Jump to content
Dogomania

KORKA w super domku , ma kumpli Tysie i Kabiego !!!! HUUURRRAAAA!!!!!

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wandul 66']KORKA , napewno tęsknisz , ale za parę dni , to mnie nawet nie poznasz . Wiem ,że jesteś w najlepszym domku pod słońcem !!! Przyjadę , ale mam kolejnego kotka , też potrzebuje pomocy , biedak http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2781973#post2781973
Wandziu!Przepraszam,że tak rzadko piszę,ale przez ten cały dzień babci Ala non stop siedzi w pracy,a oczywiście komputera włączonego wychodząc do pracy nie zostawi :eviltong: Także dopiero teraz mam możliwośc napisania, u mnie wszystko wporządku,dziś w ciagu dnia grałam taką śliczną różową piłeczką,którą mi podarowano-Kabi dostał myszkę w paski,a Tyśka piłeczkę w paseczki (szczerze mówiąc to moja jest najładniejsza,ale każdemu według zasług:p )
Dobra uciekam z powrotem do wersalki,bo mi jasieczek ostygnie,a tak go ładnie nagrzałam).Całuski dla wszystkich i doczekać się na Twoje odwiedzinki nie mogę!

Posted

:placz: :placz: o kurcze wzruszyłam się:oops: Cudownie, że Korcia jest już w swoim domku. Ma swój jasiek, pancię która ją rozpieszcza...Po tym co ta kotka przeżyła zasługuje na to co najlepsze.

Posted

Patsi napisał(a):
Korciu, jak Ty mnie wzruszasz:-(Buziaczki dla Ciebie i maluchów! Opiekujesz się nimi?;)

Kochana Patsi! ja się nimi absolutnie nie opiekuje,bo one są juz dość duże szczególnie Kabi,bo Tyśka to mimo swoich 4 miesięcy nadal wygląda jakby miała 2,5 miesiąca.Kabi natomiast jest juz dorodnym 5 miesięcznym kocurkiem,który razem ze swoją koleżanką spędza całe dnie na gonieniu się, zrzucaniu kwiatka z okna(czasem mam wrażenie,że oni robią to specjalnie,bo jeden zrzucany jest non stop,a ten obok stoi jakby nigdy nic), łowieniu nawzajem swoich ogonków i czatowaniu pod lodówką z nadzieją na jakiś smaczny kąsek.Ja natomiast mam swoje zabawki, osobną miseczkę na jedzenie (te dwa małe "łotry" jedzą razem z jednej....tak wolą,choć doprawdy nie wiem czemu),WŁASNĄ KANAPĘ I JASIEK i tak mi dobrze....czasem przyglądam się jak tamte maluchy szaleją po domu(i tak między nami mówiąc to też miałabym ochotę pobiegać z nimi i powygłupiać się),ale póki co to zbyt mało się znamy....może za czas jakiś,jeśli mnie do siebie przekonają....póki co idę na okno,bo z tego w kuchni dziś jeszcze nie wyglądałam :p Buziaki dla wszystkich i czekam na listy!!!

Posted

Korka , niedługo nie będziemy mogły tych listow sobie pisać , wczoraj z Andrzejem pojechaliśmy do telekomunikacji odmówić telefon stacjonarny i internet . Ten słup , ktory widziałas przez okno , juz prawie zawalił nasze pgrodzenie , co chwilę nie mamy telefonu i netu , nie mam już siły wydzwaniac na Błękitną Linie , gdzie maja mnie gdzieś . Niestey od 22 lutego nie będe już miala internetu i nie będzie wandul 66 na dogomanii !!!!

Posted

wandul 66 napisał(a):
tak , tylko że u mnie net tylko z telekomunikacji , kabel na słupie zrywa się co dwa dni . Myslałam o ERZE , ale tam kosztuje to 790 zł:shake:

a co z lukalnymi możliwościami? ja mam radiówkę bo tp też się wypięła na nas. teraz mam internet z antenki żadnych kabli i płacę 50
NIE WYOBRAŻAM sobie dogo bez WANDUL 66 .PROTESTUJĘ!:placz:

Posted

kasiafo napisał(a):
a co z lukalnymi możliwościami? ja mam radiówkę bo tp też się wypięła na nas. teraz mam internet z antenki żadnych kabli i płacę 50
NIE WYOBRAŻAM sobie dogo bez WANDUL 66 .PROTESTUJĘ!:placz:

oo.. własnie ja tez mam radiowke! miesiecznie place 50 zł a za podłączenie 1 zł :P ale to juz zalezy od administratora.... podpytaj ludzi kto z czego ma internet...

albo może z kablowki? jesli masz ?

Posted

wandul 66 napisał(a):
kablówki nie mam , ale cos wymyślę , ja sobie też nie wyobrażam , jak będę żyć bez dogo:shake:

My z Korusią też sobie nie wyobrażamy jak będziemy żyć bez Ciebie Wandziu na dogo!!! Bardzo prosimy o zrobienie wszystkiego co możliwe,żebyśmy mogły nadal się tutaj spotykać. A jak juz nic nie pomoże to może od nas pociągniemy kabelek.....z Katowic do Ciebie to chyba nie będzie daleko;)

Posted

alicy napisał(a):
My z Korusią też sobie nie wyobrażamy jak będziemy żyć bez Ciebie Wandziu na dogo!!! Bardzo prosimy o zrobienie wszystkiego co możliwe,żebyśmy mogły nadal się tutaj spotykać. A jak juz nic nie pomoże to może od nas pociągniemy kabelek.....z Katowic do Ciebie to chyba nie będzie daleko;)
zupełnie niedaleko , pewno tylko z 15 km kabelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wandul 66 napisał(a):
zupełnie niedaleko , pewno tylko z 15 km kabelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Co tam Wandziu u mojej Klusi słychać?Tęsknię za nią i czasem poluję na jakieś niedomknięte drzwi,bo chętnie wybrałabym sie do Was z wizytą. A skoro o wizytach mowa to kiedy masz zamiar mnie odwiedzić?? Nawet nie byłaś u mnie na wizycie poadpocyjnej zobaczyc czy mnie tu nie trzymają w kabinie prysznicowej:eviltong: Czekamy na Ciebie wszyscy!!!

Posted

KORA , na wizytę poadopcyjną przyjeżdza się bez ostrzeżenia:eviltong: ;) :shake: powiedz Ali , że nie zna dnia ani godziny!!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: ;) :eviltong: :evil_lol:

• 2 weeks later...