Shikka Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Juz już! Cieszę się :multi::multi::multi: Fakt, trafiła w dziesiatke ;) Bo rodzinka jest pozytywnie zakręcona i daje mi znac co z nią... Ale brakuje mi tego sierściucha... Quote
Shikka Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Koti zadowolone bardzo hasają po domu :) Pixel miał jechać dziś do hrabianki (Piękna syberyjska, błękitna kociura imieniem Loona ) ale jej pańcio będący jednocześnie moim przyszłym teściem ( zresztą przed jej zakupieniem człowiek zdecydowanie anty-zwierzęcy ) powiedział że nie bo Loonka się będzie denerwować i może jej to zaszkodzić bo bardzo wrażliwa jest :evil_lol: Ale i tak któregoś pięknego dnia przemycimy Pixla :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Loona Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Shikka napisał(a):Piękna syberyjska, błękitna kociura imieniem Loona A ja mogę prosić zdjęcie Loony? Imienniczka moja jakby :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 A oto Looneczka :) W tle teściu ;) Kot totalnie autystyczny i nie zsocjalizowany... Byle dać jej jeść, posprzątać w kibelku i dać spokój. Dobrze dogaduje sie jedynie z Blanką - 10 miesieczną córka brata mojego TZa To Nesca w roli babuńki...nie jest tym faktem zachwycona... "Oh! Babe! Tak mi rób! eszcze! Jeszcze! Mrrrrrau! Mój Ty kocie mój! Jestem taka gorąca!" Czyli czarna podczas riu, podrywajaca rurę od odkurzacza...:stupid: Po błysku flasha ":siara:" A tu mój rodzyneczek rozkoszniaczek :loveu::loveu::loveu::loveu: Pixelek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piękne usta... :loveu::loveu::loveu: I nosecek :loveu::loveu: Quote
Loona Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Shikka']A oto Looneczka :) Śliczna :loveu: Pozostałe kotki też cudowne, w ogóle kotki są fajniste :loveu: Quote
Shikka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Mnie tam sie Twój Figarek podoba :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Loona Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Shikka napisał(a):Mnie tam sie Twój Figarek podoba :loveu::loveu::loveu::loveu: Mi też ;) :loveu: Ale kotka też mam, zajrzyj do galerki ;) Quote
Shikka Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Kociur fajowski, ale Figaro...ehhh.... ahhhhh.... :loveu::loveu::loveu: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 No co tu się dzieje...ni widu ni słychu gosci :mad: Quote
Loona Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Shikka napisał(a):No co tu się dzieje...ni widu ni słychu gosci :mad: Zdjęć nie ma to i gości nie ma, jak tam kociury się trzymają? Nie pozrzucały tym razem nic? :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Jak to nie ma zdjęć...są stronę wczesniej :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 SHIKKA NEWS!!! [SIZE=2]"Witam serdecznie! Chcę donieść ( chyba mi się udziela atmosfera wokół WSI) że zdjęcia Shikki będą możliwe dopiero po zakupie nowego aparatu, stary zalatwila, lub jak kto woli nie poradziła sobie z jego obsługą Shikka. Wiadomo jednak że miała do tego prawo-jest cudowna. Pozdrawiam z nowym tygodniem" Takiego SMSika dostałam dziś :) Quote
olcha Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Shikka']A oto Looneczka :) W tle teściu ;) Kot totalnie autystyczny i nie zsocjalizowany... Byle dać jej jeść, posprzątać w kibelku i dać spokój. Dobrze dogaduje sie jedynie z Blanką - 10 miesieczną córka brata mojego TZa To Nesca w roli babuńki...nie jest tym faktem zachwycona... "Oh! Babe! Tak mi rób! eszcze! Jeszcze! Mrrrrrau! Mój Ty kocie mój! Jestem taka gorąca!" Czyli czarna podczas riu, podrywajaca rurę od odkurzacza...:stupid: Po błysku flasha ":siara:" A tu mój rodzyneczek rozkoszniaczek :loveu::loveu::loveu::loveu: Pixelek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piękne usta... :loveu::loveu::loveu: I nosecek :loveu::loveu: To jest nie fair, że koty sa takie cudowne z zewnątrz,,,a od środka już mniej :evil_lol: Ile masz teraz zwierzaczków w domu? [quote name='Shikka']SHIKKA NEWS!!! [SIZE=2]"Witam serdecznie! Chcę donieść ( chyba mi się udziela atmosfera wokół WSI) że zdjęcia Shikki będą możliwe dopiero po zakupie nowego aparatu, stary zalatwila, lub jak kto woli nie poradziła sobie z jego obsługą Shikka. Wiadomo jednak że miała do tego prawo-jest cudowna. Pozdrawiam z nowym tygodniem" Takiego SMSika dostałam dziś :) Ech nie mogła lepiej trafić :loveu: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Stan liczbowy na dzień obecny to cztery kociury i...prusaki... Dsziś zobaczyłam jednego...nie zdążyłam go utłuc bo Piksel stwierdził że się nim pobawi :diabloti: Po skończonej zabawie go...zjadł... :ekmm::stupid: Bleeeee... A Shikka to normalnie rozpuszczona jak dziadowski bicz się stała...pępek świata normalnie :evil_lol: I dobrze paskudnej babie :) Zresztą mam farta w znajdywaniu petom dobrych domków...z tymczasu zawsze trafiały w fajne łapki :cool3: Quote
olcha Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Shikka napisał(a):Stan liczbowy na dzień obecny to cztery kociury i...prusaki... Dsziś zobaczyłam jednego...nie zdążyłam go utłuc bo Piksel stwierdził że się nim pobawi :diabloti: Po skończonej zabawie go...zjadł... :ekmm::stupid: Bleeeee... A Shikka to normalnie rozpuszczona jak dziadowski bicz się stała...pępek świata normalnie :evil_lol: I dobrze paskudnej babie :) Zresztą mam farta w znajdywaniu petom dobrych domków...z tymczasu zawsze trafiały w fajne łapki :cool3: Błe uważaj bo taki prusaczek może być czyms podtruty... Moje obie sucze również rozpuszczone :eviltong: Masz wrodzony talent do znajdowania dobrych domków, oby tak dalej :cool3: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Oby oby...bo tyle bidek... A teraz chyba takie trutki robią co ani na człowieka ani na zwierzaki nie działają...zresztą nqa robale też coraz częściej... Quote
olcha Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Shikka napisał(a):Oby oby...bo tyle bidek... A teraz chyba takie trutki robią co ani na człowieka ani na zwierzaki nie działają...zresztą nqa robale też coraz częściej... Buahahahah to fajne te trutki :lol: Ja kiedyś miałam myszy w domu, ale odkąd je Era wykończyła to ani jednej nie przyszło do głowy, żeby u nas zimować. Karaluchów naszczęście nigdy nie było. Quote
Shikka Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Erutek...myszki...?? Takie malutkie, słodziutkie myszeczki???? :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Quote
olcha Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Shikka napisał(a):Erutek...myszki...?? Takie malutkie, słodziutkie myszeczki???? :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: Tzn tych domowych nie ma na koncie, ale chyba je jakoś przegoniła bo ni ma. Ale niestety jedną polną ma na sumieniu :oops: nie zdąrzyłam jej nawet złapać jak już było po wszystkim :shake: Wrodzony instynkt (rat (szczur) lerka killerka). Quote
Shikka Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Tarrrrrrrrrrram! Helloł...coś tu pusto... Mam cud-wiadomość :) Zdecydowaliśmy się na psiurka :) Mamy juz upatrzoną suńkę http://www.allegro.pl/item169909599_czarujacy_szczeniaczek_szuka_cieplego_serducha_.html Dziś koleś ma mi dać odpowiedź czy sprawa aktualna :) Jestem tak szczęśliwa że mój TZ wyraził chęć :)))))))) Fruwam, latam i wogóle :)))))))) Quote
Loona Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Słodka, miała szczęście, w walentynki znaleziona :) A właściciele mieszkania co na to? Żeby nie było jak z Shikką :-( Quote
madziasto4 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witaj Shikka :) Przyleciałam, jak tylko przeczytałam u olchy, że planujecie psiurka :) Właśnie, a co z właścicielami mieszkania :roll: Quote
Shikka Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Właścicielka - looooooozik :) Mieszkanie jak się okazało należy do 2 sióstr w czym jedna jest psiarą i kociarą :) Więc jest bossssssssssko :) A o suńce będę dziś miała wieści :) Quote
Recommended Posts