anita_happy Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [FONT=Century Gothic]oto to nieszczęście Pies - samiec - stracił nogę w wypadku samochodowym. Trafił do schroniska w Radomiu z interwencji. Ktoś przyjazny psy wywalił go na krajową E7 - ostatnio w Radomiu to metoda na pozbywanie się psów! cóż...miał umrzeć, a przeżył... w schronisku amputowano mu tylną łapę...dajac mu szansę na nowe życie..czy lepsze? z 3 łapami da się żyć, ale pies w skutek mocnego uderzenia stracił wzrok. TAK WIEC MAMY psa w sile wieku na TRZECH ŁAPACH, który nie widzi...pamięta świat z tamtych lat... nie jeden człowiek załamał by się...a on walczył. Przy pomocy pracowników schroniska, psu wróciła wola walki...ON CHCE ŻYĆ... jak usłyszy znajomy głos merda kita ile sie da...3 łapki dla niego to nie problem - juz świetnie się dogadał ze swoją niepelnosporawnością.... oto ON...Łapek".... [/FONT] po pół roku w DOMU :) kontakt anita 0 692 407 681 bezdomne.radom@wp.pl Quote
anita_happy Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='Monday']Jestem u łapka - ile on ma lat?? młody jest..2/3 lata proludzki i towarzyski zawiesza sie czasmi kastrowany 3 łapek i ślepaczek Quote
anita_happy Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 nie ma to jak stara Gwardia...ambird - dzięki, ze jesteś.... jak sie domek znajdzie co pokocha biedaka..to będziemy pic..pić..pić... Quote
moni12 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Oby znalazł sie domek co taką bidę zechce. Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 witamy...witamy..u MAGICZNEGO 3 Łapka:) Quote
Monday Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 "Ktoś do PA w białymstoku...." co znaczy PA? Quote
Monday Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 asika5 jest chyba z białegostoku Tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/threads/126078-Bursztynek-od-roku-w-dt-zostaje-w-nim-na-zawsze?highlight=bursztynek+asika Quote
anita_happy Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Monday napisał(a):asika5 jest chyba z białegostoku wczoraj wysłaląm pare PW..do niej chyba tez...tak mi sie wydaje... monia3a wysłałą mi zwrotke..ze moze zrobić, ale po swiętach :/ za długo..on musi jechac prze swiętami...zasługuje na to Quote
joanna83 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 A gdzie dokładnie ta wizyty? Może będę mogła pomóc... Quote
zachary Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja też mogę pomóc cioteczkom kochanym. Dajcie znać, czy ds wyraża zgodę na pa i gdzie on jest, a asika5 mieszka 10 km od Białegostoku....więc byłoby jej troszkę trudno i chyba ostatnio nie wchodzi na dogo. Quote
anita_happy Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 jak będę miec dokladny adres i dyrektywe kiedy Milena jest - jest nauczycielką...:) to pisze a juz http://www.dogomania.pl/threads/198455-Radom-Bia%C5%82ystok-dla-niewidomego-3%C5%82apka?p=15947595#post15947595 Quote
jogolcia@pdx Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 anita_happy napisał(a):wczoraj wysłaląm pare PW..do niej chyba tez...tak mi sie wydaje... monia3a wysłałą mi zwrotke..ze moze zrobić, ale po swiętach :/ za długo..on musi jechac prze swiętami...zasługuje na to Anitko - czy można część (z moich deklaracji dla naszej kochanulki brzydulki), przelać w tym miesiącu dla tego psiaka (brrrr, czy któś może dać mu imię, bo aż mnie ciary przechodzą na takie bezimienne traktowanie) - później się rozliczymy... bo ja już baaaaaaaaaaaardzo cienko przędę... a to dopiero połowa miesiąca............. Quote
jaanna019 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 O jak się pchają wszystkie na wizytę ;) ja też :) Quote
anita_happy Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='jogolcia@pdx']Anitko - czy można część (z moich deklaracji dla naszej kochanulki brzydulki), przelać w tym miesiącu dla tego psiaka (brrrr, czy któś może dać mu imię, bo aż mnie ciary przechodzą na takie bezimienne traktowanie) - później się rozliczymy... bo ja już baaaaaaaaaaaardzo cienko przędę... a to dopiero połowa miesiąca............. na transport...bo on do DS moze pojedzie :) Łoka...Łoka... z tego miesiąca przerzucić pragniesz na Łapka...on ma imie - Łapek Quote
zachary Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 jaanna019, powszechnie wiadomo,żeś najbardziej kompetentną osobą do przeprowadzenia wizyty pa i tak napisałam do anitki. Quote
anita_happy Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 łoj..jak dla mnie wszystkie mozecie JECHAC :P hiihi Milena już DOM wysprzątała :P Quote
zachary Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ha,ha i jeszcze wystraszymy potencjalny ds.... Quote
jogolcia@pdx Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='anita_happy']na transport...bo on do DS moze pojedzie :) Łoka...Łoka... z tego miesiąca przerzucić pragniesz na Łapka...on ma imie - Łapek Łapek - a to sorki, jakoś nocną porą czasami mi na oczyska pada :oops:... Jeżeli Łapuś, czego mu serdecznie życzę, pojedzie do DS to oczywiśce dołóżcie na transport... Ja się wprawdzie zgubiłam gdzie, co, i ile zadeklarowałam, ale chyba mi ludzie przypomną...:evil_lol: Quote
anita_happy Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 jogolcia@pdx napisał(a):Łapek - a to sorki, jakoś nocną porą czasami mi na oczyska pada :oops:... Jeżeli Łapuś, czego mu serdecznie życzę, pojedzie do DS to oczywiśce dołóżcie na transport... Ja się wprawdzie zgubiłam gdzie, co, i ile zadeklarowałam, ale chyba mi ludzie przypomną...:evil_lol: spokojna głowa:P Quote
Recommended Posts