Shikka Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Bigos-cieszymy sie straszliwie i obiecujemy więcej :) A to sprzed 5 minut... Pieś ma cale biuro do dyspozycji a śpi...pod krzesłem... Quote
Kamila Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='Shikka'] A to sprzed 5 minut... Pieś ma cale biuro do dyspozycji a śpi...pod krzesłem... O rany :crazyeye: Ale sobie wybrala miejsce! :lol: Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Słodziutki (prawie) kłębuszek:loveu: Gdzie on się poturlal pod to krzeslo:turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Shikka Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 W biurze właśnie lubi się pod krzesła wciskać a w domu pod łóżko...i ledwo się stamtąd wyczołguje :) Quote
chicken Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Kesi tez tak robi... Podejrzewam ze piesek w ten sposob chroni sie zeby "cos na niego nie spadlo" czuje sie wtedy bezpieczniej :evil_lol::evil_lol: Quote
Shikka Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Możliwe...aczkolwiek skąd się takie psie myslenie bierze to nie wiem :) Chować się nie ma przed czym...chyba że pamięta że ją bili w poprzednim domku... :( Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 UUUeee jaki jęzor :) Troszku sie wam ta fota rozmazała :) Quote
anetta Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Niezly melanz http://img149.imageshack.us/img149/4788/obraziq7.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
Shikka Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Za duzo wody...no i psa zmogło :) A mówiłam "nie pij tyle bo się uzależnisz!" :lol: Quote
haska_12 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 śliczna sunia :) :evil_lol: :) Więcej fotek :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Ja tez prosze o więcej :D:D:D Nie ładnie nas zaniedbywać :) Quote
Shikka Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 No to porcyjka nowych zdjęć... W sobotę pojechaliśmy z Pańciem do jego firmy... Po drodze spotkalismy wiele dziwnych stworzonek... Takich jak szczury wodne... Jelonki większe... I mniejsze... a ten mniejszy strasznie plakał...pewnie się zgubił... Ślimaki :) ( miałam chyba w rodzinie francuza, bo w niedzielę takiego zjadłam :) I szliśmy sobie laskiem...strasznie byłam ciekawa co jeszcze spotkamy... Dlatego tak Pańcia ciągnęłam :diabloti: Potem w firmie zaczęły się szaleństwa, Pańcia po raz pierwszy mnie spuściła ze smyczy spotkałam Rózię :) To sunia właściciela pobliskiego pubu, była bardzo miła i pobawila się ze mną :lol: A potem poszłam z Pańciami nad kanałek Potocki, zreszta niedaleko Pańcia firmy :) Kocham wodę :) Dostałam tam bardzo odpowiedzialne zadanie-uratować patyka :) Wykazałam sie hartem ducha, niesłychanymi umiejętnościami, byłam dzielna i odważna i wogole cacy piesek i patyk został uratowany :multi: Obwąchałam go czy nic mu się nie stało... Emocje opadły...z poczuciem dobrze wypełnionego obowiązku mogłam nareszcie się rąbnąć i potarzać :) I pomolestować patyka :) Quote
Shikka Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 W niedzielę z kolei byliśmy w bardzo dziwnym miejscu… Nazywa się to forty…nie wiem o co chodzi za bardzo… Jakieś zburzone ściany…śmieci i mnóstwo kulek do paintball’a i asg… ( to to mi Pańciowie wytłumaczyli co to znaczy ;)) I tak sobie chodziliśmy…zaglądaliśmy w ciemne dziury… Potem znalazłam fajne błotko i patyka…połączyłam obie te moje pasje… W drodze powrotnej Pańciowi zebrało się na bieganko… Ja nie odmawiam… Nie będę ukrywać-lubię ten sport… A potem w domku chwile czułości z Pańciem… Pańcia obserwowała nas…pewnie zazdrosna ;) Lubię się tak z Pańciem kotłować…czasem uda się go za nos złapać ;) No ale co za dużo to niezdrowo…ile można się tulać… Strzeliłam focha… I poszłam spać… Quote
Kamila Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Shikka']No to porcyjka nowych zdjęć... W sobotę pojechaliśmy z Pańciem do jego firmy... Po drodze spotkalismy wiele dziwnych stworzonek... Takich jak szczury wodne... Szczury wodne :crazyeye: Wow! A sunka widze sie nie nudzi,slicznotka :evil_lol: Quote
Shikka Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Staramy się urozmaicać jej życie jak tylko się da :) Poniekąd wynagradzamy jej poprzedni dom :( Wtorek zaczął sie od czułości na łóżeczku :) Troszkę szarpaczki :) Uwielbiam te chwile :) Potem poszliśmy na spacerek...pańcio powiedział że idziemy znów na forty... yessssssssss!! :multi: Droga długa i daleka...zmęczyłam się ciutkę... Potem znalazlam fajna dziuurę...należało ją pogłębić :diabloti: a co! A potem... A potem się działo... Pańcio pojechał przywieźć koty z emigracji u mamy Pańci... hehe...oczy mialy jak spodki... A szczególnie Piksel I nagle zobaczyły mnie... :crazyeye: Najbardziej spodobal mi się wlaśnie Piksel...ale ciągle uciekał... I mówil mi brzydkie wyrazy... Wogole się na mnie nie poznaly... Ja tylko się bawić chcę... Quote
Shikka Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 I nikt nas nie chwali, nikt nie pisze... Zamkniemy sie w sobie i już nigdy nie wyjdziemy... :shake: Quote
Shikka Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Wczoraj szaleństwo...bo to tak dziwnie pachnie, ucieka, drapie i wogóle... Dziś rano było wszystko w porzadku... Jako że zostawiliśmy zwierzyniec w dziś w domu na czas pracy to liczymy na to że jednak się zaprzyjaźnią... :) Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 To się księżniczka wybawiła :evil_lol: Swietne fotki, wyczochraj psisko :D Quote
Recommended Posts