Jump to content
Dogomania

KORKA w super domku , ma kumpli Tysie i Kabiego !!!! HUUURRRAAAA!!!!!

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Wandul, trzymam mocno - ale napisz cokolwiek, co za domeczek sie kroi. Bo ja taka niecierpliwa jestem. Kora mi su=ie podobała i miałam nadzieje, że domek ją wypatrzy.
domek wziął ode mnie w tamtym tygodniu chorego tygryska z gliwickiego schroniska , choć mieli dylemat , on czy KORA , niedługo się odezwą na forum !!! Kora miałaby 2 miesięczną kotkę Tysię i tygryska Kabi za kumpli!!!!

Posted

wandul 66 napisał(a):
domek wziął ode mnie w tamtym tygodniu chorego tygryska z gliwickiego schroniska , choć mieli dylemat , on czy KORA , niedługo się odezwą na forum !!! Kora miałaby 2 miesięczną kotkę Tysię i tygryska Kabi za kumpli!!!!

Ale byłoby cudownie, Korcia matkowałaby całemu towarzystwu:loveu:

Posted

Patsi napisał(a):
Ale byłoby cudownie, Korcia matkowałaby całemu towarzystwu:loveu:
Patsi , ona zamiast matkować , stała się najbardzij szalonym kotem w moim domu , biega , skacze , wariuje gorzej od Kluski , nawet Mruczek musi czasem tą babę do porządku przywołać:evil_lol:

Posted

To chyba najlepszy prezent jaki Kora mogła otrzymać na Nowy Rok...
NOwy Rok, Nowy domek...ciekawe jak Ci tam :loveu: Koruniu:loveu: będzie... z :loveu: Tysią i Kabim:loveu:

Posted

[quote name='wandul 66']ludzie , ludziska i cała reszta -KORA po Nowym Roku będzie w nowym domku!!!!!!
Aż się wzruszyłam! Ciekawe, ile łez Wandul wyleje przy pożegnaniu...;)

Posted

alicy napisał(a):
To chyba najlepszy prezent jaki Kora mogła otrzymać na Nowy Rok...
NOwy Rok, Nowy domek...ciekawe jak Ci tam :loveu: Koruniu:loveu: będzie... z :loveu: Tysią i Kabim:loveu:
dodam ,że domek będzie u autorki tego postu !!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Domek jutro jedzie w odwiedziny do :loveu: Korci:loveu: bo na razie zabrac jej nie może...dopiero po Nowym Roku....ale juz za nia tęsknimy OKRUTNIE i skoro jest sie okazja to chociaż ja odwiedzimy

Posted

:multi: :multi: :multi: brawo dla nowego domku!
A ja tylko dodam, że dziś widziałam Korę po długiej przerwie trwającej aż od lipca. Zupełnie inna kicia, zdrowa, chętna do zabawy i moim zdaniem praktycznie nie widać aby kulała. A już na pewno nie jest to dla Kory przeszkoda w figlach, zabawie i gonitwach z Klusią:loveu:

Posted

alicy napisał(a):
Dziekuję za gratulacje...u mnie będzie tylko ten problem,że ja nie mam doniczek,bo kwiatków nie hoduję...tylko koty
dałabym Ci Korę z tą donicą , ale Kluska też ją uwielbia:eviltong: ;) :lol: :evil_lol:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Super! Korusia!I ty się cudnego,stałego domku doczekałaś:multi: :multi: :multi: .Całuski dla Wandul za wspaniałą opiekę nad Korą i dla nowej Pańci:loveu:

Dziekuję za całuski,a Korusia jest poprostu super!Kochamy sie od pierwszego wejrzenia:oops: