Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Kurcze, czemu one takie wielkie....?? Rozmiar maja jak inne wstawiane przeze mnei wcześniej a są gigantyczne :( Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Mały sukces!!!!:multi::multi: Udało mi się samej, bezstresowo zaaplikować maść do uszków :) yess, yess, yess :) A sunia bedzie się na 99% nazywać BASTA :evil_lol: Quote
ewatr Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 śliczne zwłaszcza te u Tatusia na rączkach :evil_lol: ale faktycznie coś za wielkie :crazyeye: Quote
olcha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Shikka napisał(a)::lol::lol::lol: Niezle ;) Trauma normalnie :) Ja juz taka przewrażliwiona jestem :eviltong: Shikka napisał(a):Mały sukces!!!!:multi::multi: Udało mi się samej, bezstresowo zaaplikować maść do uszków :) yess, yess, yess :) A sunia bedzie się na 99% nazywać BASTA :evil_lol: :multi: Super Nie ma nic kochańszego niż białe skarpeteczki i czarne pazurki. Jakiej ona będzie wielkości? Przypomina mi owczarka collie tylko, że bezwłosa :loveu: Quote
Loona Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zdjęcia super, Basta też (zastanawiałam się czmu nazwa topicu taka sama, ju wiem ;)) ale strasznie ogromne te zdjęcia :shake: Jak mod zobaczy, to Cię pogoni :shake: Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 ewatr napisał(a):śliczne zwłaszcza te u Tatusia na rączkach :evil_lol: ale faktycznie coś za wielkie :crazyeye: No własnie nie wiem czemu...maja max 400kb, czyli sa mniejsze od niektórych zdjęć kociurów czy Shikki, a wyszły jak panorama racławicka :( olcha napisał(a):Ja juz taka przewrażliwiona jestem :eviltong: :multi: Super Nie ma nic kochańszego niż białe skarpeteczki i czarne pazurki. Jakiej ona będzie wielkości? Przypomina mi owczarka collie tylko, że bezwłosa :loveu: Przypuszczamy że Panienka wyrośnie ponad kolanko...a szukalismy czegos wielkości jack russela ;) Loona napisał(a):Zdjęcia super, Basta też (zastanawiałam się czmu nazwa topicu taka sama, ju wiem ;)) ale strasznie ogromne te zdjęcia :shake: Jak mod zobaczy, to Cię pogoni :shake: Imie Basta wzięło się od tytułu galerii... ;) także śmiesznie wyszło :) TZowi się spodobało więc takie zostanie, no i nie musiałam wiele w tytule zmieniać :evil_lol::evil_lol: Kurcze, to mam zagwostkę z tymi zdjęciami... :( Chyba jutro je jeszcze raz w pracy zrzucę i wrzucę... Quote
ARKA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :loveu: zdjecie w ramionach tatki jest boskie!:loveu: A spojrzenie ma tak zawadyjackie wogole,ze bedzie z niej niezla "modelka' i uszka ma tak pieknie ułozone, ze nie dziwota, ze tatko spuscil pańcie na podłoge i nosi małą na rękach:eviltong: ;) Ciekawe kiedy mała Ciebie z łóżka wykopie:razz: Quote
Shikka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Tatko jest po prostu zakochany :evil_lol: Moje dni w łóżku policzone, będę spać na wycieraczce ;) No cóż...takie życie, pozostaje mi tylko znieść to z podniesioną głową :evil_lol: Mimo że gryzie tatka po piętach i brodzie, tatko kocha szkraba :loveu::loveu::loveu: A gagatek z niej niezły... :diabloti: Przepada za naszymi łydkami, gania kociury... Umie już wskoczyć na fotel, wczoraj tego nie umiała...było 75% czyli tylko trzy łapy na fotelu ale sprytny plan się nie powodził a dziś...:multi::multi::multi: Czy Ty się też zajmujesz Kamyczkiem...?? Quote
madziasto4 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Shikka napisał(a): Imie Basta wzięło się od tytułu galerii... ;) także śmiesznie wyszło :) TZowi się spodobało więc takie zostanie, no i nie musiałam wiele w tytule zmieniać :evil_lol::evil_lol: To samo chciałam Wam zaproponować- Basta tak jak w tytule :lol: Ale byliście szybsi :lol: Mała jest rozkoszna :loveu: Quote
Shikka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Tfu, tfu na psa urok, dziekujemy za komplement ;) Co do imienia - chyba ta gapka była nam po prostu pisana :) A BASTA to fajne imię :) Quote
olcha Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wiesz co? Z tymi zdjęciami to nie chodzi tylko o ich wielkość (mierzoną w kilobajtach) co o wysokośc i szerokość, która ma być 500 pikseli na 500 pikseli max Czekam na więcej zdjęć sprytnej Basty :cool3: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Zdjęcia już dobre :) Basta niech się Wam chowa dobrze, byle nie po kątach :evil_lol: Quote
Shikka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Loona - nie ma u nas takich kątów w które mogłaby się zaszyć ;) Olcha - Oj sprytna to ona jest...mały kombinator ;) Właśnie zżera kocie królestwo ( czyt. karton po tv z dziurą na drzwiczki ) i jest tym faktem strasznie ucieszona :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 W końcu się dopchałam do netu! O matko, co tu się dzieje? Biedne kociury, pozbawione domku swojego kartonowego. Mam nadzieję, że koty ustawią królewnę... Hehehehe Quote
Wilejkaros Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Jakie Wy macie atrakcje dla psa.... Cały fotel dla niej (jak ona tam weszła? u mnie łóżko stanowiło problem) i do tego na górze jeszcze kot leżący bezstresowo... Quote
Shikka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Wilejkaros']W końcu się dopchałam do netu! O matko, co tu się dzieje? Biedne kociury, pozbawione domku swojego kartonowego. Mam nadzieję, że koty ustawią królewnę... Hehehehe Ustawiają, aczkolwiek delikatnie...tzn. bezpazurowo ;) Jak przyszła do nas zolza, też tak było...było walenie łapkami ale ze schowanymi pazurkami... Jakie te moje koty madre :loveu::loveu: [quote name='Wilejkaros']Jakie Wy macie atrakcje dla psa.... Cały fotel dla niej (jak ona tam weszła? u mnie łóżko stanowiło problem) i do tego na górze jeszcze kot leżący bezstresowo... Cały fotel dla niej, łóżko dla niej, kolanka i co jeszcze chce :loveu: Kot leżał bezstresowo bo dziewczynka trochę zmęczona była, tak to ten kot tam tak spokojnie by sobie nie leżal :diabloti: Jak ona na nie szczeka i warczy...o jesus... Czasem szczeka takim śmisznym basem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skacze jak dziki kucyk, wariuje i wogóle jest strasznie pocieszna :) [quote name='Loona']Z okazji Dnia Kobiet dla Basty od Figara: jakie piękne :) Dziękuję w imieniu Basty :loveu: Quote
Wilejkaros Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A ja myślałam, że to już komitywa taka, mizianie wspólne, spanko razem, a tu widzę BASTA zgarnęła wszystko... ;) Quote
Shikka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 komitywa owszem...ale jak jest kotek to po co sie z nim miziać i patrzeć na niego słodkim wzrokiem, jak mozna pogonić mu...kota?? Czułość wychodzi raczej od strony kotow, zwlaszcza rano :) Quote
Wilejkaros Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Hehehehe kociska "dzień dobry" chcą powiedzieć, a w zamian niewdzięcznik mały szczeka. Łobuzica Kochana! Quote
Shikka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Rano jak je st zaspana nie szczeka na nie, le pod wieczór sie zaczyna... :diabloti: Quote
Wilejkaros Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ach, ten Łobuz Kochany. Robi w swoim DDKŻ, co chce. No prawie. W każdym razie kociury na razie dają jej się zadomowić. A Pańciostwo super - fantastyczne. Każdemu takiego domku! Quote
Shikka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Ajjjjjj tam znowu...zazwierzęceni jesteśmy i tyle ;) Na przyjście agentki Wilejkaros została wydelegowana kocia kompania reprezentacyjna ;) A Mała Po Twoim wyjściu od razu niemal padła...zbyt wiele emocji jak na jeden wieczór....spacer po korytarzu, przyjście cioteczki...każdy by padł :evil_lol: dzięki Anusiu, zapraszamy ponownie :) Quote
Wilejkaros Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No przecież ja tam własne kapcie przyniosę. Basta mi nawet marchewkę przyniosła swoją. Psinka cudna! A kociury na szafkach siedziały, jak tylko domofon usłyszały. Szał po prostu. 4 pary kocich oczu wlepione we mnie. To jest to. Padam. Jutro praca na 7... Quote
Shikka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 To sio spać :mad: bo Cię psem poszczuję :evil_lol: Jakby powiedział TZ "Niu niu niu!" :nono::evil_lol: Ja już robię log out bo oczy mi się kleją... zieeeeeffffff... Dobrej nocki :) P.S. Mała znów wgramoliła doopke na fotel :multi::multi::multi: Jestem z niej dumna :razz: Quote
Recommended Posts