Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz jestem...tydzuień chora w domu siedzialam od neta odcięta ;)
Ale witam witam serdecznie ;)
Wieści takie że Shikka jest rozpieszczana ;) Zeżarla juz telefon swojej młodej Pani ale zostało jej to wybaczone ;)
Codzień z nia biegaja i wogóle ;)
A juz niedlugo zdjęcia nowego zwierza u nas-kocicy imieniem ZOŁZA ;)

Posted

A oto Zołza

Zołza wzięło sie z mojego zakrzyknienia gdy pochyliłam sie nad ta paskudą ( mruczącą i łaszącą sie do mnie ) a ona wystrzelila do mnie z pazurami... :angryy:
Stąd zołza... Zołza Second-handowa bo wzięłam ja z lumpexu bo jestem drugą właścicielką...
Komuś zwiała i od jakiegoś czasu na dzień brała ja do siebie Pani z lumpexu...
No ale na noc wypuszczala...a ta ciapa do dworu nie przyzwyczajona bo wyraźnie kanapowa...
Zlitowałam się nad paskuda i wzięłam...

Na początku napadala na wszystkie moje koty i lała sie z nimi równo, ale teraz czuje sie jak u siebie, chodzi pewnie, ( nieskromnie ) z zadartym ogonem i wogóle...

I wogóle jest rozkoszna...zwlaszcza jak śpi :loveu::loveu::loveu:

"Czego!?"

A moja pierworodna znów zaczęła spacerować...
Skubana jak ja na dworzu na rękach trzymam to się wyrywa na ziemię :)

"A co to"??"

Posted

[quote name='Ola&Kora']

Kot UFO :eviltong: :eviltong: super mu te oczka na fotce wyszły :loveu:

Jeszcze jakie UFO ;) I to dosłownie :) Czasem jak dostanie świra to lata po domu niczym Niezidentyfikowany Obiekt Latający ;)

Ewciu-a pozdrowienia przekazałam ;) Nie drapala więc zostały przyjete ;)

Posted

Załza ma identyczną historię jak mój Reso (tyle, że on jest psem :razz: ). Też został zabrany z lumpexu gdzie pani na dzień brała go do środka a w nocy spał na chodniku pod lompexem.

Posted

PAULINKA - jak wiadomo najlepsze rzeczy sa w lumpexach ;)

UWAGA UWAGA!! :multi: SHIKKA NEWS :multi:

"Witam.Przesyłam fotkę KSIĘŻNICZKI.Jakość niezbyt wielka ale jest to skan.Dzisiaj rano budziła mnie jak nigdy dotąd, nawet gdy schowałem się pod kołdrę, znalazła mnie i zastosowała lizaną metodę pobudki :-).Lubi też czytać książki ;-), właśnie przed chwilą rozszarapała jedną, widać nie przypadła jej do gustu. Kochamy ją.
Pozdrawiam"

Posted

Co za wspaniałe wieści!!! :multi: :multi: :multi: To wspaniale, że znalazłaś taki dobry domek dla Shikki ;) Widać że jest szczęśliwa, a dobro psa liczy się najbardziej ;)

Posted

To prawda...jeśt piękna...najpiękniejszy pies w moim życiu...i duszę też ma piękna i piękny charakter...aczkolwiek momentami diabelski...
Cieszę się że co pewien czas piszą do mnie co u nich i u dziewczynki...przesyłaja foty...bardzo fajni ludzie :)

Posted

Na moim osiedlu psy rzadko ganiają luzem...a jeśli już to spokojnie zdążam złapać małą na ręce...
nie daj boże żeby po wyjściu z bloku trzymać mała na rękach zbyt długo...sama daje susa na ziemię i dumnei spaceruje :)

Posted

dziękuję za odwiedzinki :loveu:
zazdroszczę niebieskich oczu :diabloti: choć mój Jamaj też ma tyle że u koni brzydko się taka cecha nazywa :evil_lol: - rybie oko :eviltong:
zaglądaj , zaglądaj :multi: :multi: :multi:

Posted

Będę zagladać :) Zwłaszcza że masz piękne pasteczki i jednego cudnego pasterza :) Uwielbiam te miśki :loveu::loveu:
A kopytka też są cudne, chcialam zacząć jeździć, ale mój luby się...boi ( wielki chłop a boi się koni i dentystów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: )
Buziaki dla wszystkich czworonogów :)

Posted

na moich konikach można spać :loveu: takie grzeczne , więc zapraszam :evil_lol: a nawet jak by się we snie spadło to nie leci się długo bo nie za duże są :diabloti: :diabloti: dla kociszonków całuski w noski :multi: :multi:

Posted

Kociambry zostana ucałowane po powrocie do domu...wieczorową porą bo dziś w ramach uszczęśliwiania świata uczę zgraję krasnali w podstawówce :diabloti:

Posted

hello
co słychać u niebieskookiej :loveu: i kociszonów :loveu: moja Dzida ciapnęła mnie w palucha w ramach łapania myszy :angryy: :angryy: :angryy: ale wybaczę :diabloti: trudno :placz:
pozdrówka