Jump to content
Dogomania

KORKA w super domku , ma kumpli Tysie i Kabiego !!!! HUUURRRAAAA!!!!!

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patsi napisał(a):
Korusiu, co u Ciebie?

Korusia leży sobie w czyściutkiej , przebranej pościeli , nie musze nic pisać więcej , jak powiem ,że była chwilę wcześniej sprawdzić co słychać w piwnicy i czy dużo spaliliśmy już węgla i koksu w tym roku:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a nawiasem mówiąc , czemu nikt nie produkuje pościeli w różnej wielkośc łapki , byłoby nam łatwiej!!!;) ;) ;)

Posted

Wandul, napisz kiedy masz urodziny-kupimy Ci jakąś czarną pościel-i nie będzie problemu;) Z drugiej strony muszę przyznać, że koty lubią świeżą pościel:evil_lol: Ciesz się, że obok Kory nie położył się Mruczek:diabloti:

Posted

A TAK WYGLĄDAM TERAZ , ps , w tle jest akwarium mojej pani , 350 litrow i tyle ryb , niech no tylko zapomna zamknąc klape , zobaczą , jaki ze mnie nurek , a jaka uczta będzie!!! mniam , mniam

Posted

a to małe coś koło mnie urosło już i jest takie jak ja , nazywa się Kluska i cos jej tam było , jakis katar miała , ale już jest zdrowa , a wiecie jak szybko biega ze mną po domu o 4 00 rano?????

Posted

a , jeszcze zapomniałam o tych kotach , był jeszcze 3 , ale pani bardzo płakala i gdzieś go zaniosła do ogrodu , ten większy pojechał z tego co słyszalam do domku w Krakowie , a ten mniejszy , najbardziej rozmiauczany ma wrocic w piątek od ANI W . Może jak nie chcesz mnie , starszej kotki , to może choć jemu daj dom!!! link do wątku pani ma w podpisie!!

Posted

Korunia jest prześliczna. Aż dziw bierze, że domki się nie pchają, przynajmniej jeden domek ale za to odpowiedni! Dzisiaj sie dowiedziałam, że jakas pani z mojego osiedla zerwała karteczkę z moim numerem z ogłoszenia o Lunce. Jakby tak zadzwoniła, to Lunki już nie dostanie, ale może polecę Korę? Zobaczymy, cz w ogole zadzwoni:cool3:

Posted

Poleć Korcię! Ona jest super! Spokojny, nakolankowy kot:loveu: Prawie nie widać, że kuleje. A jak komuś to przeszkadza to niech się wypcha...!:diabloti:

Posted

u mojego weta zerwane zostały chyba dwie karteczki. Jedna wczesniej a druga wczoraj. Wetka mi wszystko donosi :) Moze w takie miejsca "powiesić" Korunię? Zauważyłam, że ludzie w poczekalni czytają ogłoszenia, sama też to robię...

Posted

W sumie to z samego zerwania nie wynika zbyt wiele, wiem bo często wieszam ogłoszenia w sprawie korepetycji. Ale pomysł z wieszaniem ogłoszeń Korci jest dobry. Bunia robi Wandul ogłoszenia, potem trzeba je tylko wydrukować albo skserowąć i wieszać!

Posted

wiem, że może nic nie wyniknąć, ale zawsze trzeba próbowac... Kiedyś szukałam domku dla suni i wlasnie od weta ktoś dzwonił (o dziwo 3 osoby), jak już sunia została u mnie :loveu: Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że jak nie ma zainteresowania to nie ma, a jak jest to kilka osób naraz, albo po fakcie , jak już zwierzaczek znajdzie domek....

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Kora,śliczna dziewczynka,czeka na najlepszy domek na świecie.Chociaż tak dobrze, jak u cioci Wandul nigdzie jej nie będzie;)

ojjj to na pewno :-) Ale jakby się jednak jakiś taki po ciuchu wymarzony znalazł to już go ciocia Wandul odpowiednio przetestuje

Posted

jo_joanna napisał(a):
ojjj to na pewno :-) Ale jakby się jednak jakiś taki po ciuchu wymarzony znalazł to już go ciocia Wandul odpowiednio przetestuje

Ciocia Wandul przetestuje :mad: ;)

Posted

jo_joanna napisał(a):
wiem, że może nic nie wyniknąć, ale zawsze trzeba próbowac... Kiedyś szukałam domku dla suni i wlasnie od weta ktoś dzwonił (o dziwo 3 osoby), jak już sunia została u mnie :loveu: Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że jak nie ma zainteresowania to nie ma, a jak jest to kilka osób naraz, albo po fakcie , jak już zwierzaczek znajdzie domek....

też Wam się to zdarza? Dziwne,nie? :-o