja w ciągu kilku dni się nie zmieni będe musiała ja wam zwrócic... ........... Poradziłam: MArta LILA mieszkała z 3 psami w jednym kojcu, po sterlizacji była przeniesiona do domu, ale na spacerach bawiła się w sforze psów... Nie było z nia problemów jesli chodzi o kontakty z innymi psami - zresztą widać to na zdjeciach. Ten bez oka to pies z adhd i amstaffy ustawia... PRIMO - jak wprowadzasz psa do stada - nie mozna pozwolić mu na ustawianie stada już istniejącego - czyli ograniczmy czułości co do LILI... Pierwsze w kolejce po nasze uczucia są WASZE PSY..LILA musi być lekko odtrącona - na końcu... Następnie - karmienie - Lila dostaje jedzenie NA KONCU - razem ze wszystkimi...ale NA KONCU - ona musi widziec, ze jest na koncu... LILA poczuła, ze ją chołubicie i będzie walczyła o PIERWSZEŃSTWO - niestety - natura sfory psiej... Jesli nie uda się Wam określić statutu LILI... SFORA dla LILI NAJPIERW LUDZIE POTEM WASZE PSY na szarym koncu LILA musicie zastosowac się do tych wskazówek...puścic psy na podwórku i wprowadzić zasady....w zabawie... 3 zabawki - 3 psy... kazdy pies dostaje nagrode... LILA to słodka panienka, ale to pies...jak wyczuje, ze moze sobie pozwolic na drygowanie stadem to to wykorzysta...w hotelu w stadize była na szarym koncu.... dajmy jej i Wam tydzień....bo 2..czy 3 dni tego nie załatwią... Ja Tez mam 3 suki...Jeak wprowadziałm ostatnią - owczarka collie do kurdupli - Colina pogryzła najmniejszą Tule az do krwi... Wtedy robiłam tak jak Ci napisałam - TA CO WARCZY JJE NA KONCU..mało tego..w trakcie jedzenia zabierasz jej miske... Moja Colina po miesiącu ustawiła sie w stadzie - teraz Tula moze jej z miski zjesc, a ona nic nie powie...a był krwawo - Tulcia miała szyte ucho... To psy...a rodzina dla nich - TO SFORA.... Jesteśmy w kontakcie, pzdr i PORADZIŁAM aby zadzwonili do Jamora :/ Quote
anita_happy Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 chora - podejrzenie nosówki! ręce opadły Quote
auraa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Dzwoniłam wczoraj ale się nie dodzwoniłam. Co teraz będzie? Quote
anita_happy Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 auraa napisał(a):Dzwoniłam wczoraj ale się nie dodzwoniłam. Co teraz będzie? auraa weź zadzwoń i zobacz co tam sie dzieje...OK? bo podejrzenie nosówki przez wet, a wygooglanie nosówki - to dwie rózne sprawy LILA nie moze byc chora - u Jamora była opnad 2 tyg i nic nie bylo Jak przyjechałą miała oskrzela - dostała antybiotyk na to... ZOBACZ..błagam Quote
auraa Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jak napisałam na pw jutro postaram się załatwić tą sprawę........ Quote
auraa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Dodzwoniłam się. Jutro przedpołudniem tam pójdę. Lila jest odseparowana od suniek rezydentek. Dziś o 17 były kolejny raz u lekarza. Kobiety nie spodziewały się od razu takich problemów,jednak wg. słów Marty decyzja o adopcji Lili była poważna. Trzeba trzymać kciuki. Czy to nie sa powikłania po sterylizacji? Quote
Recommended Posts