olcha Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jaka cudna gołobrzuszkowa sunieczka :loveu: Wiadomo już coś? Shikka gdzie jesteś?????? Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 wowwww bonsai :mdleje: uwielbiam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: trzymam :kciuki: za małą psinkę Quote
Shikka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Jestem jestem... Żadnych newsów bo facet od suni od wczoraj się do mnei nie odzywa, nie oddzwania, nie odpisuje :( A Ona jest pięęęęęękna :loveu: Quote
Arlene Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jest piękna, popieram, i to jak! :loveu: Kochana. Quote
Shikka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 To niby dobra wiadomośc ale ciutek mi przykro...cudowna sunieczka od wczoraj ma swój domek...buuuu... Wznawiam poszukiwania wesołego łaciatka... Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Napewno znajdziesz jakiegoś spragnionego miłości psiaka :) Quote
Shikka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Jest!!!!!! Już jest!!!!! Lezy koło mnie i skubie pazurki w tylniej łapce :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47957&page=16 To moje cudeńko :))))) O dżizasssssssss :) Kociury przyjęły ją bardzo dobrze, ale jeszcze obie strony są bardzo nieśmiałe wobec siebie ;) Jest wesolutka, ma ząbki jak pirania i luuuuuuuubi wgryzać się w pięty i łydki oraz brodę TZa :diabloti: O rety...nie wiem co napisać...co bym nabazgrała to nie odda to tego jaka jest fajna i jak się cieszymy że jest :) Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Super, że znalazła nowy dom :multi: Dawaj zdjęcia, wiemy, że jest cudowna ;) Quote
Shikka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Foty jutro, bo nie dysponuję aparatem, ale wstawię te z jej wątku... :) Quote
moon_light Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Shikka']Foty jutro, bo nie dysponuję aparatem, ale wstawię te z jej wątku... :) :loveu: łaaał ! jakie psie dziecko rozkoszne:loveu: Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Oj jest przesłodkim aniołeczkiem...przynajmniej kiedy śpi ;) Bo tak to robale w doopce i szaleje jak pijany zając ;) Quote
olcha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jaka ona jest dostojna :loveu: Cudna, a jak ją nazwaliście? Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 jeszcze imienia nie ma...jej cioteczki zwały ją różnie...Fruzia, Frezja... Ja na razie mówię : Gałganek, Diabełek, Ciapa, Gapa, Bombel, Duperelek, Dupelek etc. a to nei sa fajne imionka ;) Poza tym TZ się zadeklarował w sprawie imienia więc czekam co tez ciekawego wymyśli :evil_lol: Quote
olcha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Shikka napisał(a):jeszcze imienia nie ma...jej cioteczki zwały ją różnie...Fruzia, Frezja... Ja na razie mówię : Gałganek, Diabełek, Ciapa, Gapa, Bombel, Duperelek, Dupelek etc. a to nei sa fajne imionka ;) Poza tym TZ się zadeklarował w sprawie imienia więc czekam co tez ciekawego wymyśli :evil_lol: Fruzia jest cudne :loveu: Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Cieszymy się Czoko z odwiedzin ;) A fruzia odpada bo TZowi kojarzy się z Rózia...a Rózia ze złosliwym mocherkiem skrzeczącym za swoim spasionym jamnikiem "Róóóóóóóóóóóóóóóóziaaaaaaaa, róóóóóóóóóóóóóóziaaaaaaaaa" :evil_lol: jakieś spaczenie chlopak ma :evil_lol: Quote
ewatr Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 faktycznie niespodzianka :eviltong: ale jaka sliczna i malutka .... tylko jeden wniosek racjonalizatorski mi sie nasuwa Ciotka więcej fot :multi: ;) żebysmy sie mogły napatrzeć !!! Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Będą foty :))))) Dziś je zrobię i może juz dziś wstawie :) Quote
haska_12 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ojojoj.. ile zaległosci :o Ale widzę zmieniony tytuł galerii :) Ps. Są jakies nowe wieści od nowych opiekunów Shikki? Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ostatnia była taka: "Miało być więcej fotek lecz ta śliczna wiercipięta nie chce zbytnio pozować.Ja oczywiście zmarzłem będąc z Shikką a ona........... to dla niej raj :-). Dosyłam jedną fotkę i pozdrawiam serdecznie. " Quote
olcha Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Shikka napisał(a):Cieszymy się Czoko z odwiedzin ;) A fruzia odpada bo TZowi kojarzy się z Rózia...a Rózia ze złosliwym mocherkiem skrzeczącym za swoim spasionym jamnikiem "Róóóóóóóóóóóóóóóóziaaaaaaaa, róóóóóóóóóóóóóóziaaaaaaaaa" :evil_lol: jakieś spaczenie chlopak ma :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: To koło mnie kiedyś na plaży rozłożyła się rodzinka z ambitnym tatusiem, który koniecznie chciał w tłoku pograć z synkiem w piłkę :roll: i co chwila wołał "AMAAAAAAAADEEEEEEUUUUNCIOOOOO CHOĆ DO TATUSIA" O matko nigdy tego nie zapomnę brrrr Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 :lol::lol::lol: Niezle ;) Trauma normalnie :) Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Wróciłam do domku i przywitał mnei nasz zając ;) Cudne uczucie kiedy wraca się do domu i wita Cie taki mały berbeć :) Sesja sie odbyła, aczkolwiek bedzie zapewne kontynuowana ;) oto efekty: Oops...za duże, zaraz zmniejsze i wrzucę :) Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Dopieeeeeeeero wstałaaaammmm... I taka ładna jestem Kotku, pójdź sobie, chciałabym przejść...ale się bojam troszeczkę... Upolowałam zwierza :diabloti: Położę ofiarę przed sobą... I ją ZJEM!!!! :diabloti: Grrrrrr...jestem takim dzielnym psem myśliwskim :) Ładna i dzielna,Fajna dziewczyna ze mnie, co?? Jesteśmy dobrze przygotowani ;) "Moja moja, daj buzi tatusiowi" Tatusiowa córeczka Mała gapka :loveu: O rany! Ty taaaaki wielki a ja taaaka malutka... Oddawaj buta, mały gałganku!! Usmiech do obiektywu :) Duecik :) Głodzą psa, wcina fotel... Szczota też pycha :) Quote
Recommended Posts