Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak tam zwierzyniec? Zaprzągnęłaś wszystko do sprzątania? :evil_lol: Koty pomymiatają kurze z półek, Basta pod łóżkiem i gotowe :evil_lol:

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O sprzataniu wogole nie myslę...od 8.30 do 22 siedzę w pracy...wracam, padam na wyrko i usypiam snem kamiennym... Pańcio przejął kuratele nad zwierzami i domem... A jeśli chodzi o dom...to sprzatanie nie jest jego pasją że tak powiem... :diabloti: a koty same z siebie nie chcą... :-(

jedynie piesek pomaga mi froterować PCV-ki...oczywiście kotami...

Posted

Koty, napewno :) Aczkolwiek po froterowaniu zostaja odpadki, tzn. gdzieniegdzie kępki futra...no i pies ma nosa podrapanego bo kiciury czasem nie doceniają miłosności Basty ;) A milosność tego psa jest wieeeelka :)
Ostatnio nas wystraszyła bo znalazla sposób na koty...
Jeśli kot lezy na fotelu...wskakuje...przekręca się i na kocie siada...
Cale szczęście że ostatnio to zauważyliśmy bo Czarna zaczęła wydobywać z siebie chrapliwe dźwięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pies doopskiem by nam kota udusił...

Ostatnio miala spotkanie z psem dziadków...
Pies ten zostal nabyty gdzies na bazarze jako wilczur...a okazal sie 100% pinczerkiem...o wielce pasującym imieniu Puszek :diabloti:
No i Basta ma nowego przyjaciela w puszku...oczywiście do momentu gdy nie wchodzą w gre smaczki...bo wtedy puszek z pinczerka staje się wielkim, groźnym dobermanem :) No ale pierwsza znajomość z innymi psiurami nawiązana :)

Posted

Shikka napisał(a):
Ostatnio nas wystraszyła bo znalazla sposób na koty...
Jeśli kot lezy na fotelu...wskakuje...przekręca się i na kocie siada...
Cale szczęście że ostatnio to zauważyliśmy bo Czarna zaczęła wydobywać z siebie chrapliwe dźwięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pies doopskiem by nam kota udusił...

Biedne kotki :glaszcze: Ważne, że jeszcze żyją, może Basta jest o nie zazdrosna i chce wyeliminować konkurencję :evil_lol:
Shikka napisał(a):
Ostatnio miala spotkanie z psem dziadków...
Pies ten zostal nabyty gdzies na bazarze jako wilczur...a okazal sie 100% pinczerkiem...o wielce pasującym imieniu Puszek :diabloti:
No i Basta ma nowego przyjaciela w puszku...oczywiście do momentu gdy nie wchodzą w gre smaczki...bo wtedy puszek z pinczerka staje się wielkim, groźnym dobermanem :) No ale pierwsza znajomość z innymi psiurami nawiązana :)

Każde małe zamienia się w bestię jak chodzi i jedzenie :diabloti:

Posted

A dziędoberek :)

Ośmielam się przekazać najnowsze SHIKKA NEWS!!!!

"Akcja dołek"

"Przesyłamy relację foteczkową z próby odkrycia przez Shikkę nowych złóż dobrego humoru :-)). Pozdrawiamy serdecznie"

Dzielna dziewczynka :)

Posted

A teraz nowe zdjęcia ( The) Baściaka i spółki :)

Wiadomo że najlepiej na kinie domowym :diabloti:

I czego Ty tu chcesz nedzny pomiocie...??

Widzieliście ją? ...przyszła, wąchła, poszla...

Ja wcale nic nie robię...

No dobra...paparazzi...tak, żuje sobie tatka buta...

Jest pyyyyyyyyszny...aczkolwiek ma jakis dziwny posmak....;)

Psigarnij kropka :loveu::loveu:

Ruchy ruchy!! No chodźcie już! Bo korzonki w lastryko zapuszczę...

Yo yo yo!!! Wassssssssssup?????????

Człowieku, puchu marny...gardzę Tobą...pffffffff....

Posted

dawno nas nie było a tu takie wydarzenia - kupka na dworze , żucie buta

a my tak skromnie z życzeniami :lol: mój baranek

[SIZE=3]Pękających na drzewach pąków,
[SIZE=1]ziemi, która zaczyna pachnieć i słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie
[SIZE=1]także grzeje.

Życzę Wam wiosny w życiu codziennym, rodzinnym, w pracy,
na koncie bankowym ale przede wszystkim życzę Wam wiosny w sercu
*

Posted

[quote name='Wilejkaros']Shikka beautiful po prostu!
A to małe Baściątko już wcale nie takie małe... Dlaczego one tak szybko rosną?!

Czesc Ciotka :)
Oj tak...Basta rośnie jak na drożdżach...coraz doroślejsza...większa...zdziwisz się jak ją zobaczysz :)

[quote name='AlKil']jak to miło zobaczyć szczęśliwą Shikkę!!!! :loveu:

A Baście życzymy smacznego... buta!

Bucik jest przepyszny bo pańciowy ;)
A Shikki szczęściem też się cieszę...i to jak :) Skubaniutka, ma farta :)
Dziękujemy za śliczny koszyczek :)

[quote name='ewatr']dawno nas nie było a tu takie wydarzenia - kupka na dworze , żucie buta

a my tak skromnie z życzeniami :lol: mój baranek

[SIZE=3]Pękających na drzewach pąków,
[SIZE=1]ziemi, która zaczyna pachnieć i słońca, które nie tylko świeci, ale wreszcie
[SIZE=1]także grzeje.

Życzę Wam wiosny w życiu codziennym, rodzinnym, w pracy,
na koncie bankowym ale przede wszystkim życzę Wam wiosny w sercu
*

Widzisz???? To trzeba nas częściej odwiedzać :) No i my was ...
Życzenia są piękne...ja życzę po prostu wszystkiego co tylko NAJ :)

Posted

Na pewno Was odwiedzę!
Przez ostatni tydzień byłam w Krakowie, teraz Święta w Warszawie, ale zaraz znów wyjazd. Wracam pod koniec przyszłego tygodnia i się wpraszam na herbatkę!

Posted

Się wpraszać nie musisz ;) My nie z tych co nie zapraszają :)))
A co do herbatki-Basta ostatnio "zużyła" nam 50 torebek liptonka, z czego tylko jedną wrzuciła sobie do miski z wodą...głuptok... ;)

Posted

Shikka napisał(a):
Się wpraszać nie musisz ;) My nie z tych co nie zapraszają :)))
A co do herbatki-Basta ostatnio "zużyła" nam 50 torebek liptonka, z czego tylko jedną wrzuciła sobie do miski z wodą...głuptok... ;)

Jaki tam głuptok...a Ty to nie wrzucasz torebki z herbatą do wody? :evil_lol: Fakt, że do gorącej, no ale Basta była już blisko :lol:

Posted

Rosnie jak ne wiem co...z prognoz pewnego znawcy psów, wynika że urośnie do pasa, a teraz ma 2 tygodnie :evil_lol::evil_lol:
Dobrze karmiona to kurcze się rozwija paskuda...jje lepiej od nas...i produkuje tyle guano jak nie wiem :shake::shake::shake:
Kurna mania, przedwczoraj była tuż tuż zrobienia koopska w kuchni ale TZ ją jakos zajął żeby nie zrobiła, ja pędem w kurtkę, buty etc., TZ też, mała na łapy, pedem na dwór a tu...nic...koopa się zbuntowała i nie wyszła na dworku... :angryy::angryy::angryy::angryy:
Wyszła po 3 godzinach w domku.... :placz::placz:
Ehhhh...ciężki przypadek...:shake:

Posted

Shikka napisał(a):
Rosnie jak ne wiem co...z prognoz pewnego znawcy psów, wynika że urośnie do pasa, a teraz ma 2 tygodnie :evil_lol::evil_lol:
Dobrze karmiona to kurcze się rozwija paskuda...jje lepiej od nas...i produkuje tyle guano jak nie wiem :shake::shake::shake:
Kurna mania, przedwczoraj była tuż tuż zrobienia koopska w kuchni ale TZ ją jakos zajął żeby nie zrobiła, ja pędem w kurtkę, buty etc., TZ też, mała na łapy, pedem na dwór a tu...nic...koopa się zbuntowała i nie wyszła na dworku... :angryy::angryy::angryy::angryy:
Wyszła po 3 godzinach w domku.... :placz::placz:
Ehhhh...ciężki przypadek...:shake:

Buahahahhahahaha dobre! To zupełnie jak moja siostrzenica z nocnikiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: