Shikka Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 HAska12 - Jak na razie wieści brak, ale jestem pewna że wszystko ok, co najwyżej rozpieszczają ja jak dziadowski bicz :mad: Dynia - j.w. a co u kociszonów...ehhh... mamy nieprzespane noce bo czarna szaleje z kulkami z folii aluminiowej ( robota Pańcia :mad::mad::mad::mad::mad:)... Skubana jest na tyle sprytna że jak leżymy w łóżku to nam je aportuje żebyśmy jej rzucali :evil_lol::evil_lol: Ale tylko jak leżymy w łóżku, skubaniutka ;) Masz myszy...?? Moje maja tylko taka na sznurku, fioletową, ale i tak szaleją z nią równo :diabloti: Quote
Dynia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 niestety , mieszkam na wsi :evil_lol: i myszy na zimę ładują się do chałupy :diabloti: a Dzida z Mańkiem polują w nocy :cool1: czasem mam wrażenie że rujnacja mieszkania jak wstanę rano powali mnie z nóg :eviltong: Najgorsze że Maniek już nie chodzi na nocną zmianę :roll: , pewnie nie ma chętnych pań w tym okresie :diabloti: więc nachodzą mnie w nocy obydwoje i leżą na mnie kłócąc się o wyższe miejsca :evil_lol: miłego dnia :multi: Quote
Shikka Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Mysie-fajne zwierzaczki :) Co do dewastacji...przychodze kiedyś z pracy i domu nie poznaję...duży pokój jakby zmiotło z powierzchni ziemi...regały połamane, wszystko wywleczone z półek, komputer zwalony z biurka...a to tylko 3 małe kotki :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::diabloti::diabloti: Szkodniki :diabloti: Ale za to daja ciepełko w nocy :p Quote
Shikka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Btw...a może nie do końca :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: Ludziska APEL!!!! Przyłączać sie do ORKIESTRY Z OGONKIEM!!!! Ja pomagam jak moge ale wciąż za mało rąk, wciąż za mało ratunku dla biednych czterołapców!!!! To link do tematu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35687&highlight=orkiestra+z+ogonkiem Przyłączać się:mad::mad::mad::mad: Quote
Shikka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 A ze spraw bieżących...mamy możliwość wzięcia mlodego OCIKATA ( tak siem to pisze ) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tile że z 5 kotami rady juz chyba nie damy :shake: Quote
anushka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 a ja byłam u was kiedyś w galeri i nie znalazłam sowjego pwisu..pamiętam jak założyłaś temat,że Shikka znalazła sie u was po przejściach :multi: no i gdzieś mi sie zpaodzialiście...ale suka jest śliczna :cool3: teraz mi nie umkniecie :mad: :multi: Quote
Shikka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Ania-k napisał(a):a ja byłam u was kiedyś w galeri i nie znalazłam sowjego pwisu..pamiętam jak założyłaś temat,że Shikka znalazła sie u was po przejściach :multi: no i gdzieś mi sie zpaodzialiście...ale suka jest śliczna :cool3: teraz mi nie umkniecie :mad: :multi: A to jakieś czary wpis musiały zniknąć :shake::evil_lol: Nie umkniemy nie umkniemy, wrecz przeciwnie, zapraszamy jak najczęściej :) Quote
Shikka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Zołza ogląda TV Brzuszkowe głaskanko Pikselka vel Szynszyla :evil_lol::evil_lol: A na dobre trawienie i apetycik - takie dania przyżądza Pańcio jak dobry humor ma :cool3: Quote
Ola&Kora Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hehehe ale zapatrzona :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Mniam mniamaż mi ślinka pociekła... :p :p :p Quote
Shikka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 A taki domek sobie czarnusia ostatnio znalazła... :diabloti: Quote
Dobermania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 LOL! Fajowo! TV, smaczne żarełko, pieszczotki - domek idealny! A to złoty ten chłopiec, że psa oddał, byle go ratować:-( :loveu: Czy on mieszka daleko? Odwiedza sunię? Dzięki za odwiedziny w anszej galerii, nie trzeba się kryć;):eviltong: A Pan Lachs, niestety, nie tryska zdrowiem. Pozdrawiamy! Quote
Shikka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Shikka była "odbita" z patologicznego domku, trafiła do nas, a od nas w jeszcze lepsze łapki... Myśleliśmy że wszystko inaczej się ułoży ale tak naprawde to był dla nie j tymczas...musieliśmy ją oddać... A za Lachsa trzymamy wszyscy kciuki i pazurki :) Quote
Dobermania Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Tak, tak, już doczytałam, ale nie mogłam edytować posta;) Dobrze, że ją uratowaliście! Ja zawsze sobie takie historie "trzymam" i potem opowiadam wszystkim, którzy chcą "rasowego psa tanio", że ich skrzywdzę okrutnie, jak wspomogą pseudohodowlę, bo rasowce są i w schroniskach, i do odebrania sadystom. Quote
Shikka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Dobermanio-zgadzam sie z Tobą w pełnej rozciągłości ;) Haska_12-a teraz kolejna, małaporcja fott ;) Nesca ma obecnie ruję więc molestuje wszystko co na drodze jej stanie... nawet nowe kapcie Pańcia Które strasznie jej do gustu przypadły ( zresztą mnei też, kombinuję jakby je zawędzić ;)) Jak stanęłam w obronie kapciuchów, bo kopała je niemiłosiernie to spojrzała się na mnie tym swoim demonicznym wzrokiem sugerując abym nie przeszkadzała jej w tak intymnej sytuacji... :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Shikka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 SHIKKA NEWS!!!!!!! Oto mail który dostałam przed chwilą : "Witam serdecznie. Nie pisałem dawno ale melduję posłusznie że Shikka miewa się dobrze. Chodzimy z nią, biegamy,wściekamy się, mnóstwo figli. Oczywiście ma swoje "zasługi", - kilka pogryzinych książek, długopisy,maskotki a dzisiaj jeszcze moją firmową czapkę Citroena :-). Wszystko jednak jest jej wybaczone a ja osobiście dbam o to by księżniczce nie było nudno ;-) .Dzieciaki śmiały się ze mnie bo któregoś razu powiedziałem im iż razem z Shikką jedliśmy kolację we dwoje i było romantycznie :-). Kilka dni temu ćwiczyliśmy także nasze głosy wyjąc w odpowiedniej tonacji,na zmianę- ona i potem ja. Piesek jest cudowny i żadna krzywda się jej nie dzieje. Pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt. " Yuppi :multi::multi: Miodek na moje serce, gdy jest jej dobrze ;) Quote
Ola&Kora Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 To wspaniale :p Shikka ma tam bardzo doby domek :p :p :p Quote
Dynia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ello Shikka :lol: a co to OCIKAT :crazyeye: ? pozdrawiam świątecznie :tree1: :Dog_run: Quote
Shikka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='Dynia']ello Shikka :lol: a co to OCIKAT :crazyeye: ? pozdrawiam świątecznie :tree1: :Dog_run: Dyniu - oto OCIKAT ;) http://strony.koty.pl/czternastka/SH/sh_oci.htm Quote
haska_12 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ojj Shikka naprawde jest szczęśliwa :multi: Bardzo się ciesze, ze znalazła dom w którym są odpowiedzialni ludzie.. Wesołych Świąt :):):) Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Gdy Mikołaj wychodzi z mroku, A blask choinki bije z cienia, Najpiękniejszy dzień tego roku W żywą prawdę się zamienia. Prezenty są dla Ciebie w worku, Ja Ci składam ciepłe życzenia, I oby bałwan na podwórku Nie nosił Twojego imienia!;) Quote
Shikka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Ślicznie dziękuje za życzenia :) A ja w drugi dzień świąt byłam u mojej kuzynko - ciotki koło Warki w Chynowie... Ciotka ma tam małe schronisko i przytulisko dla niechcianych psiurów... Ile tam nieszczęść...ale jest w tych psach nadzieja na lepsze życie ;) Troszkę jej pomogla, ma kilka naprawdę cudnych zwierzy do oddania... Min. malego jamnika który ma ogień w tyłku, cudne szczeniaczki-kundelki... jest tam najsłodsza sunia świata-Tomcia ( jej zdjęcia w linku poniżej ) która ma problem ze stawami biodrowymi ( psy biodra chyba mają...?? ) i cudowną sunię z amputowaną łapką... To link do tematu o ciotce...( jakieś nieporozumienia tam były ) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12137&highlight=biedrzycka Chyba podany jest numer konra... Na Psa z pogruchotaną łapką-Reksa jest potrzebne jeszcze 700pln... A w kolejce czeka Tomcia, której normalne życie i poruszanie się należy jak ...psu buda... Także apeluję...POMÓŻCIE... Nawet 10zł się przyda...ziarnko do ziarnka a zbierze się na dług Reksa...i operację kruszynki Tomci... P.S. Ciotka nie ma żadnych praktycznie dofinansowań, wszystko finansuje ze swojej kieszeni, z tego co dobrzy ludzie zostawią przy odbiorze zwierzów...łatwo nie jest... Robie w pracy zbiórkę, może coś się uda jej zawieźć... Bo potrzebna nie tylko kasa ale i karma ( szczególnie dla szczonków bo one maja wieeeeeeeeeeeeelkie potrzeby... Przyda się też piach...lub żwir...bo na wybiegach błotko kwitnie... Quote
Dynia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 witaj Shikkuniu :lol: przepraszam ale twoją zapowiedź nalotu na okolice Warki dopiero co odczytałam ... szkoda :shake: niedaleko tak ... ale myślę że jeszcze okazja się powtórzy , więc zapraszam Cię serdecznie :multi: :multi: :multi: pozdrawiam Quote
Dynia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Święta, Święta i po Świętach, nikt już o nich nie pamięta, bo Sylwester już za pasem, bawmy ostro się w tym czasie! Dynia i ferajna :huh: :huh: :huh: Quote
haska_12 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A ja zycze Tobie Szczesliwego Nowego Roku :) Quote
Recommended Posts