Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kopiuje z maila:)
Witam Pani Kingo ,

przede wszystkim bardzo dziekuje za życzenia , a przede wszystkim za miłe słowa .
Tobi jest przecudownym psiakiem i pomimo swojej ułomności bardzo dobrze Sobie radzi .
Jest cudowny . Szybciutko zdobył nasze serca .
Tobi mieszka z moja mama i tak jak juz wspominałam ma " jak u Pana Boga za piecem" .
Z kazdym dniem czuje sie coraz lepiej w nowym domku . Czuje sie juz odpowiedzialny , pilnuje , ba nawet szczeka ...... .
Jedzonko ma mielone , na spacery wychodzi co trzy godzinki . Jest super . Jest psiaczkiem , za ktorym sie teskni .
Pani Kingo , w Świeta zrobie Mu kilka zdjec to pozwole sobie przsłać .
Bardzo dziekuje za podanie strony . Dzieki Pani , moglismy zaadoptowac Tobiaszka .
Ja rownież życze wszystkeigo najlepszego , zdrowych , spokojnych oraz radosnych Świat , a przed Sylwestrem jeszcze sie odezwe .
Ciepło pozdrawiam
Agnieszka D

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teofilek ( dla nas TOBI ) jest już z nami 9 dni . Z każdym dniem czuje się pewniej . Myślę , że już uwierzył , że ma dom na stałe .
Stabilizuje sie Jego nieopanowany wprost apetyt na wszystko i o każdej porze . Uwielbia mięsko odpowiednio rozdrobnione . Potrafi już dokonywać wyboru co lepiej smakuje .
Teofilek ( dla nas TOBI ) uwielbia spacery po świeżym powietrzu . Wychodzi dość często . Lubi towarzystwo ludzi , często przytula się . Jest taką radosną iskierką . Od czasu do czasu szczeka .
Często bawi się z nami , jest radosny . Potrafi "wałkonić się " na wersalce - przewraca się na plecki i przesuwa się to w jedną to w drugą stronę radośnie udając , że próbuje " złapać " pysiem rękę osoby , która się z nim bawi .
Jest naprawdę radosny , szczęśliwy .
Teofilek ( dla nas TOBI) wniósl w nasz dom wiele radości i spokoju .
Jest taki mądry , rozważny , tak bardzo stara się zrozumieć , co się do niego mówi i chyba już wie , że to " nasz piesek" .

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nowe wieści od Tobiaszka

Ma sie świetnie .
To jest nieprawdopodobna przytulanka . Na jednym zdjęciu bardzo nas zaskoczył . Wskoczył na oparcie łóżka i probował wygladac przez okno .
Bardzo dobrze " dogaduje " sie z moja suczka . Spedzaja razem sporo czasu .

O wstawienie zdjęć poproszę Isadorę.

Posted

[quote name='pajda']Nowe wieści od Tobiaszka

Ma sie świetnie .
To jest nieprawdopodobna przytulanka . Na jednym zdjęciu bardzo nas zaskoczył . Wskoczył na oparcie łóżka i probował wygladac przez okno .
Bardzo dobrze " dogaduje " sie z moja suczka . Spedzaja razem sporo czasu .

O wstawienie zdjęć poproszę Isadorę.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wiesci od Tobiaszka:

Tobi jest cudowny. Już teraz w pełni się zaklimatyzował. Patrzy tak mądrze i stara sie zrozumieć wszystko, co się do niego mówi.
Wakacje spędzamy razem nad morzem.