*Agnieszka* Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs066.snc6/167625_183355085027395_100000587153682_561628_7472180_n.jpg Prześlicznie a pucharek pasuje do niej;) Quote
*kleo* Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://dexter.pro.wp.pl/images/sliczne2.jpg fajną ma mordkę, taką przyjemną :p Fotki na Waszej stronce też obejrzałam, fajnie foci ten nowy nabytek :p Quote
Karolina. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ślicznotka z niej :) [FONT=Garamond]Parę dni temu zaopatrzyłam się w wymarzony sprzęt fotograficzny[/FONT]Możesz coś więcej powiedzieć? Jaki to sprzęt? ;) Quote
Yourii Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Karolina.']Ślicznotka z niej :) Możesz coś więcej powiedzieć? Jaki to sprzęt? ;) [FONT=Garamond]Nicon D90 ! :loveu: [/FONT] [FONT=Garamond]i tym aparatem uwiecznię pięknotki na wystawie w Gdańsku :eviltong:[/FONT] [FONT=Garamond]*kleo* dziękujemy za odwiedzinki, na naszej stronce :)[/FONT] [FONT=Garamond][/FONT] [FONT=Garamond]A tak a propo stron internetowych może ktoś z was orientuje się jak zrobic by zdjęcia otwierały się po kliknięciu na nie? [/FONT] [FONT=Garamond](strona w html)[/FONT] Quote
Yoko2009 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Witamy:) Sliczna dziewczynka i z pucherem jej do pyszczka:) Quote
karkakarka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Hej! Furia coraz ładniejsza mordeczka się robi. Fajny sprzęt, ale wydaje mi się , że za dużo czerwieni jest na zdjęciach :roll: ja się nie znam, to tylko takie moje małe odczucie ;;) więc mam nadziej, że się nie obrazisz. znaczy sie na tym nie duzo czerwonego jest ok http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs066.snc6/167625_183355085027395_100000587153682_561628_7472180_n.jpg a na tym dużo http://dexter.pro.wp.pl/images/sliczne6.jpg Quote
Yourii Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='karkakarka']Hej! Furia coraz ładniejsza mordeczka się robi. Fajny sprzęt, ale wydaje mi się , że za dużo czerwieni jest na zdjęciach :roll: ja się nie znam, to tylko takie moje małe odczucie ;;) więc mam nadziej, że się nie obrazisz. znaczy sie na tym nie duzo czerwonego jest ok http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs066.snc6/167625_183355085027395_100000587153682_561628_7472180_n.jpg a na tym dużo http://dexter.pro.wp.pl/images/sliczne6.jpg [FONT=Garamond]Mądra krytyka jest zawsze mile widziana ;) a ja nie należę do grona osób które się obrażają :evil_lol:[/FONT] [FONT=Garamond]Mogę jedynie usprawiedliwic to tym, że zdjęcia były robione w różnych trybach - nadal uczę się obsługi tej lustrznki - robiąc zdjęcia pod ręką mam wielką księgę "instrukcji obsługi" :roll::roll:[/FONT] [FONT=Garamond]Wcześniej miałam Nicona D40 ale mi ukradli :( i szczerze przyznam że był łatwiejszy w obsłudze - wstawię parę fotek robionych właśnie nim, ponieważ teraz jestem w pracy to wstawię je wieczorem :)[/FONT] [FONT=Garamond]A Furka ma fajową mordkę prawda? taka wiecznie uśmiechnięta i te oczka jak węgliki - zakochana w niej jestem, zresztą chyba jak każda z was w swoim yorasku:loveu:[/FONT] Quote
karkakarka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 No ale ta mordeczka jej się robi coraz ładniejsza :loveu: A czy moja krytyko mądra to nie wiem, napisałam tylko to jako zwykła osoba oglądająca ;) totalny amator :) Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Masz lepszy aparat jak ja :) Ja tzn. ja z tatą mamy D80 :) . Quote
Yourii Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='Yoko2009']Witamy:smile: Sliczna dziewczynka i z pucherem jej do pyszczka:smile: [FONT=Garamond]Witamy i Dziękujemy :)[/FONT] [quote name='dysia-u']hahahhaahah moja ma nawet ubranko "pies policyjny" miłego wieczoru aha!!! śliczne fotki no ale i modelka cudna to nie ma sie co dziwić [FONT=Garamond]My mamy jeszcze takie ciepłe moro, na zimowe spacery :painting:[/FONT] [quote name='Princess_York']Śliczna mordka :loveu: . No i puchar :smile: [FONT=Garamond] Dziękuję Maryna :) Furia tęskni za Tobą i Arweną :razz:[/FONT] [quote name='kiniaaa']Z taką modelką i sprzętem to zdjęcia powinnaś dawać codziennie! ;-) Furia śliczna jak zawsze :loveu: [FONT=Garamond] Mogę dawać codziennie, a będziecie codziennie komentować? A Furia się zawstydziła od tych komplementów :oops: hihi[/FONT] [quote name='Gucci13']ale śliczności:loveu: [quote name='Nati28']Piekna Furia, a jaki puchar ma :smile: sliczna ma mordke :loveu: [FONT=Garamond]Miło to słyszeć :)[/FONT] [quote name='karkakarka']No ale ta mordeczka jej się robi coraz ładniejsza :loveu: A czy moja krytyko mądra to nie wiem, napisałam tylko to jako zwykła osoba oglądająca ;-) totalny amator :smile: [FONT=Garamond]Też to widzę, a zmienia się w oczach, naprawdę! przez pewien czas była podobna do swojego taty, potem do mamy, a teraz na reszcie się przemieszała i jest tylko ona :loveu: Zmienia się jak prawdziwe dziecko, teraz ma okres dojrzewania i sprawdza na jak dużo jej pozwolę :diabloti: A ja jestem fotograf amator-hobbysta :B-fly:[/FONT] Quote
kiniaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Yourii'] [FONT=Garamond] Mogę dawać codziennie, a będziecie codziennie komentować? A Furia się zawstydziła od tych komplementów :oops: hihi[/FONT] No ba, i to z ogromną przyjemnością ;) Quote
Yourii Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [FONT=Garamond]Musicie to zobaczyć ! Mały roztrzepaniec dorwał się do laptopa: Czyta co ciekawego piszecie w jej galerii i zwiedza galerie innych Yorasków :iloveyou: I najlepsze, opowiada co u jej rodziców słychać: ____________ Kinia trzymamy za słowo hihi [/FONT] Quote
kiniaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 O matko ale się uśmiałam z obrazkowej historyjki :evil_lol: http://img688.imageshack.us/img688/1752/dsc0218ii.jpg to mnie powaliło na nogi :D oj ta Furia :loveu: pewnie wpada w furię jak jej nie pozwolisz dojść do laptopa:diabloti: Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A papiloty gdzie ? :cool3: Super fotki :evil_lol: Quote
*kleo* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 [quote name='Yourii'][FONT=Garamond]A tak a propo stron internetowych może ktoś z was orientuje się jak zrobic by zdjęcia otwierały się po kliknięciu na nie? [/FONT] [FONT=Garamond](strona w html)[/FONT] Niestety nie, a sama chętnie bym się dowiedziała. Po obronie muszę się w końcu za aktualizację naszej strony zabrać, fotki wklejać umiem, ale nie potrafię zrobić żeby były większe jak się kliknie :roll: [quote name='Yourii'][FONT=Garamond]przez pewien czas była podobna do swojego taty, potem do mamy, a teraz na reszcie się przemieszała i jest tylko ona[/FONT] A mi nieraz jak na nią patrzę wydaje się trochę z mordki do Endusia podobna ;) http://img688.imageshack.us/img688/1752/dsc0218ii.jpg wymiata!!! :evil_lol: Quote
karkakarka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Spotkamy się w Głogowie :eviltong: Jest spis wystawców ;) Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Do Głogowa to i ja mogłam jechać ,tylko 4 w pośredniej :cool3: No i wiemy że mona będzie 1 :-D Quote
Yourii Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='kiniaaa'] (...) pewnie wpada w furię jak jej nie pozwolisz dojść do laptopa:diabloti: Żeby nie dopuszczać do takich sytuacji mam jeszcze jednego laptopka hehe [quote name='karkakarka']Spotkamy się w Głogowie :eviltong: Jest spis wystawców ;-) [quote name='Princess_York']Do Głogowa to i ja mogłam jechać ,tylko 4 w pośredniej :cool3: No i wiemy że mona będzie 1 :-D Właśnie dzwoniła do mnie moja mama i mi oznajmiła że 11 suczek mamy w konkurencji, strasznie dużo. Ale już zdążyłam się przyzwyczaić że tej rasy zawsze dużo na ringu :) Przegrać na pewno nie przegramy ponieważ wyznaję zasadę "wychodzę z oceną" albo "zajmuję lokatę" :evil_lol::evil_lol: Mona to jak zwykle ze złotem wróci :multi: Szkoda że nie jedziesz z Arwenką. [quote name='Princess_York']A papiloty gdzie ? :cool3: hmm... Furia miała długii weekend razem z nami hehe :eviltong: Quote
FREDZIU Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Cześć, dla nas Furia to poprosyu ksieżniczka- wiesz o tym?:loveu:Jest sliczna i wszystkie pucharki jak najbardziej sie jej należą:loveu:. Pozdrawaimy:multi: Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 No kurczę mogłam zgłosić ,bo bym z Wami się zabrała :loveu: .. Ale na pierwsze CWC to bym się nie szykowała bo będzie suka z czech lub rosji (nie wiem) no i będzie suczka z mł.ch.pl (Baardzo ładna) no i jakieś jeszcze 2 . Więc myślę że o te CWC to będą te 2 walczyły :-D. Quote
*Agnieszka* Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Witamy:)http://img688.imageshack.us/img688/1752/dsc0218ii.jpg Mała informatyczka:) Quote
Karolina. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 D90, ach!!! Jeszcze powiedz że masz jakiś fajny obiektyw do niego a na bank ci go ukradnę!!! :diabloti: :lol: Ja też chcęęęęę ! Co do zdjęć, to fakt, niektóre są czerwonawe, ale to pewnie przez lampę. Quote
Princess_York Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Karolinko ,nic trudnego ,skoro Sandrze już ukradli D40 to czemu nie D90 hahahahah :diabloti: . Albo mini kredyt na takie cuudo :loveu: . Quote
Karolina. Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Princess_York napisał(a):Karolinko ,nic trudnego ,skoro Sandrze już ukradli D40 to czemu nie D90 hahahahah :diabloti: . Albo mini kredyt na takie cuudo :loveu: . Haha, dokładnie :D Taaa... mini kredyt... jeszcze za ten mój kredyt nie spłacony, a co dopiero mówić o nowym :eviltong: Poza tym, za te pieniądze, to wolałabym jednak kupić lepszy obiektyw niż drugie body :eviltong: Albo kupić drugiego psa :lol: Nowe body planuję za jakieś 10 lat :lol: Quote
Recommended Posts