Shikka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Rinuś - dziekujemy :) ewatr - Shikka jest adoptowana przez rodzinkę z okolic olsztyna...musieliśmy zmienić na cito lokum i nikt nie chcial nas z psem :( Ale warunki ma b. niezłe, o mnei dawno zapomniała więc nie jest tak źle... Quote
Shikka Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Ja ( my tzn. Ja, TZ + kociury ) to warszawiaki , a Shikka Olsztynianka ;) Quote
Shikka Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Nikt nas nie odwiedza :-( Mój TZ jak sie obrażał jak był gnojek mówil taki wierszyk : "Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi Moi rodzice sa starzy i grubi Pójdę do lasu, nazbieram robaków I ZJEM!!!!" Tym miłym wierszykiem żegnam na caly weekend ;) Jak do poniedzialku nei będzie ani jednego posta to :mad: Quote
Dynia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ello odwiedzam :loveu: i serdecznie pozdrawiam cie bie , kociule i TZ :multi: nie jedz robaków :eviltong: Quote
Rinuś Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 no bo my tutaj na fotki czekamy a ktos sie ociaga:mad::mad::mad: Quote
Shikka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Helloł wszystkim w nowym tygodniu :) Dobrze że mi Rinuś przypomnialaś, mała porcyjka fotek :) "Ho ho! Jestem Nesca na szczycie Pańciowego wzgórza" :multi: "A ja jestem mala kiciura, niezwyciężona wojowniczka, Twoje rządy na Pańciowym wzgórzu rychło sie skończą!!" :diabloti: "Szykuj się do walki!!!!" :lmaa: "A masz Ty!!!!" :olympic: A w tym czasie Zołzia oddawała sie swoim nałogom ;) :oops:Patologia... :oops: Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Shikka napisał(a):Nikt nas nie odwiedza :-( Mój TZ jak sie obrażał jak był gnojek mówil taki wierszyk : "Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi Moi rodzice sa starzy i grubi Pójdę do lasu, nazbieram robaków I ZJEM!!!!" Tym miłym wierszykiem żegnam na caly weekend ;) Jak do poniedzialku nei będzie ani jednego posta to :mad: odwiedzaja - odwiedzaja juz nie jedz robaków :p tylko neta w domu niektorzy nie posiadaja i przez weekend tęsknia ale zagladnąć nigdzie nie mogą i czekaja z utęsknieniem kiedy w poniedziałek pójdą do pracy - o i to jest dopiero prawdziwa patologia !!! lubić poniedziałek :flaming: Quote
Shikka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Patologia też ale motywacja żeby o 7 rano ( kto wymyślił godziny przed 10?? ) otworzyć oczy :evil_lol: A robalów nie jjem, chyba że krewetki ( tak moja babcia określa krewetki - robale ) Kurcze głodna jestem, czas na śniadanko :) Quote
ewatr Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Shikka napisał(a):Patologia też ale motywacja żeby o 7 rano ( kto wymyślił godziny przed 10?? ) otworzyć oczy :evil_lol: A robalów nie jjem, chyba że krewetki ( tak moja babcia określa krewetki - robale ) Kurcze głodna jestem, czas na śniadanko :) o 7 rano to się już kawe w pracy parzy a wstaje się o 5 rano :evil_lol: a śniadanie to się je o 9 .................... a koło 14 ;) to sie mysli , że już czas prace skonczyć - jak to kurcze ludzie różnie maja dzień ułożony :p Quote
Shikka Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 ja otwieram jedno oko koło 6.30 wtedy gdy dzwoni budzik...po czym je zamykam aby koło 7 zerwać się w panice że za pół godziny mam autobus na który jeszcze nigdy nie zdążylam... W pracy jestem teoretycznie o 8.30 w praktyce wychodzi 9 lub nawet po...potem następuje przerwa w zyciorysie do 16.00 i wolne :multi::multi: Quote
shirrrapeira Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 I ja po raz pierwszy jestem na tej galerii. Sliczne sa kotki i Shikka Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 dziękujemy bardzo :) To miłe jak ktos do nas zagląda :) Quote
AlKil Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witaj Shikka! przybiegłam się przywitać, bo nadrabiam zaległości na dogo....:lol::lol::lol: Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Witaj mistrzu :evil_lol::evil_lol: No to miło że do nas wpadlas bo samotne się czujemy ;) I opuszczone :lol: Quote
ewatr Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Shikka napisał(a):Witaj mistrzu :evil_lol::evil_lol: No to miło że do nas wpadlas bo samotne się czujemy ;) I opuszczone :lol: samotne i opuszczone ? no tak nie może byc :shake: witam rownież :loveu: :multi: Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Witojcie witojcie ;) zaraz do Was wpadniem :) Quote
olcha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Shikka']Helloł wszystkim w nowym tygodniu :) Dobrze że mi Rinuś przypomnialaś, mała porcyjka fotek :) "Ho ho! Jestem Nesca na szczycie Pańciowego wzgórza" :multi: "A ja jestem mala kiciura, niezwyciężona wojowniczka, Twoje rządy na Pańciowym wzgórzu rychło sie skończą!!" :diabloti: "Szykuj się do walki!!!!" :lmaa: "A masz Ty!!!!" :olympic: A w tym czasie Zołzia oddawała sie swoim nałogom ;) :oops:Patologia... :oops: Cześć opuszczona Shikko. Chyba czas zmienić tytuł galerii ;) Fajną masz patologiczną rodzinkę :loveu: Quote
Shikka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Gość w dom, bóg w dom ;) Niezla rodzinka nie??? PIjaki, palacze i huliganerka :) Jeszcze TZa dopadl kuba rozpruwacz i mu kawałek flaków wypruł więc jest nieżle ;) Quote
ewatr Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 olcha napisał(a): Chyba czas zmienić tytuł galerii ;) o i tu sie zgadzam bo ciagle jak tu wchodze to mam ochote zobaczyc te niebieskie oczy :eviltong: a tu nici z ogladania ............;) Quote
Shikka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Jakos nie mam serca zmienić tytułu... :( Quote
ewatr Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Shikka napisał(a):Jakos nie mam serca zmienić tytułu... :( wierze :-( ale jest na to rada nowy niebieskooki pies :eviltong: Quote
Shikka Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 No way .. :-( Czasu brak...i wlasnego mieszkania... A chcialabym...może nie niebieskookiego...ale jakieos bidnego futrzaka... Quote
olcha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Shikka napisał(a):No way .. :-( Czasu brak...i wlasnego mieszkania... A chcialabym...może nie niebieskookiego...ale jakieos bidnego futrzaka... Oj bida, ale ważne, że masz kontakt z właścicielami i że Shicce jest tam dobrze. A na psiura przyjdzie czas :p Quote
Loona Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Śliczne kotki, Shikka też wspaniała, dobrze że trafiła do dobrego domku. Dostajesz wiadomości i zdjęcia :multi: ciesz się :) Quote
Recommended Posts