Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Wspaniale :) To niesamowite ale dzisiaj są imieniny Teofila, więc można powiedzieć że dostał piękny prezent :)

O rety faktycznie:
Imieniny obchodzą: Amon, Bogumiła, Dominik, Liberat, Teofil

Posted

[FONT=Times New Roman]Witam,
[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nowa Pani Teofila ostatecznie nazwanego Tobim, dziękuje wszystkim, którzy pomogli jej zrealizować wewnętrzną potrzebę zaopiekowania się biednym stworzeniem. Pokochała jamniorka bardzo mocno i chce zapewnić mu opiekę u dobrego weta. Obecnie (wiem z rozmowy telefonicznej) śpi zwinięty w kłębuszek na łóżku, z brzuszkiem pełnym cielęciny. Od czasu do czasu mruczy, gdy jego czarny łepek jest całowany. Nowa Pani jest ciepłą, serdeczną i otwartą osobą. Jamniczek zajął całe jej serce. Rzeczywiście eks-Teofil nie mógł dostać piękniejszego prezentu na imieniny. Wszystkim bardzo, bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam. Kiedy otrzymam fotki z nowego domu, zaraz je prześlę. [/FONT]

Posted

Kinia1984 napisał(a):
bardzo naprawdę bardzo się cieszę:) i mam dodatkowe do tego powody;)

O matko Kinga przepraszam zgłupiałam ze szczęścia, a wszyscy powinni wiedzieć. Na dodatek z pracy gadałam (szefunio za plecami). Kochani bywalcy wątku Kinia rok czasu walczyła o szczęście jamniczka Fredzia. Już po adopcji obecna Pani Teofilka do Kingi złożyła zapytanie, ja podałam stronę i pani sama wybrała Teofilka.

Oby zawsze taki łańcuszek towarzyszył każdemu psiakowi.

Kinia dziękuję również Tobie. Dopisałam również na stronie.

Dziękuje Wszystkim Kibicującym Teofilkowi.

Posted

nie ma za co:) to Fredkowi należy sie ukłon:) A pani informowala mnie ze wybrala Teofila i w pierwszej chwili myslalam ze chodzi o innego psa...nie wierzylam ze temu biedaczkowi sie uda...a tu taka ogromna niespodzianka...uklony dla Pani Agnieszki i jej mamy ze wybraly Teofilka:)
Aha..Pani bedzie sie jeszcze odzywac bo byc moze w niedalekiej przyszlosci beda chcialy jeszcze jednego psiaka:) bo stwierdzily ze mieszkanie duze i sie metraz marnuje;)

Posted

basia0607 napisał(a):
Pewnie też jego łapcie pachną po jamniczemu ? uwielbiam je całować !

Też to masz? Ja nieraz bawiac sie z jednym ze swoich mówie "dawaj te śmierdzące sery":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mika31 napisał(a):
najlepsze są tylnie leżą na pleckach i wyglądają jak nietoperze

i Strasznie smierdzą, a te przednie pod paszkami też:megagrin::megagrin::megagrin:

basia0607 napisał(a):
Na temat jamniczych łapek ( jak od starej wanny albo od trumny ), mokrych i zimnych nochali, piersi jak u gęsiora i szeloskich oczu można gadać godzinami !

No oczami to one zrobią z człowieka co chcą:grin::grin::grin::grin:

Posted

[quote name='Enigma79']Tak powinny wyglądać święta... Cudownie. Wszystkiego dobrego jamniczkowi i nowej rodzinie.

[quote name='kaskadaffik']O padłam jak weszła, kochany Tobi, ależ sie cieszę !!!!
Powodzonka!!!

Oby temu się tez udało, serce sie rozrywa w kawałki
http://www.dogomania.pl/threads/198779-Komu-potrzebny-stary-jamni%C5%9B-U%C5%9Bpij-go-pani-i-po-k%C5%82opocie!-B%C5%82agamy-o-DT!-Warszawa?p=15980474#post15980474

Posted

Isadora7 napisał(a):
Uwielbiam takie informacje podawać.

Teofilek jest już w swoim domu stałym. Doskonale wiedział gdzie jest łóżeczko. Ma nowiutkie mięciutkie kocyki, spanko itp. Powiem tak... Daj Boże aby wszystkie psiaki tak trafiały.

Pajda napisze więcej wieczorem, jak się uda wejść do netu i jak "klucha wzruszenia" w gardle pozwoli.

A ja dziękuję pajdzie bo go uratowała i dziękuje Pani która adoptowała i ... dużo chciałam napisać ale tez nie mogę. Autentycznie mam łzy w oczach.

Teofilku wszystkiego najlepszego na Twojej Drodze Szczęśliwości.

cuuuuudownie!!!!