Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shikka napisał(a):
Zapraszam serdecznie :) A szczególnie na ryż z warzywkami i serduchami oraz inne pyszności :)

Cwaniara! Nie podałaś lokalizacji,żeby rzeczywiście nikt nie zeżarł :eviltong:

Posted

Fajnie ze Shikka znalazla nowy domek-napewno ci sie za to odwdzieczy :loveu::loveu: Jest sliczna i pamietaj ze napewno sie jeszcze zmieni-gdzies wyczytalam ze husky sie zmienia do 2 lat :cool3::cool3:
Zapraszam do Kesikowej galerii

Posted

Ze sie zmieni to wiem :) Codzień mnie zaskakuje... :) Coraz więcej mojego gadania do Psa dociera, już nie ciągnę tak na spacerkach...i wogóle strasznie mądralińska jest :)

Posted

A teraz foteczki z soboty...a w sobotę pracowaliśmy na szkółce, ptrzycinaliśmy jałowce na pre-bonsai :)
No i oczywiście psiurka nam dzielnie pomagała :)

Zaczęła od kontroli zawartości pobliskiej górki

A potem...zaczęła sie obróbka martwego drewna :) Nie potrzeba frezarki-wystarczy nasza psiura :)

Piękna robota :)

A jak mi pięknie potem z ust ginem pachniało ;)

Po wstępnej obróbce martwego drewna, trzeba sprawdzić stan bryły korzeniowej :)

Praca bonsaisty nie jest taka łatwa, zwłaszca jak ma się takie pole do obrobienia ;)

Nic dziwnego że piesia w końcu padła w cieniu jednego z drzewek...

A potem gdy wrócilismy do domku, Shikka zrobiła to co robi najlepiej czyli...zasnęła... :)

Pańcia oczywiście występuje w roli wstrętnego paparazzi...biedny pies nigdzie nie ucieknie ;) Nawet pod łóżko wlezie :)
Ciężkie jest życie psa...

Posted

A to świezutkie, dzisiejsze fotki :)
Rano piesia przywlokła swoje pupsko do Pańciówego łóżka

Potem nastąpiły chwile słodkiej szarpaczki i tarzanka w pościeli :)

Śniadanko, ubranko i do pracy...gdzie czekał wujek Tomek i kolejna poranna porcja pieszczot :)

Dawaj , Wujek, dawaj!!

W kulki sobie lecisz...?? Dawaj!!

Nudzisz mnie Wujek...

pobawię się sama...

Albo wrobię Pańcię w rzucanie jeżyka, he he he...

I pójdę znów spać...

Posted

Shikka napisał(a):
Dziękujemy :) Ty za to masz taki dynamicik jak nie wiem :) Strasznie fajna psinka :)))
Aty masz śpiocha:p:p:p ale jakiego cudnego:grins:

Posted

Kila napisał(a):
No nie wiem czy takiego spiocha;) Dzisiaj z Bountym troszke poszaleli:loveu: Male diabelki:diabloti:
to wy się znacie?:cool3:

Posted

Kila napisał(a):
Dzis sie poznalismy;) Psiaki mialy duzo zabawy:multi: I wspolna kapiel:evil_lol:

Po czym gdy wrocilismy do domu ja bezczelnie wykapalam niemilosiernie usyfionego Bountyego.

Posted

Luthien :) Śliczny bannerek-zaraz zamieszczamy :) Masz talent :) :lying:
Co do wczorajszego spacerku :) Suuuuuuuuuuuuper :multi: Shikka wyszalała się jak nigdy ( odkąd jest u nas ) a po powrocie padła i zasnęła snem kamiennym :)
Zaczęło się niewinnie...wstąpiłyśmy do ulubionego sklepu po długą smyczkę...

Coby wyglądać odpowiednio, w końcu jechałyśmy na spotkanie z taaaaaaaaakim fajnym facetem :)
Pilnie wypatrywałyśmy tego przystojniaczka

Pogryzając sobie dla zabicia czasu drzewko przy kościele ( i nic nie poskutkowało moje gadanie że zaraz wyjdzie ksiądz i ją zje jak nie przestanie )

Gdy przyjechał Bounty z Anią i Adamem zaczęło się...

Straszny pies zagryza szczeniaka

I na odwyrtkę :)

Aż Shikka zauważyła wodę...

W której najchętniej zostałaby do końca życia :)

Niestety zdjęć Bounty'ego który także skusil się na małą kąpiel ( dobrowolnie :crazyeye: ) nie posiadam :oops: ...może Ania z Adamem będą mieli...

Potem dla odmiany znów zagryzanie :) Czołganie się po trawce, łapanie za fafle, łapy :) Wolnoamerykanka normalnie :)

Oczywiście było i błotko, pyszna trawka z ziemią ( grunt to zdrowie ) :)
Bounciak brudny był jak nieszczęście i padnięty :) Ale jaki szczęśliwy :multi:
Na tym niestety nasza fotorelacja się kończy....nie naładowalam baterii... :cry::wallbash:
W galerii Bounty i Remiska zapewne pojawi się fotorelacja Ani i Adama :)