Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spacerek był pierwsza klasa, extra i wogóle :) Tylko szkoda że na smyczkach :shake: No ale innego wyjścia na razie nie ma...oba głupki szalone :diabloti:

Posted

Sliczne zdjecia ze spaceru-wkoncu moglam sobie poogladac je w spokoju :cool3: Szkoda ze wam bateria siadla ale zaraz sobie zobacze reszte zdjec u anulqa :loveu: Piekna Shikka-teraz Kesi ma konkurencje u Bountiego :eviltong:

Posted

Shikka napisał(a):
Cudne :) Dzięki Wam bardzo :) Bouuty padł w domku?? :)

Padl i zniosl kąpiel... I nawet teraz jest spokojny... no poza gryzieniem regalu...

Posted

hehe!! A ja sie teraz smieje z Kesi bo chce gryzc raczki ale nie ma czym :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Zeby jej powylatywaly :evil_lol: Smiesznie to wyglada-taki maly szczerbol :evil_lol:

Posted

chicken napisał(a):
hehe!! A ja sie teraz smieje z Kesi bo chce gryzc raczki ale nie ma czym :eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Zeby jej powylatywaly :evil_lol: Smiesznie to wyglada-taki maly szczerbol :evil_lol:

A mojej do wymiany jeszcze kły zostały:eviltong:

Posted

No nie wiem... Dziwie sie luziom ktorzy mowia "jak on slicznie gryzie":???: Pogryzlby ich codziennie przez poltora miesiaca to wtedy bym chetnie posluchal co mieliby do powiedzenia:cool1: Maly kochany wampirek:vamp: Ale nie moge sie juz doczekac az mu sie zabki zmienia:cool1: Shikka ma takie fajne tepe zabki w porownaniu do niego:cool3:

Posted

A ja (przynajmniej narazie) nie wygladam juz jakbym miala kotka :eviltong::eviltong: Kesi juz nie drapie zabkami bo wszystkie kielki jej wypadly i rosna nowe :evil_lol:

Posted

Dawno nas nie było :) Tzn. wczoraj wzięłyśmy sobie dzień wolnego i leżalyśmy do góry brzuchami :)
Czas mijał na nieróbstwie i zabawie :)

Tu molestuję swój kocyczek ;)

Pańcia kupiła mi nową zabawkę-szarpaczkę...jest suuuuuuuuuper :)
Najpierw ją pilnowałam...tak na awszelki wypadek jakby pańcia chciała ją też poszarpać...

Pokazalam pańci język, żeby wiedziala co o niej myslę...:diabloti:

I zaczęłam zabawę...
Na pleckach

Na boczku

Jaki boski gryzak

Moje!!

Pewnie zaraz mi zabierzesz...idę sobie...

Posted

A Tu różne szczęśliwo-głupkowate psie minki :lol:

Aaaaa....kurcze, nie zmieści się cały :)

Jak nie da rady inaczej, pomagamy sobie łapka :)

Potargaj się ze mną!!!

???

"Szczęki V" ;)

Conajmniej dziwne... :eviltong:

Mniam!! :)

A tu pies wychodzi z pańciem na spacerek :)

Dumny Pańcio :)

Dziękujemy za uwagę :)

Posted

To prawda :) Widać po niej że wszystko co zle powoli odchodzi w zapomninie a to co nowe z chęcią przyjmuje :) Rano budzi nas takimi buziakami jak gdyby...nas kochała... :)