Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgłosiłam stadko, bo to niedaleko i lubię wystawy organizowane przez Oddział w Legionowie. Jak widać nie tylko ja, bo zgłoszonych było ponad 1500 psów! a to przecież wystawa krajowa.

Kerraki były całe trzy, ale za to jakie! :lol:;)
Poza prezentacją w ringu byliśmy też zauważeni na bisach i to cieszy, że rasa choć nieliczna, to reprezentuje wysoki poziom i chwyta za oko.
Dla porządku:
Psy
Kl.Weteranów
CAMRY Z Płockiego Wzgórza - dosk. best weteran, BIS WETERAN 2
Suki
Kl.Baby
SHELBY Z Płockiego Wzgórza - w.o., Najlepsze Baby, BIS BABY 3
Kl.Championów
Saxana Braudag - dosk., CWC, BOB

Sędzia - Piotr Król - ocena była bardzo sympatyczna, a opisy mam takie, że aż się serce raduje:lol:, chyba je tu wpisze, są takie fajne:lol:

A jeszcze udzieliłam wywiadu dla psiej.tv , więc będziemy sławni:lol: - popularyzacja rasy na całego

Posted

Czapluniu, Twoje kerraki jak zwykle się podobają, widzę, ze Shelbisia polubiła chyba wystawy, napiszę jak jednen z naszych kolegów napisał, tylko gdzie indziej i do kogo innego " TAK TRZYMAĆ":lol:

Posted

Niuniuś mimo, że dziesiąty roczek mu leci, nadal jest w świetnej kondycji. Ekspresyjny i dynamiczny samiec pełną gębą - czas obchodzi się z nim łaskawie, co mnie bardzo cieszy:loveu:

Shelbisia, to młodsza wersja swojej mamuśki:loveu:, kipi z niej radość życia i wszystko wokół jest ciekawe i warte poznania. Super dziewczynka! no i ma to COŚ na show.
A do tego świetnie wrosła w moje stadko i człowiekowi gęba się cieszy jak patrzy na tą iskiereczke:loveu::lol:

Już jest fotorelacja na psiej.tv

• 2 weeks later...