joanna83 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Anita błagam Cię nie pisz już takich rzeczy, bo ja siedzę i ryczę jak wariatka. Łapku oby Twoja Pańcia kochała Cię tak mocno przez całe Twoje życie :) Quote
pati851 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Łapku wszystkiegi naj w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lilith27 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 zapraszam ciotki na bazarek pieniążki przeznaczone będą na hotel dla paka i astora http://www.dogomania.pl/threads/199254-broszki-hand-made-w-stylu-SIMPLE-i-SOLAR-do-15-stycznia?p=16022233#post16022233 Quote
delfy2000 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Czytam o Łapku na Fecebooku. Myslalam ze jakies nowosci tu znajde, ale tam chyba wiecej napisane. Quote
anita_happy Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 na fb - piszemy więcej...ale zawierucha zwiazana z kasowaniem naszego profilu na fb spowodowała zamieszanie...u Łapka... Łapek pieknieje:P Quote
anita_happy Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Pańcia idzie do pracy niby niewidomy :/ ale wie gdzie drzewo przebudzenie - KOSMITA ARTYSTYCZNIE Quote
lilith27 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 fajne foty zaleta psiaka - można mu błyskać po oczach fleszem a on nic sobie z tego nie będzie robił Quote
zachary Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Taaaak, na każdym zdjęciu ....inny pisiunio....super fotki! Cudne ma teraz życie, trafiło mu się jak ....ślepej kurze ziarno.... Quote
lilith27 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 anita....Ty to masz jakiś tajny radar co? weź no opowiedz jak Ty je wydajesz tak szybko i tak trafnie Quote
jaanna019 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 No tak wlepia te gały.. a mówili, że niewidomy ;) cudny Quote
anita_happy Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 lilith27 napisał(a):anita....Ty to masz jakiś tajny radar co? weź no opowiedz jak Ty je wydajesz tak szybko i tak trafnie a jakos tak wyszło / wychodzi, ze dobro do dobra ciągnie:P jutro dwa jadą do DS:P Quote
lilith27 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 no to super ciotka czekamy na tajne wiadomości o skopanej sunii niskopodłogowej koloru rudego no i więcej fot (of course) naszego trójnożka Quote
anita_happy Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 no dobra....tak dla podtrzymania atmosfery:P Quote
zachary Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Szczęśliwy, uśmiechnięty pycholek! Cudnie! Miód na serce.....mniam,mniam. Quote
Monday Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 to jest zadowolony pies!!!! W schronie dla zachęty tych co się zastanawiają czy adoptować czy nie, powinny wisieć zdjecia psiaków ze schronu i obok już z domu!!! Niech ludziska zobaczą co można dać psu, jak bardzo on może się zmienic!!!! Bo ludzie to myślą, że schron to całkiem niezłe miejsce na pobyt psa. Quote
anita_happy Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 pierwsza projekcja FILMU na dogo - przedpremierowa [video=youtube;KVQsfMjLfBI]http://www.youtube.com/watch?v=KVQsfMjLfBI[/video] Quote
lilith27 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 ehssssssssssss nie wiadomo czy pozowane........... ale ........................... ................................wiadomo, że w tym caym filmie miał minę szczęśliwą a zabawek (ułożonych co prawda w linii) było tyle, że ja dla swoich dwóch drani nie mam tyle więc .............................................albo mają sklep psiowy - albo go na prawdę kochają kto jakie ma wrażenia po obejrzeniu filmu????? Quote
Monday Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 ja mam tylko pozytywne wrażenia :) dziewczyna od Łapka jest wspaniała!!!! Pokochała go - widać, cóż z tego, że na 3 łapach i niewidzący... Wszystkiego dobrego życzę!!!! Quote
anita_happy Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 podnosze Łapiszcze i pokaze Wam cos:P Quote
anita_happy Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 lilith27 napisał(a):ehssssssssssss nie wiadomo czy pozowane........... ale ........................... ................................wiadomo, że w tym caym filmie miał minę szczęśliwą a zabawek (ułożonych co prawda w linii) było tyle, że ja dla swoich dwóch drani nie mam tyle więc .............................................albo mają sklep psiowy - albo go na prawdę kochają kto jakie ma wrażenia po obejrzeniu filmu????? zabawki dostaje systematycznie..od swojej Pańci i od jej cioci - z USA:P hihi ma nawet kubrak na deszcz..buty i te sprawy a jego Pani dba o niego - wyczytała, ze na stawy dla psów sa dobre nózki - no to gotuje mu i obiera:) Quote
zachary Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 To się nazywa....psie szczęście, niesamowitego farta miał Łapuś.I jeszcze kreacje z USA mu przysyłają.... Quote
melina Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 dobry wieczór:-)dziś mam premierę na dogomanii, czyli godzinę temu się zarejestrowałam:-)chciałam przywitać szacowne grono łapkowych przyjaciół i donieść, że młody ma się bardzo dobrze, teraz śpi obok, po południu odpoczywaliśmy w parku leżąc oboje na trawie, gdyż ja z wesela wróciłam dzis przed 7 rano i jestem nieprzytomna, aha i donieść że mamy dziś rocznicę - 9 miesięcy razem! Hura!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 melina napisał(a):dobry wieczór:-)dziś mam premierę na dogomanii, czyli godzinę temu się zarejestrowałam:-)chciałam przywitać szacowne grono łapkowych przyjaciół i donieść, że młody ma się bardzo dobrze, teraz śpi obok, po południu odpoczywaliśmy w parku leżąc oboje na trawie, gdyż ja z wesela wróciłam dzis przed 7 rano i jestem nieprzytomna, aha i donieść że mamy dziś rocznicę - 9 miesięcy razem! Hura!!!!!!!!! melina - aleś SE nika wziena:P hahahahhahaha WITAMY PAŃCIE ŁAPKOWĄ :PPPPP trudno sie domyśleć:P Quote
melina Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 ten nick to za oceanem był kiedyś stworzony....A może mnie nie powinno tu byc? hmmmmmmmmmm Quote
Recommended Posts