Patsi Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Korcia napisała!!!Jak słodko!!!!!!!:loveu: Quote
wandul 66 Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 KORKA , napewno tęsknisz , ale za parę dni , to mnie nawet nie poznasz . Wiem ,że jesteś w najlepszym domku pod słońcem !!! Przyjadę , ale mam kolejnego kotka , też potrzebuje pomocy , biedak http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2781973#post2781973 Quote
Korusia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='wandul 66']KORKA , napewno tęsknisz , ale za parę dni , to mnie nawet nie poznasz . Wiem ,że jesteś w najlepszym domku pod słońcem !!! Przyjadę , ale mam kolejnego kotka , też potrzebuje pomocy , biedak http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2781973#post2781973 Wandziu!Przepraszam,że tak rzadko piszę,ale przez ten cały dzień babci Ala non stop siedzi w pracy,a oczywiście komputera włączonego wychodząc do pracy nie zostawi :eviltong: Także dopiero teraz mam możliwośc napisania, u mnie wszystko wporządku,dziś w ciagu dnia grałam taką śliczną różową piłeczką,którą mi podarowano-Kabi dostał myszkę w paski,a Tyśka piłeczkę w paseczki (szczerze mówiąc to moja jest najładniejsza,ale każdemu według zasług:p ) Dobra uciekam z powrotem do wersalki,bo mi jasieczek ostygnie,a tak go ładnie nagrzałam).Całuski dla wszystkich i doczekać się na Twoje odwiedzinki nie mogę! Quote
syla00 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :placz: :placz: o kurcze wzruszyłam się:oops: Cudownie, że Korcia jest już w swoim domku. Ma swój jasiek, pancię która ją rozpieszcza...Po tym co ta kotka przeżyła zasługuje na to co najlepsze. Quote
Patsi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Korciu, jak Ty mnie wzruszasz:-(Buziaczki dla Ciebie i maluchów! Opiekujesz się nimi?;) Quote
Korusia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Patsi napisał(a):Korciu, jak Ty mnie wzruszasz:-(Buziaczki dla Ciebie i maluchów! Opiekujesz się nimi?;) Kochana Patsi! ja się nimi absolutnie nie opiekuje,bo one są juz dość duże szczególnie Kabi,bo Tyśka to mimo swoich 4 miesięcy nadal wygląda jakby miała 2,5 miesiąca.Kabi natomiast jest juz dorodnym 5 miesięcznym kocurkiem,który razem ze swoją koleżanką spędza całe dnie na gonieniu się, zrzucaniu kwiatka z okna(czasem mam wrażenie,że oni robią to specjalnie,bo jeden zrzucany jest non stop,a ten obok stoi jakby nigdy nic), łowieniu nawzajem swoich ogonków i czatowaniu pod lodówką z nadzieją na jakiś smaczny kąsek.Ja natomiast mam swoje zabawki, osobną miseczkę na jedzenie (te dwa małe "łotry" jedzą razem z jednej....tak wolą,choć doprawdy nie wiem czemu),WŁASNĄ KANAPĘ I JASIEK i tak mi dobrze....czasem przyglądam się jak tamte maluchy szaleją po domu(i tak między nami mówiąc to też miałabym ochotę pobiegać z nimi i powygłupiać się),ale póki co to zbyt mało się znamy....może za czas jakiś,jeśli mnie do siebie przekonają....póki co idę na okno,bo z tego w kuchni dziś jeszcze nie wyglądałam :p Buziaki dla wszystkich i czekam na listy!!! Quote
wandul 66 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Korka , niedługo nie będziemy mogły tych listow sobie pisać , wczoraj z Andrzejem pojechaliśmy do telekomunikacji odmówić telefon stacjonarny i internet . Ten słup , ktory widziałas przez okno , juz prawie zawalił nasze pgrodzenie , co chwilę nie mamy telefonu i netu , nie mam już siły wydzwaniac na Błękitną Linie , gdzie maja mnie gdzieś . Niestey od 22 lutego nie będe już miala internetu i nie będzie wandul 66 na dogomanii !!!! Quote
zaba14 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Wandul a u was nie ma nigdzie zadnej innej sieci? :roll: Ja nie mam tel. stanconarnego a neta mam ;) Quote
wandul 66 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 tak , tylko że u mnie net tylko z telekomunikacji , kabel na słupie zrywa się co dwa dni . Myslałam o ERZE , ale tam kosztuje to 790 zł:shake: Quote
kasiafo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 wandul 66 napisał(a):tak , tylko że u mnie net tylko z telekomunikacji , kabel na słupie zrywa się co dwa dni . Myslałam o ERZE , ale tam kosztuje to 790 zł:shake: a co z lukalnymi możliwościami? ja mam radiówkę bo tp też się wypięła na nas. teraz mam internet z antenki żadnych kabli i płacę 50 NIE WYOBRAŻAM sobie dogo bez WANDUL 66 .PROTESTUJĘ!:placz: Quote
zaba14 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 kasiafo napisał(a):a co z lukalnymi możliwościami? ja mam radiówkę bo tp też się wypięła na nas. teraz mam internet z antenki żadnych kabli i płacę 50 NIE WYOBRAŻAM sobie dogo bez WANDUL 66 .PROTESTUJĘ!:placz: oo.. własnie ja tez mam radiowke! miesiecznie place 50 zł a za podłączenie 1 zł :P ale to juz zalezy od administratora.... podpytaj ludzi kto z czego ma internet... albo może z kablowki? jesli masz ? Quote
wandul 66 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 kabłowki nie mam , ale cos wymyślę , ja sobie też nie wyobrażam , jak będę żyć bez dogo:shake: Quote
alicy Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 wandul 66 napisał(a):kablówki nie mam , ale cos wymyślę , ja sobie też nie wyobrażam , jak będę żyć bez dogo:shake: My z Korusią też sobie nie wyobrażamy jak będziemy żyć bez Ciebie Wandziu na dogo!!! Bardzo prosimy o zrobienie wszystkiego co możliwe,żebyśmy mogły nadal się tutaj spotykać. A jak juz nic nie pomoże to może od nas pociągniemy kabelek.....z Katowic do Ciebie to chyba nie będzie daleko;) Quote
wandul 66 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 alicy napisał(a):My z Korusią też sobie nie wyobrażamy jak będziemy żyć bez Ciebie Wandziu na dogo!!! Bardzo prosimy o zrobienie wszystkiego co możliwe,żebyśmy mogły nadal się tutaj spotykać. A jak juz nic nie pomoże to może od nas pociągniemy kabelek.....z Katowic do Ciebie to chyba nie będzie daleko;)zupełnie niedaleko , pewno tylko z 15 km kabelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Korusia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 wandul 66 napisał(a):zupełnie niedaleko , pewno tylko z 15 km kabelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Co tam Wandziu u mojej Klusi słychać?Tęsknię za nią i czasem poluję na jakieś niedomknięte drzwi,bo chętnie wybrałabym sie do Was z wizytą. A skoro o wizytach mowa to kiedy masz zamiar mnie odwiedzić?? Nawet nie byłaś u mnie na wizycie poadpocyjnej zobaczyc czy mnie tu nie trzymają w kabinie prysznicowej:eviltong: Czekamy na Ciebie wszyscy!!! Quote
wandul 66 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 KORA , na wizytę poadopcyjną przyjeżdza się bez ostrzeżenia:eviltong: ;) :shake: powiedz Ali , że nie zna dnia ani godziny!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: ;) :eviltong: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Kora , czemu listów nie piszesz???? Quote
wandul 66 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 KORKA , zobacz na tym watku , mam twojego sobowtora , Dyziahttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45932 Quote
wandul 66 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45932 Quote
Patsi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Korka prowokuje Wandul do wizyty poadopcyjnej :evil_lol: Quote
kasiafo Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 no żeby nas tak tu w samotności zostawić?!!:lookarou: nie ładnie Quote
wandul 66 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Korka milczy , bo się Kabi trochę pochorowal , uszka chore a miał być ciachnięty , zupełnie jak Lunka , chyba oboje symulują!!! Quote
jo_joanna Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 no to mój kocur osobisty chyba też symulant, ale on od razu z grubej rury! Wątroba, nerki...... eccccchhhhhh Quote
Recommended Posts