Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdoberek :) Mam na imię Shikka ( bóg jedyny wie co to naprawdę znaczy, ale Pańcia tak wymyśliła...no i co zrobić...ehhh ), mam 8 miesięcy, więc jestem prawie dorosłym psem... :)
Wyglądam tak...

Posted

Jestem Psem miejskim...

CZasem kanapowcem ;)

A ostatnio psem biurowym :) Ale tam nudno więc...zazwyczaj sobie śpię...

Pańcia pracuje w Wytwórni Filmów więc czasem robie sobie mały próby...o na przykład tutaj: "Twój Pies kupowałby Nestea" ;)

Lubię jeździć samochodem...czuję wtedy "wiatr w faflach" ;)

I kocham mojego Pańcia który ma takie same oczki jak ja ;)

Posted

A to łobuzy których jeszcze nie znam ( przez Pańciów przeprowadzke skazane na chwilową emigrację do rodzinki ) a które jeszcze należą do naszej rodzinki: Mała (bura), Nesca (czarna) i Piksel vel Bakcyl vel Mizioł (srebrny)

Mała i Nesca...miłość po wieki wieków... ;)

Tutaj Nesca dostała chyba czymś w głowę i instynkt macierzyński sie w niej obudził...wg. mnie...przesada :) ( te trzy łobuzy-kicie na przechowaniu-szukaja domku )

Pańcio pokazuje Małej dużo ciekawych rzeczy...

Za co ona oddzięcza się tak:

I generalnie lubi sobie strzelić "focha"

Lub wyjechać komuś "z łapy" ;)

Za to Nesca to dama lubiąca czystośc...od małego... ( z Pańciem w wannie)

Do dziś...

Jest elegancka, dystyngowana, nie zabiera nie potrzebnie głosu...
A kiedyś...darła japiszonka kiedy mogła i dziwiła sie wszystkiemu:

A tu...kocie zebranie...

Mało zdjęć Piksela...nadrobimy :)
Pozdrawiam :)

Posted

Właśnie coś mi się w telefonie przestawiły ustawienia i zdjęcia wychodziły malutkie...także nie da się ich za bardzo powiększyć :(
Na przyszłość obiecuję poprawę :)

Posted

Shikka mam 8 miesięcy, więc jestem prawie dorosłym psem... :)
Wyglądam tak...
[IMG napisał(a):
http://img45.imageshack.us/img45/1955/obraz003zmnjb6.jpg

Hu, Rambo sie nazywam , młoda jeszcze jesteś to szalej póki możesz, a 8 miesięcy to mało, jak będziesz miała 1,5 roku to będe mówił do Ciebie per Pani Shikka :evil_lol:

Posted

Historia była taka...
Dostałam ją od Babeczki która miała ją 5 dni, ale dłużej nie mogła bo pilnie leciała do Londynu...
Owa babeczka odebrała ją swojej pijącej siostrze, a właściwie jej synowi ( bodajże 11 lat... ) który sam ją poprosił żeby ja oddała bo "Mama zniszczy wszystko to co kocham"...
Problem leżał w tym że gdy babeczka była za granicą jej siostra "Szła w tango" , potrafiła Suńki nie karmić, nie wychodzić z nią po kilka dni i po jej reakcjach widzimy że była też bita.... Dlatego też na prośbe Małego suńka została tej babie odebrana...
Nie wiem czy wyjaśniłam to dobrze...nie mam talentu literackiego...
W każdym razie Shikka jest z odzysku i wydaje się ze zmiany losu całkiem zadowolona :)