Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mały sukces!!!!:multi::multi:
Udało mi się samej, bezstresowo zaaplikować maść do uszków :)
yess, yess, yess :)
A sunia bedzie się na 99% nazywać BASTA :evil_lol:

Posted

Shikka napisał(a):
:lol::lol::lol:
Niezle ;) Trauma normalnie :)

Ja juz taka przewrażliwiona jestem :eviltong:

Shikka napisał(a):
Mały sukces!!!!:multi::multi:
Udało mi się samej, bezstresowo zaaplikować maść do uszków :)
yess, yess, yess :)
A sunia bedzie się na 99% nazywać BASTA :evil_lol:

:multi: Super

Nie ma nic kochańszego niż białe skarpeteczki i czarne pazurki. Jakiej ona będzie wielkości? Przypomina mi owczarka collie tylko, że bezwłosa :loveu:

Posted

Zdjęcia super, Basta też (zastanawiałam się czmu nazwa topicu taka sama, ju wiem ;)) ale strasznie ogromne te zdjęcia :shake: Jak mod zobaczy, to Cię pogoni :shake:

Posted

ewatr napisał(a):
śliczne zwłaszcza te u Tatusia na rączkach :evil_lol:
ale faktycznie coś za wielkie :crazyeye:

No własnie nie wiem czemu...maja max 400kb, czyli sa mniejsze od niektórych zdjęć kociurów czy Shikki, a wyszły jak panorama racławicka :(

olcha napisał(a):
Ja juz taka przewrażliwiona jestem :eviltong:

:multi: Super

Nie ma nic kochańszego niż białe skarpeteczki i czarne pazurki. Jakiej ona będzie wielkości? Przypomina mi owczarka collie tylko, że bezwłosa :loveu:

Przypuszczamy że Panienka wyrośnie ponad kolanko...a szukalismy czegos wielkości jack russela ;)
Loona napisał(a):
Zdjęcia super, Basta też (zastanawiałam się czmu nazwa topicu taka sama, ju wiem ;)) ale strasznie ogromne te zdjęcia :shake: Jak mod zobaczy, to Cię pogoni :shake:

Imie Basta wzięło się od tytułu galerii... ;) także śmiesznie wyszło :)
TZowi się spodobało więc takie zostanie, no i nie musiałam wiele w tytule zmieniać :evil_lol::evil_lol:
Kurcze, to mam zagwostkę z tymi zdjęciami... :( Chyba jutro je jeszcze raz w pracy zrzucę i wrzucę...

Posted

:loveu: zdjecie w ramionach tatki jest boskie!:loveu: A spojrzenie ma tak zawadyjackie wogole,ze bedzie z niej niezla "modelka' i uszka ma tak pieknie ułozone, ze nie dziwota, ze tatko spuscil pańcie na podłoge i nosi małą na rękach:eviltong: ;) Ciekawe kiedy mała Ciebie z łóżka wykopie:razz:

Posted

Tatko jest po prostu zakochany :evil_lol:
Moje dni w łóżku policzone, będę spać na wycieraczce ;)
No cóż...takie życie, pozostaje mi tylko znieść to z podniesioną głową :evil_lol:
Mimo że gryzie tatka po piętach i brodzie, tatko kocha szkraba :loveu::loveu::loveu:
A gagatek z niej niezły... :diabloti: Przepada za naszymi łydkami, gania kociury...
Umie już wskoczyć na fotel, wczoraj tego nie umiała...było 75% czyli tylko trzy łapy na fotelu ale sprytny plan się nie powodził a dziś...:multi::multi::multi:
Czy Ty się też zajmujesz Kamyczkiem...??

Posted

Shikka napisał(a):

Imie Basta wzięło się od tytułu galerii... ;) także śmiesznie wyszło :)
TZowi się spodobało więc takie zostanie, no i nie musiałam wiele w tytule zmieniać :evil_lol::evil_lol:

To samo chciałam Wam zaproponować- Basta tak jak w tytule :lol: Ale byliście szybsi :lol:

Mała jest rozkoszna :loveu:

Posted

Wiesz co? Z tymi zdjęciami to nie chodzi tylko o ich wielkość (mierzoną w kilobajtach) co o wysokośc i szerokość, która ma być 500 pikseli na 500 pikseli max

Czekam na więcej zdjęć sprytnej Basty :cool3:

Posted

Loona - nie ma u nas takich kątów w które mogłaby się zaszyć ;)

Olcha - Oj sprytna to ona jest...mały kombinator ;) Właśnie zżera kocie królestwo ( czyt. karton po tv z dziurą na drzwiczki ) i jest tym faktem strasznie ucieszona :evil_lol:

Posted

[quote name='Wilejkaros']W końcu się dopchałam do netu!
O matko, co tu się dzieje?
Biedne kociury, pozbawione domku swojego kartonowego.
Mam nadzieję, że koty ustawią królewnę...
Hehehehe

Ustawiają, aczkolwiek delikatnie...tzn. bezpazurowo ;)
Jak przyszła do nas zolza, też tak było...było walenie łapkami ale ze schowanymi pazurkami...
Jakie te moje koty madre :loveu::loveu:

[quote name='Wilejkaros']Jakie Wy macie atrakcje dla psa....
Cały fotel dla niej (jak ona tam weszła? u mnie łóżko stanowiło problem) i do tego na górze jeszcze kot leżący bezstresowo...

Cały fotel dla niej, łóżko dla niej, kolanka i co jeszcze chce :loveu:
Kot leżał bezstresowo bo dziewczynka trochę zmęczona była, tak to ten kot tam tak spokojnie by sobie nie leżal :diabloti: Jak ona na nie szczeka i warczy...o jesus... Czasem szczeka takim śmisznym basem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Skacze jak dziki kucyk, wariuje i wogóle jest strasznie pocieszna :)

[quote name='Loona']Z okazji Dnia Kobiet dla Basty od Figara:

jakie piękne :) Dziękuję w imieniu Basty :loveu:

Posted

komitywa owszem...ale jak jest kotek to po co sie z nim miziać i patrzeć na niego słodkim wzrokiem, jak mozna pogonić mu...kota?? Czułość wychodzi raczej od strony kotow, zwlaszcza rano :)

Posted

Ajjjjjj tam znowu...zazwierzęceni jesteśmy i tyle ;)
Na przyjście agentki Wilejkaros została wydelegowana kocia kompania reprezentacyjna ;) A Mała Po Twoim wyjściu od razu niemal padła...zbyt wiele emocji jak na jeden wieczór....spacer po korytarzu, przyjście cioteczki...każdy by padł :evil_lol: dzięki Anusiu, zapraszamy ponownie :)

Posted

No przecież ja tam własne kapcie przyniosę. Basta mi nawet marchewkę przyniosła swoją. Psinka cudna! A kociury na szafkach siedziały, jak tylko domofon usłyszały. Szał po prostu. 4 pary kocich oczu wlepione we mnie. To jest to.
Padam. Jutro praca na 7...

Posted

To sio spać :mad: bo Cię psem poszczuję :evil_lol:
Jakby powiedział TZ "Niu niu niu!" :nono::evil_lol:
Ja już robię log out bo oczy mi się kleją... zieeeeeffffff...
Dobrej nocki :)

P.S. Mała znów wgramoliła doopke na fotel :multi::multi::multi:
Jestem z niej dumna :razz: