Kinia1984 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 kopiuje z maila:) Witam Pani Kingo , przede wszystkim bardzo dziekuje za życzenia , a przede wszystkim za miłe słowa . Tobi jest przecudownym psiakiem i pomimo swojej ułomności bardzo dobrze Sobie radzi . Jest cudowny . Szybciutko zdobył nasze serca . Tobi mieszka z moja mama i tak jak juz wspominałam ma " jak u Pana Boga za piecem" . Z kazdym dniem czuje sie coraz lepiej w nowym domku . Czuje sie juz odpowiedzialny , pilnuje , ba nawet szczeka ...... . Jedzonko ma mielone , na spacery wychodzi co trzy godzinki . Jest super . Jest psiaczkiem , za ktorym sie teskni . Pani Kingo , w Świeta zrobie Mu kilka zdjec to pozwole sobie przsłać . Bardzo dziekuje za podanie strony . Dzieki Pani , moglismy zaadoptowac Tobiaszka . Ja rownież życze wszystkeigo najlepszego , zdrowych , spokojnych oraz radosnych Świat , a przed Sylwestrem jeszcze sie odezwe . Ciepło pozdrawiam Agnieszka D Quote
tanitka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 ooooo i szczeka nawet, dobry jamnik:) Quote
Kinia1984 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Teofilek ( dla nas TOBI ) jest już z nami 9 dni . Z każdym dniem czuje się pewniej . Myślę , że już uwierzył , że ma dom na stałe . Stabilizuje sie Jego nieopanowany wprost apetyt na wszystko i o każdej porze . Uwielbia mięsko odpowiednio rozdrobnione . Potrafi już dokonywać wyboru co lepiej smakuje . Teofilek ( dla nas TOBI ) uwielbia spacery po świeżym powietrzu . Wychodzi dość często . Lubi towarzystwo ludzi , często przytula się . Jest taką radosną iskierką . Od czasu do czasu szczeka . Często bawi się z nami , jest radosny . Potrafi "wałkonić się " na wersalce - przewraca się na plecki i przesuwa się to w jedną to w drugą stronę radośnie udając , że próbuje " złapać " pysiem rękę osoby , która się z nim bawi . Jest naprawdę radosny , szczęśliwy . Teofilek ( dla nas TOBI) wniósl w nasz dom wiele radości i spokoju . Jest taki mądry , rozważny , tak bardzo stara się zrozumieć , co się do niego mówi i chyba już wie , że to " nasz piesek" . Quote
__Lara Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jakie wspaniałe wieści :D piesio ślicznie wyszedł na zdjęciach :D Quote
JamniczaRodzina. Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Szęśliwy Tobiaszek trafił na swojego człowieka. Quote
kaskadaffik Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 :Rose: Super zdjęcia, piesio zadowolony jak w niebie !!! Gratulacje dla tak wspaniałych Opiekunów :Rose: Quote
Mika31 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 i oczy mam spocone wszystkiego dobrego mały w jamniczym raju Quote
tanitka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 wzruszyłam się okrutnie, obyśmy takich łez szczęścia mieli jak najwięcej w Nowym Roku! Quote
Enigma79 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jak dobrze, że na tym świecie są również TAKIE osoby :) Szczęśliwy jamniś. DZIĘKUJEMY. I wszystkim, którzy kochają zwierzęta wszystkiego dobrego w 2011 !!! Quote
Funky Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie mogę tego inaczej wyrazić!!!! Quote
santino Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kochani, wielka tragedia dogomaniaczki Journey: http://www.dogomania.pl/threads/1996...lczą-o-życie Wejdźcie proszę na wątek! Quote
Mika31 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ciocie jamniczka potrzebuje pomocy http://www.dogomania.pl/threads/199985-Malutka-niem%C5%82oda-bardzo-kochana-jamnisia-zgubi%C5%82a-domek-albo-domek-j%C4%85... Quote
santino Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu DT dla Jaminisi: http://www.dogomania.pl/threads/202932-Domki-tymczasowe-pilnie-potrzebne!!!!!?p=16500171#post16500171 SPRAWA PILNA!! Quote
pajda Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Nowe wieści od Tobiaszka Ma sie świetnie . To jest nieprawdopodobna przytulanka . Na jednym zdjęciu bardzo nas zaskoczył . Wskoczył na oparcie łóżka i probował wygladac przez okno . Bardzo dobrze " dogaduje " sie z moja suczka . Spedzaja razem sporo czasu . O wstawienie zdjęć poproszę Isadorę. Quote
Isadora7 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='pajda']Nowe wieści od Tobiaszka Ma sie świetnie . To jest nieprawdopodobna przytulanka . Na jednym zdjęciu bardzo nas zaskoczył . Wskoczył na oparcie łóżka i probował wygladac przez okno . Bardzo dobrze " dogaduje " sie z moja suczka . Spedzaja razem sporo czasu . O wstawienie zdjęć poproszę Isadorę. Quote
pajda Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Wiesci od Tobiaszka: Tobi jest cudowny. Już teraz w pełni się zaklimatyzował. Patrzy tak mądrze i stara sie zrozumieć wszystko, co się do niego mówi. Wakacje spędzamy razem nad morzem. Quote
Recommended Posts