Jump to content
Dogomania

śliczna, delikatna LILA - MA DOM ... i koleżanki do zabawy ..:)

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Muszę przyznać,że jest śliczna..Szkoda mi tych małych suczek gonionych przez wyrośnięte psiska..I w wielu przypadkach te durnowate rechoty mężczyzn..Bo to jest śmieszne nie?:angryy:
Do końca życia będę pamiętać spuszczonego kolosa na jamniczkę-płaczącą dziewczynę i rechoczących durnowato 3 facetów..:angryy:
Zaznaczam wątek.
Elżbieta

Posted

auraa napisał(a):
Dziewczyny, podajcie więcej informacji. Gdzie, co i jak?

... dokładne namiary na anita_happy ...
jak się pojawi to się odezwie do Ciebie ...
dziękujemy ....

Posted

jednak nie udało się w porę zabrać Lilki z ulicy ... zaszła jednak w ciążę wtedy ...
... jamor zauważył że od tygodnia zaczęła się okrąglić w szybkim tempie .... dziś był z nią u weta ... Lilka ma jutro sterylizację aborcyjną ...

czyli mamy do zapłacenia hotel 300 zł , sterylka 250 zł = 550 zł
wpłat mamy - 100 zł ....

Posted

... Lilka za parę dni miałaby poród ... ostatni moment, zwłaszcza że kawalerzy byli niezłej postury i szczeniaki mogą być duże ... dla Lilki poród byłby niebezpieczny ...

My mamy ostatnio sporo psów bez deklaracji mim Viki, Rita i Lilka - one nie mają w ogóle deklaracji - to co mamy w skarbonce to akurat tyle aby zapłacic im za hotel za pierwszy miesiąc ...

napisana prośba do skarbonki sterylkowej w sparwie Lilki , czekamy na odpowiedz ... jeżeli będzie pozytywna dofinansowanie byłoby około 50 % ...

Posted

Dziewczyny, ja niewiele mogę dać, bo nie mam po prostu, uczę się, nie pracuję. Ale chociaż te 20 złotych poleciałoby na konto tej ślicznej mordki. Jeżeli mogę chociaż w taki sposób pomóc, dajcie znać na PW!

Te jej oczy są przecudne!

Posted

Skaczę od wątku do wątku, po banerkach, linkach w podpisach... Poproszę nr konta na PW :P ... Biedna studentka może się z dziesiątkę dorzuci (przed weekendem wyślę)

Posted

auraa napisał(a):
umówiłam się na wizytę PA w czwartek lub piątek.

gracijjjaqaassssssssssssssss

ewunian napisał(a):
Skaczę od wątku do wątku, po banerkach, linkach w podpisach... Poproszę nr konta na PW :P ... Biedna studentka może się z dziesiątkę dorzuci (przed weekendem wyślę)

tycha do dychy i uzbieramy to 125 zł /Akcja Sterlizacja zapłaci za steryle LILI 50%/
czyli
koszt steryli 250zł / my 125 zł i Akcja sterlizacja 125/
przynajmniej ja to tak rozumieć

Posted

ale aby wysłać potrzebuję mieć gdzie to wysłać :D
Sorry, ale Lilcia czekać nie może... widziałam np. Jamniko-ONka w obu "kombinacjach". Sunia - w typie jamnika - po prostu rozerwała się od środka w 30 - 35 dniu (wg słów znajomego weta - nie jest to przyjemny widok...).
Tak, że szybciutko nr konta z danymi na PW!!!

Posted

ewunian napisał(a):
ale aby wysłać potrzebuję mieć gdzie to wysłać :D
Sorry, ale Lilcia czekać nie może... widziałam np. Jamniko-ONka w obu "kombinacjach". Sunia - w typie jamnika - po prostu rozerwała się od środka w 30 - 35 dniu (wg słów znajomego weta - nie jest to przyjemny widok...).
Tak, że szybciutko nr konta z danymi na PW!!!

upsss. sorki .. ale niedawno wróciłam ... już piszę Pw ... dziękujemy za wsparcie

.. nie mogłam się dodzwonić do jamora .. napisał mi godzinę temu sms że " już po "... czyli chyba wszytko się udało ..

Posted

ja niestety nie mogę pomóc finansowo, ale dobrym słowem zawsze :) uzbieramy jakoś tę kasę :) moja tymczasowa dostała u mnie cieczkę, ale wcześniej latała po dworzu, więc wszystko możliwe...żeby nie krakać to powiem, że na razie nie tyje. jak miała zapadki tak jeszcze je ma...

Posted

lilka po sterylce..
jsmor pisze:

....własnie Lilka po aborcyjnej sterylce. Miała w sobie 8 szt , wiekosci małych kotów,wiec pewnie 3 razie wiekszy pies ją pukał. Ja przeszedłem chrzest bo brałem udział w zabiegu. Lila czuje sie dobrze. jutro ubiore ją w fartuszek. Oj ciotki ciotki, takie niespodzianki mi robic . Bede robił klapsy na pupe.

Posted

nicnasile napisał(a):
Cieszę się, że mogłam choć na tyle pomóc. Dziewczyny napiszcie ile jest już na koncie, czy coś, albo ile trzeba jeszcze uzbierać?!

sterylkowa skarbonka dofinansuje nam 50 % ceny zabiegu - tj. 125 zł , ... a resztę min. dzięki waszej pomocy udało się uzbierać dla Lilki ...

dziękujemy bardzo ... za obecność na wątku i pomoc ..

... teraz trzymamy kciuki za wizytę przedadopcyjną dla Lilki ....