wandul 66 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 supergoga napisał(a):Wandul, trzymam mocno - ale napisz cokolwiek, co za domeczek sie kroi. Bo ja taka niecierpliwa jestem. Kora mi su=ie podobała i miałam nadzieje, że domek ją wypatrzy.domek wziął ode mnie w tamtym tygodniu chorego tygryska z gliwickiego schroniska , choć mieli dylemat , on czy KORA , niedługo się odezwą na forum !!! Kora miałaby 2 miesięczną kotkę Tysię i tygryska Kabi za kumpli!!!! Quote
Patsi Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 wandul 66 napisał(a):domek wziął ode mnie w tamtym tygodniu chorego tygryska z gliwickiego schroniska , choć mieli dylemat , on czy KORA , niedługo się odezwą na forum !!! Kora miałaby 2 miesięczną kotkę Tysię i tygryska Kabi za kumpli!!!! Ale byłoby cudownie, Korcia matkowałaby całemu towarzystwu:loveu: Quote
wandul 66 Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Patsi napisał(a):Ale byłoby cudownie, Korcia matkowałaby całemu towarzystwu:loveu:Patsi , ona zamiast matkować , stała się najbardzij szalonym kotem w moim domu , biega , skacze , wariuje gorzej od Kluski , nawet Mruczek musi czasem tą babę do porządku przywołać:evil_lol: Quote
wandul 66 Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 narazie Korka jest u mnie , a domek musi najpierw wyleczyć chorego kotka!! Quote
wandul 66 Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 ludzie , ludziska i cała reszta -KORA po Nowym Roku będzie w nowym domku!!!!!! Quote
anilla Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 gratulacje;) - a nie będziesz Wandziu tęsknić za swoim kotem doniczkowym?? Quote
alicy Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 To chyba najlepszy prezent jaki Kora mogła otrzymać na Nowy Rok... NOwy Rok, Nowy domek...ciekawe jak Ci tam :loveu: Koruniu:loveu: będzie... z :loveu: Tysią i Kabim:loveu: Quote
Patsi Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='wandul 66']ludzie , ludziska i cała reszta -KORA po Nowym Roku będzie w nowym domku!!!!!! Aż się wzruszyłam! Ciekawe, ile łez Wandul wyleje przy pożegnaniu...;) Quote
wandul 66 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 alicy napisał(a):To chyba najlepszy prezent jaki Kora mogła otrzymać na Nowy Rok... NOwy Rok, Nowy domek...ciekawe jak Ci tam :loveu: Koruniu:loveu: będzie... z :loveu: Tysią i Kabim:loveu:dodam ,że domek będzie u autorki tego postu !!!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
alicy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Domek jutro jedzie w odwiedziny do :loveu: Korci:loveu: bo na razie zabrac jej nie może...dopiero po Nowym Roku....ale juz za nia tęsknimy OKRUTNIE i skoro jest sie okazja to chociaż ja odwiedzimy Quote
syla00 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 :multi: :multi: :multi: brawo dla nowego domku! A ja tylko dodam, że dziś widziałam Korę po długiej przerwie trwającej aż od lipca. Zupełnie inna kicia, zdrowa, chętna do zabawy i moim zdaniem praktycznie nie widać aby kulała. A już na pewno nie jest to dla Kory przeszkoda w figlach, zabawie i gonitwach z Klusią:loveu: Quote
wandul 66 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Korka jak panisko , miala dzisiaj domową wizytę dwóch wetów , jest zaszczepiona i gotowa do drogi!!! Quote
jo_joanna Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Korunia, doczekałas się :) Domkowi gratulujemy nowego kota doniczkowego na Nowy Rok:) Quote
alicy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dziekuję za gratulacje...u mnie będzie tylko ten problem,że ja nie mam doniczek,bo kwiatków nie hoduję...tylko koty Quote
wandul 66 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 alicy napisał(a):Dziekuję za gratulacje...u mnie będzie tylko ten problem,że ja nie mam doniczek,bo kwiatków nie hoduję...tylko kotydałabym Ci Korę z tą donicą , ale Kluska też ją uwielbia:eviltong: ;) :lol: :evil_lol: Quote
Patsi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Och Korciu śliczna...:loveu:Będziemy tęsknić,,, Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Wspaniale, bardzo się cieszę. :laola::laola: Więcej takic super domków! Donicę koniecznie musi Korcia mieć;) Quote
MARCHEWA Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Super! Korusia!I ty się cudnego,stałego domku doczekałaś:multi: :multi: :multi: .Całuski dla Wandul za wspaniałą opiekę nad Korą i dla nowej Pańci:loveu: Quote
wandul 66 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 nowa pańcia Kory odzwiedziła ją dzisiaj , Mikołaj przyjechał do Korki i do mnie , dziewczyny dzięki !!!! ale naprawdę nie trzeba było!!! Quote
alicy Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 MARCHEWA napisał(a):Super! Korusia!I ty się cudnego,stałego domku doczekałaś:multi: :multi: :multi: .Całuski dla Wandul za wspaniałą opiekę nad Korą i dla nowej Pańci:loveu: Dziekuję za całuski,a Korusia jest poprostu super!Kochamy sie od pierwszego wejrzenia:oops: Quote
Recommended Posts