Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shikka! Jakie tu zmiany, a Ty nic nie pisnęłaś przy wizytacjach!!!
Wielkie gratki!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dziś spokojniutko ;)
Wczoraj po wizycie ciotki u której była na tymczasie padla...ale oczywiście gdy tylko nas zaczął powalac sen wstąpił w nią diabeł :diabloti:
Wariactwa po całym domu, szczekanie, ganianie za kotami...Tatkowi zrobila dziurkę w nosie...heh...wzięła go z zaskoczenia... :evil_lol::evil_lol:
Ale wszystko sie skończyło dobrze, wszyscy żyją, rano było mizianko z czarną, koty się oswajają, jest coraz lepiej :multi:

Posted

Shikka napisał(a):
Dziś ukradne aparat z firmy to porobię ;)
Niestety jeszcze się nie dorobilismy własnego...
Ale...może już niedługo :cool3::cool3:

Czekam z niecierpliwością na akt kradzieży i zdjęcia :grins:

A swój koniecznie :multi:

Posted

Jakieś nowe hasła w moim słowniku "NIKON F4 i D1"...
Psinka najkochańsza, grzeczniutka, wszystkim się dzieli, i marchewką i kawałkiem futerka (sztucznego!). Wchodzenie na fotel nie było przy mnie, bo jak na złość zajęłam jej cały, ale kociury bosssskie. Oj, jakie cuuuudne!

Posted

Oj tak...jak sie diablątko rozkręci to nie da rady jej uspokoić...
Aczkolwiek przy wkraplaniu maści do uchów wczoraj poskromilam ja w 100%, leżała niemal bez ruchu...wic to chyba zależy od powagi sytuacji :)

Posted

Byłysmy z Cioteczką Wilejkaros u wetki ;)
Uszki czyste :multi::multi:
Robalów nie ma :multi::multi:

Została zaszczepiona :multi::multi: a szczepienia wogóle nie zauwazyła ;)
Grzecznie spimpała się na podłogę w gabinecie :evil_lol::evil_lol:
Bardzo chciała zapoznać przebywajace tam kotki ( 2 luzem, 4 wizytujące kloinkię ) ale niestety kotki nie chciały skorzystać z mozliwości spotkania Bastą, Basta kompletnie nie wiedziała czemu :shake:
Poznałyśmy bardzo fajną Panią Wetkę :)
Wróciwszy do domu dzidzia padła...tyle wrażeń...kochana cioteczka, podróż, klinika, kociury... ;)
Tylko niedobra Ciocia nie chciała zna kawkę zajrzeć :mad:
Ale jest usprawiedliwiona :evil_lol:
Dobra, korzystając z chwilowej nieobecności Psa ( śpi jak zabita ) lecimy na wernisaż kumpla..."Fotografia otworkowa"...
Jak myslicie, co to?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zdjątka fajne...
Nieostre na wszystkich planach, bardzo fajna technika bo robi się te zdjęcia jak daaaaaaaawno temu...uzywa się do ich zrobienia pudełka, lub zwykłej puszki z małym otworkiem, żadnej wymyślnej optyki...i nigdy nie wiesz co ze zdjęcia wyjdzie...miło się je oglada bo przedmioty na nich nie wygladaja czesto na to czym są ;)
Felerek wernisażu tylko taki, że zdjęć było ze 20...a ile można oglądać 20 zdjęć...więc po oglądnięciu zajęłam sie winkiem podawanym w ilości dużej i pewną czteroletnią damą, która w doopce miała zdjęcia, ona przyszła dla małych kanapeczek i rybek w akwarium ;)
Wilejkaros, jak bedzie trzeba zrobić cusik z Shippim to ja się piszę ;)
Nie wiem czy ten sznaucerek wyjdzie bo ma dużo dreadów, ale zobaczymy :)

Posted

Kochana, najlepiej jakbyś napisała PM do KingaW, bo ona miała jakąś koncepcję myciowo-czesaniową, ale chyba chciała to robić tam w lecznicy...
Zaraz Jej napiszemy i spytamy, co proponuje.
Dzięki za ofertę, skorzystamy jak zwykle.

Posted

Już do niej napisałam :)
Zobaczymy co dalej...
A u nas spokój...cisza jak makiem zasiał...
Dziecko po bliższym zapoznaniu z Panią króeka z ryżem i marchewą, oraz bardzo zywiołowym przywitaniu tatki padło na fotelu...
Czy ja już ją chwaliłam że ślicznie sama na niego wskakuje??? :loveu::loveu::loveu::loveu:
Po mamusi ma talenty :evil_lol:

Posted

ceść Cioteczko :)
A u nas po staremu czyli dobrze :)
Pies szaleje, po przyjściu z pracy nei poznajemy własnego domu ( dzidzia robi tzw. prasówkę, przeglad prasy, wobec czego prasa w małych kawałeczkach jest rozwleczona wszędzie ), z mopem latać nei nadążamy bo chla i sika bez przerwy :loveu::loveu::loveu: Moja niunia :)
Nie możemy się doczekać pierwszych spacerków "Owsika"...
A może bardzo mozliwe że w sobotę pojedziemy na dzialke do znajomego...to dzidzia sobie pobiega :multi::multi:

Posted

Ja jako główna siła robocza w domu robiłam foty... :)
Wiesz jak duży jest ten psiak do strzyżenia??? Bo na zdjęciach nie udało mi się ocenić jego wielkości :(