Shikka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Se wietrzymy...non stop...do tego stopnia że zagilana chodzę :shake: A ja ciepelkolubna taka... Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Shikka napisał(a):mam nadzieję bo momentami w tym domu oddychać się nie da :placz: :roflt: no dobra już dobra nie będę....:roflt: Może zmień jej karmę? Podobno po Royalu jest mniej kupy i mniej śmierdzącej? Quote
Shikka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 To nie kwestia karmy ( jjemy Dog Chow ) chyba tylko tego że to jeszcze szczenior...dużo jje, dużo koopa... Ehhh... Na razie wogóle nie kojarzy spaceru z załatwianiem się...jak coś zrobi to przez przypadek, ale dobre i to :) Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Shikka napisał(a):To nie kwestia karmy ( jjemy Dog Chow ) chyba tylko tego że to jeszcze szczenior...dużo jje, dużo koopa... Ehhh... Na razie wogóle nie kojarzy spaceru z załatwianiem się...jak coś zrobi to przez przypadek, ale dobre i to :) No faktycznie szczeniak = się kupa w domu :lol: Uff jak dobrze, że moje juz wyrosły :evil_lol: Ale Cię pocieszam :eviltong: Quote
Shikka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 :modla::modla::modla:O mistrzu wsparcia :diabloti: Quote
Wilejkaros Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Hmmm, czyli temperaturka u Was w domu nie przekracza 15 stopni? Hmmm... ciekawe, ciekawe... To ja się na gorącą herbatę wpraszam. Będę w W-wie po weekendzie, bo teraz gdzies na manowcach. Moja Bastunia śliczna, słodka, kupkająca ;) Quote
olcha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Shikka napisał(a)::modla::modla::modla:O mistrzu wsparcia :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Shikka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Wilejkaros napisał(a):Hmmm, czyli temperaturka u Was w domu nie przekracza 15 stopni? Hmmm... ciekawe, ciekawe... To ja się na gorącą herbatę wpraszam. Będę w W-wie po weekendzie, bo teraz gdzies na manowcach. Moja Bastunia śliczna, słodka, kupkająca ;) Nie przekracza...dziś spałam w dresie kurka wodna... Śliczna, kupkająca...taaaa....:watpliwy: olcha napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na dogo zawsze sie znajdzie wsparcie no... Quote
Shikka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 P.S. Taka sprytna się znalazła...bo Twoje brytany jak nakoopkają to im mini królicze bobki wychodzą... :placz::placz: Quote
Loona Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Basta też nie taka duża :evil_lol: Wyobraź sobie kupkę Diabla, to dopiero jest mina :crazyeye: Quote
Shikka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Nawet o tym nie myśle :evil_lol: nastepny mój pies to będzie cziłka...kozie bobki latwo się sprząta i nie waniaja tak... Quote
ewatr Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 i co bedzie z tymi odwiedzinami u nas ?;) jak sie człowiek nie przypomni to sie nie doczeka :shake: Quote
Shikka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Zarobiona kurna jestem :oops::oops::oops: I wstydzę się , wstydzę... :oops::oops::oops: lecęęęęęęęę do Was :lol: Quote
olcha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Shikka napisał(a):P.S. Taka sprytna się znalazła...bo Twoje brytany jak nakoopkają to im mini królicze bobki wychodzą... :placz::placz: Shikka napisał(a):Nawet o tym nie myśle :evil_lol: nastepny mój pies to będzie cziłka...kozie bobki latwo się sprząta i nie waniaja tak... Tiaaaaaaaa najpierw to je trzeba znaleźć :lol: :lol: :lol: Czuć, a nie widać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Shikka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 A u nas jedno i drugie... Wczoraj psica dorwała się do mąki...nie wiem jak... W każdym razie, naprawdę nie poznałam domu :angryy: Obuz jeden, no :loveu: Quote
AlKil Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Toż ona ma talent kulinarny...rwie się do gotowania, herbata, mąka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shikka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Tia...tylko jej jakoś nie wychodzi... Chyba ją wyślę na korepetycje kulinarne do Was, tzn. do Michała :) Quote
AlKil Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Nie wychodzi... a Tobie tak od razu wychodziło??? Nie możesz jej zniechęcać... Misio chętnie przyjmie kursantkę...:lol: Quote
Shikka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 To się zapisujemy na pierwszy wolny termin :) jak ma chęci to niech dziala :evil_lol: Jak mi będzie robic takie serniczki to nawet bałagan w kuchni zniosę :evil_lol: Quote
Loona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Shikka napisał(a):To się zapisujemy na pierwszy wolny termin :) jak ma chęci to niech dziala :evil_lol: Jak mi będzie robic takie serniczki to nawet bałagan w kuchni zniosę :evil_lol: Hahaha, to ja przyjadę do Ciebie specjalnie na ten serniczek :evil_lol: Quote
Shikka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 A zapraszamy :) Po kursie u Michała Ewci serniczki będą cacy...:evil_lol: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Shikka napisał(a):A zapraszamy :) Po kursie u Michała Ewci serniczki będą cacy...:evil_lol: O proszę, ja mam mleko, a Ty serniczki :evil_lol: Quote
Shikka Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 I to jakie mleko...z grylla :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Shikka napisał(a):I to jakie mleko...z grylla :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musisz opatentować serniki z gryla :evil_lol: Quote
Recommended Posts