Shikka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ja bez kotów nie mogłabym żyć :) To równie cudowne zwierzaki jak psy :) I dobrze że są-Shikka nie czuje się sama jak zostaje w domu... Quote
Paulina87 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 W końcu przebrnelam przez cała galerię :evil_lol: nie było to łatwe z moim super szybkim internetem :mad: . Po pierwsze: Niesamowita historia z pięknym zakończeniem. Zrobiliście naprawdę wiele dobrego dpa tego psa. Jeszcze bardziej podziwiam tego chlopca, który poświęcił się ratując ukochane zwierze. Mimo swojego wieku wykazał się duzą odpowiedzialnością i dojrzałością aż łza się w oku kręci :oops: . Życzę mu aby nie poszedł w ślady mamy, aby doszedł do czegoś w życiu i miał swojego kochanego psa. :loveu: Shikka jest cudna, ma niesamowite pozy :lol: . Czy ona nie ma czegoś z malamuta :cool1: ? Bo na tych zdjeciach jak jest pokazana cała to ma taką postawę troche malamucią. Czymby ona tam nie była i tak jest piękna i ten błękitny przeszywający wzrok :-o . Tylko, że na wszystkich zdjeciach z pańciem a pańci nigdzie nie widać :mad: Quote
Shikka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Bo Pańcia taka sobie skromniasta jest :) Ot taka: Co do historii...nadal gdy sobie przypominam tego chłopca to ciarki mnie przebiegają...jeśli teraz tak postępuje to napewno nie pójdzie w ślady mamusi... biedne dziecko... z wieeeeeeelgachnym serduchem :) Quote
Paulina87 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Shikka']Bo Pańcia taka sobie skromniasta jest :) Ot taka: Oj ta skromność niepotrzebna w tym wypadku :loveu: . Zaraz tu się zleci męska cześc dogomaniaków i pańcio będzie zazdrosny :evil_lol: Quote
Shikka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ja to tylko skromny dodatek do piesa :) i Pańcia oczywiście :) Quote
anuleq Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześć. Idziecie na spacer? ;) Ok 18-19 pod ratuszem Bemowo... :P Dowiesz sie co sie dzieje... ;P Quote
Shikka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 muszę spytać się Pańcia...tak że na 90% będziemy :) Prześlij mi na PM swój numer koma... Quote
anuleq Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Wyslane ;) Mozecie byc obydwoje... ^^ Weź Pańcia z sobą... :> Tylko o niebieskookiej niuni nie zapomnijta ;P Quote
Shikka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Pańcio z przyjemnością pospaceruje, niuńka tez myślę że nie będzie miala nic przeciwko :) Tylko bardziej realna dla nas jest godzina 19... Quote
chicken Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Hehe! Fajnie ze Piesio nie zjadl kotkow :eviltong: Ja tez bym chciala jeszcze kotka miec ale narazie nie jest to mozliwe... Moze kiedys :p Quote
Paulina87 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 A ja życzę przyjemnego spacerku :multi: . Ja w tym czasie bede się szykować na imprezkę. Quote
anuleq Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Shikka napisał(a):Pańcio z przyjemnością pospaceruje, niuńka tez myślę że nie będzie miala nic przeciwko :) Tylko bardziej realna dla nas jest godzina 19... To o 19 pod Ratuszem Bemowo... Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ja chcę nowe fotki :D Pancia niech ruszy kuper i porobi :) Quote
Shikka Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 No proszę cóż za pretensje :) Ale dobra dobra :) Relacja ze spacerku będzie :) Aga-to do 19 :) Quote
:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No i wieczorem wiedze tu nowe fotaski tego cudeńka :loveu: Quote
Shikka Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Niestety wczoraj miły spacerek nie doszedł do skutku...siła wyższa... Po weekendzie zamieścimy nowe zdjątka bo suńka najprawdopodobniej bedzie współprowadzila z nami warsztaty bonsai :) Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Shikka napisał(a):Niestety wczoraj miły spacerek nie doszedł do skutku...siła wyższa... Po weekendzie zamieścimy nowe zdjątka bo suńka najprawdopodobniej bedzie współprowadzila z nami warsztaty bonsai :)Oszzzz ty... :placz::placz: Dopiero po weekendzie?? Quote
Shikka Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Ano... w domu netu brak to dopiero w poniedziałek... też chlip... Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Shikka napisał(a):Ano... w domu netu brak to dopiero w poniedziałek... też chlip...Bo się zamkne w sobie i juz nie wyjde... :placz: Quote
Shikka Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Figa figa....wyjdziesz w poniedziałek jak nowe foty będą :) Quote
Recommended Posts