Shikka Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Oj tak, jej "oczu lazur" nas ciągle zachwyca ;) A Ty jakiego masz fajnego zwierza :) Quote
puli Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Shikka napisał(a):Zapraszam serdecznie :) A szczególnie na ryż z warzywkami i serduchami oraz inne pyszności :) Cwaniara! Nie podałaś lokalizacji,żeby rzeczywiście nikt nie zeżarł :eviltong: Quote
Shikka Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 My nie takie żeby nie poczęstować :) Warszawa-Jelonki ;) Jak ktoś w okolicy to zapraszam na zapoznanie, spacerek i wogóle :) :cool3: Quote
chicken Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Fajnie ze Shikka znalazla nowy domek-napewno ci sie za to odwdzieczy :loveu::loveu: Jest sliczna i pamietaj ze napewno sie jeszcze zmieni-gdzies wyczytalam ze husky sie zmienia do 2 lat :cool3::cool3: Zapraszam do Kesikowej galerii Quote
Shikka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Ze sie zmieni to wiem :) Codzień mnie zaskakuje... :) Coraz więcej mojego gadania do Psa dociera, już nie ciągnę tak na spacerkach...i wogóle strasznie mądralińska jest :) Quote
Shikka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 A teraz foteczki z soboty...a w sobotę pracowaliśmy na szkółce, ptrzycinaliśmy jałowce na pre-bonsai :) No i oczywiście psiurka nam dzielnie pomagała :) Zaczęła od kontroli zawartości pobliskiej górki A potem...zaczęła sie obróbka martwego drewna :) Nie potrzeba frezarki-wystarczy nasza psiura :) Piękna robota :) A jak mi pięknie potem z ust ginem pachniało ;) Po wstępnej obróbce martwego drewna, trzeba sprawdzić stan bryły korzeniowej :) Praca bonsaisty nie jest taka łatwa, zwłaszca jak ma się takie pole do obrobienia ;) Nic dziwnego że piesia w końcu padła w cieniu jednego z drzewek... A potem gdy wrócilismy do domku, Shikka zrobiła to co robi najlepiej czyli...zasnęła... :) Pańcia oczywiście występuje w roli wstrętnego paparazzi...biedny pies nigdzie nie ucieknie ;) Nawet pod łóżko wlezie :) Ciężkie jest życie psa... Quote
Shikka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 A to świezutkie, dzisiejsze fotki :) Rano piesia przywlokła swoje pupsko do Pańciówego łóżka Potem nastąpiły chwile słodkiej szarpaczki i tarzanka w pościeli :) Śniadanko, ubranko i do pracy...gdzie czekał wujek Tomek i kolejna poranna porcja pieszczot :) Dawaj , Wujek, dawaj!! W kulki sobie lecisz...?? Dawaj!! Nudzisz mnie Wujek... pobawię się sama... Albo wrobię Pańcię w rzucanie jeżyka, he he he... I pójdę znów spać... Quote
Shikka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 I jeszcze jedna foteczka :) Dowód na to że Wybredzioch w końcu zaczął jeść :):multi: Quote
nomu Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ja odwiedzam :D oglądam nowe zdjęcia ale nie zawsze pisze :mdrmed: Quote
Shikka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 To pisać pisać, jeszcze raz pisać i chwalić :):multi: Quote
Shikka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Gdzie wogóle spotykają się haszczaki w Wawce?? Jest jakieś miejsce?? :) Quote
Shikka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Z zaproszenia skorzystałyśmy i będziemy zaglądać częściej :) Quote
Shikka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Dziękujemy :) Ty za to masz taki dynamicik jak nie wiem :) Strasznie fajna psinka :))) Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Shikka napisał(a):Dziękujemy :) Ty za to masz taki dynamicik jak nie wiem :) Strasznie fajna psinka :)))Aty masz śpiocha:p:p:p ale jakiego cudnego:grins: Quote
Kila Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No nie wiem czy takiego spiocha;) Dzisiaj z Bountym troszke poszaleli:loveu: Male diabelki:diabloti: Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Kila napisał(a):No nie wiem czy takiego spiocha;) Dzisiaj z Bountym troszke poszaleli:loveu: Male diabelki:diabloti: to wy się znacie?:cool3: Quote
Kila Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Dzis sie poznalismy;) Psiaki mialy duzo zabawy:multi: I wspolna kapiel:evil_lol: Quote
anuleq Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Kila napisał(a):Dzis sie poznalismy;) Psiaki mialy duzo zabawy:multi: I wspolna kapiel:evil_lol: Po czym gdy wrocilismy do domu ja bezczelnie wykapalam niemilosiernie usyfionego Bountyego. Quote
Kila Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Shikka az taka zdolna jak nasz Bounty nie jest;) Oczywiscie to on musial polozyc sie w blotku:diabloti: Quote
Shikka Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Luthien :) Śliczny bannerek-zaraz zamieszczamy :) Masz talent :) :lying: Co do wczorajszego spacerku :) Suuuuuuuuuuuuper :multi: Shikka wyszalała się jak nigdy ( odkąd jest u nas ) a po powrocie padła i zasnęła snem kamiennym :) Zaczęło się niewinnie...wstąpiłyśmy do ulubionego sklepu po długą smyczkę... Coby wyglądać odpowiednio, w końcu jechałyśmy na spotkanie z taaaaaaaaakim fajnym facetem :) Pilnie wypatrywałyśmy tego przystojniaczka Pogryzając sobie dla zabicia czasu drzewko przy kościele ( i nic nie poskutkowało moje gadanie że zaraz wyjdzie ksiądz i ją zje jak nie przestanie ) Gdy przyjechał Bounty z Anią i Adamem zaczęło się... Straszny pies zagryza szczeniaka I na odwyrtkę :) Aż Shikka zauważyła wodę... W której najchętniej zostałaby do końca życia :) Niestety zdjęć Bounty'ego który także skusil się na małą kąpiel ( dobrowolnie :crazyeye: ) nie posiadam :oops: ...może Ania z Adamem będą mieli... Potem dla odmiany znów zagryzanie :) Czołganie się po trawce, łapanie za fafle, łapy :) Wolnoamerykanka normalnie :) Oczywiście było i błotko, pyszna trawka z ziemią ( grunt to zdrowie ) :) Bounciak brudny był jak nieszczęście i padnięty :) Ale jaki szczęśliwy :multi: Na tym niestety nasza fotorelacja się kończy....nie naładowalam baterii... :cry::wallbash: W galerii Bounty i Remiska zapewne pojawi się fotorelacja Ani i Adama :) Quote
Shikka Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Hop w górę :) ( Ale jesteśmy przebiegłe :diabloti: ) Quote
Recommended Posts