brazowa1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Wszystkiego najlepszego,bezżuchwowy jamniczku! Quote
JamniczaRodzina. Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Wspaniale :) To niesamowite ale dzisiaj są imieniny Teofila, więc można powiedzieć że dostał piękny prezent :) Quote
Isadora7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='JamniczaRodzina.']Wspaniale :) To niesamowite ale dzisiaj są imieniny Teofila, więc można powiedzieć że dostał piękny prezent :) O rety faktycznie: Imieniny obchodzą: Amon, Bogumiła, Dominik, Liberat, Teofil Quote
tanitka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Moc imieninowych serdeczności dla Toefila. Hip, hip, huuurrraaaa!!!!! dla Pajdy i dla Nowej Pani, za serce, wrażliwość i POMOC. :) Quote
danka1234 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 cudnie że ma juz domek niech sie maluchowi długo i szczęśliwie w nim zyje. Quote
pajda Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [FONT=Times New Roman]Witam, [/FONT] [FONT=Times New Roman]Nowa Pani Teofila ostatecznie nazwanego Tobim, dziękuje wszystkim, którzy pomogli jej zrealizować wewnętrzną potrzebę zaopiekowania się biednym stworzeniem. Pokochała jamniorka bardzo mocno i chce zapewnić mu opiekę u dobrego weta. Obecnie (wiem z rozmowy telefonicznej) śpi zwinięty w kłębuszek na łóżku, z brzuszkiem pełnym cielęciny. Od czasu do czasu mruczy, gdy jego czarny łepek jest całowany. Nowa Pani jest ciepłą, serdeczną i otwartą osobą. Jamniczek zajął całe jej serce. Rzeczywiście eks-Teofil nie mógł dostać piękniejszego prezentu na imieniny. Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Kiedy otrzymam fotki z nowego domu, zaraz je prześlę. [/FONT] Quote
Kinia1984 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 bardzo naprawdę bardzo się cieszę:) i mam dodatkowe do tego powody;) Quote
Isadora7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Kinia1984 napisał(a):bardzo naprawdę bardzo się cieszę:) i mam dodatkowe do tego powody;) O matko Kinga przepraszam zgłupiałam ze szczęścia, a wszyscy powinni wiedzieć. Na dodatek z pracy gadałam (szefunio za plecami). Kochani bywalcy wątku Kinia rok czasu walczyła o szczęście jamniczka Fredzia. Już po adopcji obecna Pani Teofilka do Kingi złożyła zapytanie, ja podałam stronę i pani sama wybrała Teofilka. Oby zawsze taki łańcuszek towarzyszył każdemu psiakowi. Kinia dziękuję również Tobie. Dopisałam również na stronie. Dziękuje Wszystkim Kibicującym Teofilkowi. Quote
Kinia1984 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 nie ma za co:) to Fredkowi należy sie ukłon:) A pani informowala mnie ze wybrala Teofila i w pierwszej chwili myslalam ze chodzi o innego psa...nie wierzylam ze temu biedaczkowi sie uda...a tu taka ogromna niespodzianka...uklony dla Pani Agnieszki i jej mamy ze wybraly Teofilka:) Aha..Pani bedzie sie jeszcze odzywac bo byc moze w niedalekiej przyszlosci beda chcialy jeszcze jednego psiaka:) bo stwierdzily ze mieszkanie duze i sie metraz marnuje;) Quote
basia0607 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Pewnie też jego łapcie pachną po jamniczemu ? uwielbiam je całować ! Quote
Isadora7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 basia0607 napisał(a):Pewnie też jego łapcie pachną po jamniczemu ? uwielbiam je całować ! Też to masz? Ja nieraz bawiac sie z jednym ze swoich mówie "dawaj te śmierdzące sery":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mika31 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 najlepsze są tylnie leżą na pleckach i wyglądają jak nietoperze Quote
basia0607 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Na temat jamniczych łapek ( jak od starej wanny albo od trumny ), mokrych i zimnych nochali, piersi jak u gęsiora i szeloskich oczu można gadać godzinami ! Quote
Isadora7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Mika31 napisał(a):najlepsze są tylnie leżą na pleckach i wyglądają jak nietoperze i Strasznie smierdzą, a te przednie pod paszkami też:megagrin::megagrin::megagrin: basia0607 napisał(a):Na temat jamniczych łapek ( jak od starej wanny albo od trumny ), mokrych i zimnych nochali, piersi jak u gęsiora i szeloskich oczu można gadać godzinami ! No oczami to one zrobią z człowieka co chcą:grin::grin::grin::grin: Quote
Shania Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Strasznie się cieszę:):):)mam nadzieję, że to ten Pan/i Quote
tanitka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 a do tego jeszcze powinny niedosłyszeć i niedowidzieć i wtedy sa najlepsze, jamniki oczywiście !! :) Quote
paulinken Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 To i ja spóźnione życzenia dla Teofilka! Bardzo się cieszę, że znalazł DS, wzruszyłam się mocno. Mam nadzieję, że to dobry domek i się nie rozmyśli. Szczęścia maluchu! Quote
ihabe Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 oczy mi sie też spociły:-) Och maluszku, tak sie cieszę:-) Quote
Enigma79 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Tak powinny wyglądać święta... Cudownie. Wszystkiego dobrego jamniczkowi i nowej rodzinie. Quote
kaskadaffik Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 O padłam jak weszła, kochany Tobi, ależ sie cieszę !!!! Powodzonka!!! Quote
Isadora7 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Enigma79']Tak powinny wyglądać święta... Cudownie. Wszystkiego dobrego jamniczkowi i nowej rodzinie. [quote name='kaskadaffik']O padłam jak weszła, kochany Tobi, ależ sie cieszę !!!! Powodzonka!!! Oby temu się tez udało, serce sie rozrywa w kawałki http://www.dogomania.pl/threads/198779-Komu-potrzebny-stary-jamni%C5%9B-U%C5%9Bpij-go-pani-i-po-k%C5%82opocie!-B%C5%82agamy-o-DT!-Warszawa?p=15980474#post15980474 Quote
santino Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Isadora7 napisał(a):Uwielbiam takie informacje podawać. Teofilek jest już w swoim domu stałym. Doskonale wiedział gdzie jest łóżeczko. Ma nowiutkie mięciutkie kocyki, spanko itp. Powiem tak... Daj Boże aby wszystkie psiaki tak trafiały. Pajda napisze więcej wieczorem, jak się uda wejść do netu i jak "klucha wzruszenia" w gardle pozwoli. A ja dziękuję pajdzie bo go uratowała i dziękuje Pani która adoptowała i ... dużo chciałam napisać ale tez nie mogę. Autentycznie mam łzy w oczach. Teofilku wszystkiego najlepszego na Twojej Drodze Szczęśliwości. cuuuuudownie!!!! Quote
basia0607 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wszystkiego Dobrego-dziewczyny !:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts