Jump to content
Dogomania

KORKA w super domku , ma kumpli Tysie i Kabiego !!!! HUUURRRAAAA!!!!!

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korka ma się oki , Kabi jeszcze nie wydmuszkowany , ciągle ma chore uszko!!! jestem w stałym kontakcie z ich pancią , jakby co , zaraz dam znac , co się dzieje!! Kora i Kabi to moje kociaki , choć Tysia też , mimo , że nie byłam w nią zamieszana!!!Korka to kotek z Żor z połamaną miednicą , a Kabi został przez nas z kwarwntanny wyciągnięty w schronisku!!!

• 2 weeks later...
Posted

No juz jestem!Witam wszystkich serdecznie po tak długiej nieobecności...za którą bardzo przepraszam,ale mieliśmy drobne kłopoty z naszą ukochaną neostradą :angryy: (niestety nic innego tutaj założyć się nie da :angryy: ). U mnie wszystko wporządku Kabi dalej symuluje,żeby uciec od kastracji uszko już się dolecza,ale teraz oboje z Tysią dostali kataru....obym tylko ja się nie zaraziła....
Poza tym w domu zamieszanie,bo Ala się do ślubu przymierza i w domu pełno ulotek, magazynów ślubnych itd. Co chwilę jej w domu nie ma bo na spotkanie a to z fotografem,a to z D.J'em się wybiera....co prawda to jeszcze dużo czasu do sierpnia,ale przygotowania wiadomo najlepiej zacząć wcześniej ;)
Pozdrawiam Cię Wandziu serdecznie i na wizytę zapraszam

Posted

Korusia , Kabi i Tysia , tylko na ALI sukni i welonie paxzurków nie cwiczcie !! pllliissss!!! ODWIEDZINY NARAZIE W ZAWIESZENIU , oLKA JUZ W MAJU DO KOMUNII I TEŻ MAM DOM WARIATÓW!!!!!!

Posted

Szkoda Wandziu,że nie wpadniesz....:( poznałabyś Tysię,a właściwie Ptysię-bo tak ma naprawdę na imię....tylko,że....źle nam się to "Pt" wymawia.Zobaczyłabyś jakim już Kabiś jest dużym kocurem(waży całe 3,45kg) tylko ja się nie zmieniłam nadal śliczna, "zgrabna" poprostu urocza ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie uszyłam Wandziu,bo Korka arysKOTratka owszem chce sukienkę,ale od Diora czyli droższą od mojej a ja narazie na swoja pieniążki zbieram,bo rodziców mam niedobrych:-( także jak cos mi zostanie to i Korce kupię

• 1 month later...
Posted

wandul 66 napisał(a):
cieszę się , że masz juz kompa , może parę fotek udało by się uprosić!!!!

Wandziu będzie cięzko,bo ja antytalent komputerowy jestem,ale pogadam z koleżanka to może pomże mi jakieś fotki wstawić

Posted

alicy napisał(a):
Wandziu będzie cięzko,bo ja antytalent komputerowy jestem,ale pogadam z koleżanka to może pomże mi jakieś fotki wstawić

to zupełnie jak ja :cool3: :cool3: :cool3: