olcha Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Shikka napisał(a):Imiona z przypadku sa najlepsze ;) Jak Basta ;) Masz stu procentową rację! Era miała się nazywać....Minie :roll: fuuu ale jak przyszła to jej charakter pasował tylko do Hera, aż w końcu położyła się za komórką sieci Era i została Era :loveu: A Tequili wymyślilam, zanim do nas przyszła i teraz troszkę przy długo wołać. Quote
Wilejkaros Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 No nie wiem czy Basta przeżyłaby ucieczkę z balkonu na (chyba) 5 piętrze... Quote
Shikka Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 No obawiam się że jeśli by nawet przeżyła to obrażenia byłyby słuszne...tfuuuuu!!!! O czym my wogole gadamy... Quote
madziasto4 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ja brałam pod uwagę wyłącznie balkon na niskim parterze. Quote
Shikka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 hej! Na razie tylko zerkam na dogo... Brak mi sił...zginął mój przyjaciel... Buziaczki kochani... Quote
Loona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Shikka napisał(a):Brak mi sił...zginął mój przyjaciel... Buziaczki kochani... Może jeszcze się znajdzie :calus: Trzymam kciuki Quote
Shikka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Zginął...czytaj zabił się na motorze...zołzy nadal ani śladu... Boże, jakie to wszystko do d.... Quote
Wilejkaros Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Mojej koleżanki znajomy zginął w nocy z soboty na ndz... A kogo Ty pożegnałaś? Quote
Shikka Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 On zginął w piatek...więc to nie ta sama osoba... Teraz czekam na jakiś przypływ sił żeby jakoś ruszyc z tego dołka... Quote
Wilejkaros Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Shikka, może ta sama. Pomyliłam się. On też zginął w piątek późnym popołudniem lub wieczorem. Okolice al. Solidarności i Jana Pawła II. Dzisiaj była msza za Niego. Miał chyba 23 lata. Quote
Shikka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 To możliwe że Kamil...on 23 skończył w Walentynki... Nie wiem dokładnie gdzie zginął, poza tym że w arszawie...zresztą chyba nie chcę wiedzieć...wystarczy mi że wiem że go nie bedzie... :( Quote
Shikka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Ewuś, cześć...bywa...za długi czas bo długi ale go spotkam...i tego się trzymać trzeba... Miło że wpadlaś :) W nagrodę dla kochanych cioć ;) foty :) Pańcia...kup nowy fotelik bo nóżki mi juz wystają... A tak zwierząty się bawią...pixelek kochany sam robi desant na psią głowę z krzesła a potem tarzaja się po podłodze :crazyeye: Nie uwierzyłabym, ale na własne oczy codzień widzę...kot nie ucieka, pies też... A Ty ogonie! Zaraz Cię dopadnę!! Mam Cię, zaraz Cię wyrwę! ( I faktycznie usiłuje wyrwać z goopiej doopki goopol ) Dałam się nabrać...moje oczki... :angryy: Słuchaj no, babo, weź to błyskające z mojej twarzy Lecę, pędzę Psigarnik kropka...razem z piłkasią... Uszy w pędzie ( znów oklapły...a jedno tak fajnie stało... ) Zaduma... Portrecik :loveu: Mnogość zdjęć wywołana zakupem sympatycznego sprzętu :) Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dzień dobry! Fajniutkie zdjęcia...:lol: Wpadam z doskoku, bo strasznie dużo mam zajęć związanych z przeprowadzką...:p Quote
Shikka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 No widzę babo :evil_lol::evil_lol: Czeka się na Ciebie i czeka :mad: Te nieobecność bedziesz musiała jakoś zrekompensować :evil_lol: Quote
AlKil Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Shikka napisał(a):No widzę babo :evil_lol::evil_lol: Czeka się na Ciebie i czeka :mad: Te nieobecność bedziesz musiała jakoś zrekompensować :evil_lol: A Ty się nie martw, kupiłam już laptopika, jeszcze tylko karta z internetem i nawet w lesie i na polu bedę tu zaglądać...:eviltong: Quote
Shikka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 No to się że tak powiem zrehabilitowałaś w pełni :evil_lol: A tera troszku fot ;) Los Pixelos... Los Maluchos Walka zwierzów cz. I cz II cz. III Ten wzrok mnie zabija :evil_lol:... Pańcio straszy kotka...a kotek ma to... Sraluszek Pierdziuszek Maluszek :loveu::loveu::loveu: Na spacerku Coś odwróciło mą uwagę... Taka jedstem grzeczna i ładna jak na :diabloti: Cos tam jest Pańciu, no puść mnie, muuuuuuuuuszę to zobaczyć!!! Wyginam śmiało ciało :evil_lol: Kot w locie Ogólnokocie polowanie na muchę A to Miś... Miś mieszka na szkółce drzewek gdzie pracuje Pańcio i jest przekohanym psem... Długo czasu minęło zanim do mnie podszedł...psiak po traumie, strasznie kiedyś bity :( Ale teraz widać że juz się tak nie boi, coraz częściej widać mu uśmiech na pysiu :) Quote
Loona Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Shikka'] Moja kocia wczoraj na wróble polowała na podwórku ostro :evil_lol: Fajne masz kociaki, Basta też wygląda na zadowoloną :) Quote
Shikka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Kurna, bo ma z czego być zadowolona... Jak to mowi mój TZ, jada lepiej od niego, jest głaskana, chwalona, miziana... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy Twoja kocia jak widzi potencjalny cel napaści ( ptasor, robal ) to tez taki dziwne dźwięki wydaje...takie jakby sie zaciął...?? Quote
Shikka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Wszystkie wpatrzone w jednego biednego małego ciema latającego w kloszu ;) Biedne były bo za cholerkę nie mogły go dosięgnąć...a klęły pod nosami jak nie wiem ;) Quote
Shikka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='AlKil'] Superancka ta fota...:evil_lol: A tak btw. kto pamięta takie wynalazki?? Szafka i składane łóżko w jednym?? posiadam takie brylancik ;) Quote
Loona Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Shikka napisał(a):Czy Twoja kocia jak widzi potencjalny cel napaści ( ptasor, robal ) to tez taki dziwne dźwięki wydaje...takie jakby sie zaciął...?? Nie, ona dosyć cicha jest, odzywa się tylko jak głodna i poluje na miskę :evil_lol: Ale poskakać sobie lubi za zwierzątkami różnych rozmiarów ;) Quote
Recommended Posts