Gem Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 wandul 66 napisał(a):Kora mówi dzieńdobry!!!! Dobry wieczór, Koro :) Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Patsi napisał(a):Korusiu, co u Ciebie? Korusia leży sobie w czyściutkiej , przebranej pościeli , nie musze nic pisać więcej , jak powiem ,że była chwilę wcześniej sprawdzić co słychać w piwnicy i czy dużo spaliliśmy już węgla i koksu w tym roku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a nawiasem mówiąc , czemu nikt nie produkuje pościeli w różnej wielkośc łapki , byłoby nam łatwiej!!!;) ;) ;) Quote
Patsi Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Wandul, napisz kiedy masz urodziny-kupimy Ci jakąś czarną pościel-i nie będzie problemu;) Z drugiej strony muszę przyznać, że koty lubią świeżą pościel:evil_lol: Ciesz się, że obok Kory nie położył się Mruczek:diabloti: Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Mruczek nie zadaje się z moimi babami , niech któraś się na niego choć popatrzy , zaraz obrywa!!! ciekawe czemu??? Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 WSTAWIE FOTKĘ KORY ZARAZ PO WYPADKU !!! TAK WYGLĄDAŁAM!!!!!!! Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 A TAK WYGLĄDAM TERAZ , ps , w tle jest akwarium mojej pani , 350 litrow i tyle ryb , niech no tylko zapomna zamknąc klape , zobaczą , jaki ze mnie nurek , a jaka uczta będzie!!! mniam , mniam Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 a to małe coś koło mnie urosło już i jest takie jak ja , nazywa się Kluska i cos jej tam było , jakis katar miała , ale już jest zdrowa , a wiecie jak szybko biega ze mną po domu o 4 00 rano????? Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 a tego kocura to nie lubię ,ważniak z niego straszny , i do tego nas wciąz bije , dobrze ,że jako jedyny jest wychodzący , mamy wtedy z Kluską cały dom dla siebie!!! Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 a , jeszcze zapomniałam o tych kotach , był jeszcze 3 , ale pani bardzo płakala i gdzieś go zaniosła do ogrodu , ten większy pojechał z tego co słyszalam do domku w Krakowie , a ten mniejszy , najbardziej rozmiauczany ma wrocic w piątek od ANI W . Może jak nie chcesz mnie , starszej kotki , to może choć jemu daj dom!!! link do wątku pani ma w podpisie!! Quote
jo_joanna Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Korunia jest prześliczna. Aż dziw bierze, że domki się nie pchają, przynajmniej jeden domek ale za to odpowiedni! Dzisiaj sie dowiedziałam, że jakas pani z mojego osiedla zerwała karteczkę z moim numerem z ogłoszenia o Lunce. Jakby tak zadzwoniła, to Lunki już nie dostanie, ale może polecę Korę? Zobaczymy, cz w ogole zadzwoni:cool3: Quote
Patsi Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Poleć Korcię! Ona jest super! Spokojny, nakolankowy kot:loveu: Prawie nie widać, że kuleje. A jak komuś to przeszkadza to niech się wypcha...!:diabloti: Quote
jo_joanna Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 u mojego weta zerwane zostały chyba dwie karteczki. Jedna wczesniej a druga wczoraj. Wetka mi wszystko donosi :) Moze w takie miejsca "powiesić" Korunię? Zauważyłam, że ludzie w poczekalni czytają ogłoszenia, sama też to robię... Quote
Patsi Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 W sumie to z samego zerwania nie wynika zbyt wiele, wiem bo często wieszam ogłoszenia w sprawie korepetycji. Ale pomysł z wieszaniem ogłoszeń Korci jest dobry. Bunia robi Wandul ogłoszenia, potem trzeba je tylko wydrukować albo skserowąć i wieszać! Quote
jo_joanna Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 wiem, że może nic nie wyniknąć, ale zawsze trzeba próbowac... Kiedyś szukałam domku dla suni i wlasnie od weta ktoś dzwonił (o dziwo 3 osoby), jak już sunia została u mnie :loveu: Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że jak nie ma zainteresowania to nie ma, a jak jest to kilka osób naraz, albo po fakcie , jak już zwierzaczek znajdzie domek.... Quote
Patsi Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Tak czy inaczej musimy zacząć reklamować Korcię!!! Quote
Gem Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Kora przypomina się na pierwszej stronie :) Quote
MARCHEWA Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Kora,śliczna dziewczynka,czeka na najlepszy domek na świecie.Chociaż tak dobrze, jak u cioci Wandul nigdzie jej nie będzie;) Quote
jo_joanna Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 MARCHEWA napisał(a):Kora,śliczna dziewczynka,czeka na najlepszy domek na świecie.Chociaż tak dobrze, jak u cioci Wandul nigdzie jej nie będzie;) ojjj to na pewno :-) Ale jakby się jednak jakiś taki po ciuchu wymarzony znalazł to już go ciocia Wandul odpowiednio przetestuje Quote
Gem Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jo_joanna napisał(a):ojjj to na pewno :-) Ale jakby się jednak jakiś taki po ciuchu wymarzony znalazł to już go ciocia Wandul odpowiednio przetestuje Ciocia Wandul przetestuje :mad: ;) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jo_joanna napisał(a):wiem, że może nic nie wyniknąć, ale zawsze trzeba próbowac... Kiedyś szukałam domku dla suni i wlasnie od weta ktoś dzwonił (o dziwo 3 osoby), jak już sunia została u mnie :loveu: Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że jak nie ma zainteresowania to nie ma, a jak jest to kilka osób naraz, albo po fakcie , jak już zwierzaczek znajdzie domek.... też Wam się to zdarza? Dziwne,nie? :-o Quote
Patsi Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Czekamy na ogłoszenia i będziemy lepić do skutku! Quote
wandul 66 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Kora stala się już jak domownik , ale muszę zachować zdrowy rozsądek!! Tymczas nie może być stałym domkiem , tyle czeka kolejnych nieszczęść!!! Quote
Recommended Posts