Princess_York Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ja to mam zwykle heh . wanna na pilota woow :evil_lol: . Nie no żarty , u mojej koleżanki też jest coś takiego ,też świetna sprawa :p . Quote
Yourii Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Jak już teraz odkurzacz jest na pilota a samochód na kartę to nic dziwnego że i stół na pilota zrobili hehe Fakt wygląda na ciężki ale ma dyszel do ciągnięcia i kierowania wózkiem, a na niego można zawsze postawić kontenerek i walizeczkę z artykułami wystawowymi :) Tak jak to się w ręku niesie to też ciężko, zawsze potrzebowałam wielbłądów do pomocy. Princess_York napisał(a):Tak z Arweną . Kurcze mam tak blisko ,wystarczy w SKM'ke wejść ,dojechać i już :smile: . 30 minut i jestem . Gdzie tam miejsca :-P ,damy rade na jednym . I prawidłowo Martyna ! też właśnie tak do tego podeszłam, jedynie jak coś nie pójdzie po naszej myśli gdzieś pójdziemy opić cała tą imprezę, albo wiesz sukces gdzieś pójdziemy uczcić :-P:-P :pepsi: Quote
*Agnieszka* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Hmm..a gdzie dziewczyny wyruszacie??? Quote
Princess_York Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Yourii napisał(a): I prawidłowo Martyna ! też właśnie tak do tego podeszłam, jedynie jak coś nie pójdzie po naszej myśli gdzieś pójdziemy opić cała tą imprezę, albo wiesz sukces gdzieś pójdziemy uczcić :-P:-P :pepsi: O tak opić to mogę :evil_lol: .. Ale chyba wodą nie gazowaną:diabloti: hehe . Hm ...Interesuje mnie stawka :evil_lol: . Quote
*kleo* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Yourii napisał(a):Jak już teraz odkurzacz jest na pilota a samochód na kartę to nic dziwnego że i stół na pilota zrobili hehe Fakt wygląda na ciężki ale ma dyszel do ciągnięcia i kierowania wózkiem, a na niego można zawsze postawić kontenerek i walizeczkę z artykułami wystawowymi :) Tak jak to się w ręku niesie to też ciężko, zawsze potrzebowałam wielbłądów do pomocy. Oj nie mów, bo jak mojemu ojczymowi włamali się do samochodu to pan policjant zrobił duże oczy jak się dowiedział, że auto nie ma kluczyka tylko kartę :evil_lol: Ciężki to mało powiedziane... Nasz też ma dyszel, ale jak już wspomniałam kółka wypadały i szlag mnie jasny trafiał, dlatego wolę sobie ten mały w ręku ponosić niż się z taką wielką, ciężką landarą użerać. Quote
Yourii Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 agamewa napisał(a):Hmm..a gdzie dziewczyny wyruszacie??? Aż do... Gdańska. *kleo* napisał(a):Oj nie mów, bo jak mojemu ojczymowi włamali się do samochodu to pan policjant zrobił duże oczy jak się dowiedział, że auto nie ma kluczyka tylko kartę :evil_lol: (...) A to dobre, no ja już myślałam że to norma w końcu auta z 2001 już to mają, teraz hitem jest odcisk palca zamiast kluczyka :) jest genialne a najbardziej jak ręce posmarujesz kremem :diabloti::diabloti::diabloti: Princess_York napisał(a):O tak opić to mogę :evil_lol: .. Ale chyba wodą nie gazowaną:diabloti: hehe . Hm ...Interesuje mnie stawka :evil_lol: . A tam wodą, lepiej coca-cola :razz: A na stawkę to chyba jeszcze poczekamy, bo jakoś mało ludzi się udziela z yorasami w wątku o tej wystawie. Quote
*Agnieszka* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ale Wam dobrze:) Martyna Ty też jedziesz? Quote
Princess_York Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Yourii napisał(a): A na stawkę to chyba jeszcze poczekamy, bo jakoś mało ludzi się udziela z yorasami w wątku o tej wystawie. I bardzo dobrze ! Im mniej tym lepiej :) agamewa napisał(a):Ale Wam dobrze:) Martyna Ty też jedziesz? A jade jade :P . A Ty jedziesz ? :) . Quote
*Agnieszka* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Princess_York napisał(a):I bardzo dobrze ! Im mniej tym lepiej :) A jade jade :P . A Ty jedziesz ? :) . Nie :(ja mam za daleko.....szkoda bo dopiero w Bydgoszczy pojawimy się..i też pod wielkim znakiem zapytania..bo wciąż się tam waham jechać. Quote
Yourii Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 A tam za daleko, jak my dojechałyśmy do NDM to Ty spokojnie do Gdańska dojedziesz hihi Zapraszamy do pieknego Trójmiasta Quote
Princess_York Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 agamewa napisał(a):Nie :(ja mam za daleko.....szkoda bo dopiero w Bydgoszczy pojawimy się..i też pod wielkim znakiem zapytania..bo wciąż się tam waham jechać. No to my dopiero zobaczymy się w Legionowie :p Chyba że dasz rade do Trójmiiasta :) Yourii napisał(a):A tam za daleko, jak my dojechałyśmy do NDM to Ty spokojnie do Gdańska dojedziesz hihi Zapraszamy do pieknego Trójmiasta Dasz rade ,a potem pójdziemy gdzieś odpocząć ,na coca-colę :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Yourii napisał(a):A tam za daleko, jak my dojechałyśmy do NDM to Ty spokojnie do Gdańska dojedziesz hihi Zapraszamy do pieknego Trójmiasta Uwielbiam to miasto ale cóż czasem siła wyższa..... Quote
Yourii Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [FONT=Garamond] Drodzy Dogomaniacy, życzymy Wam Świąt Bożego Narodzenia pełnych radości, ciepła i miłości, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie najskrytsze marzenia, pełnego optymizmu, wiary. Sandra wraz z Furią.[/FONT] Quote
*Agnieszka* Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia oraz cały najbliższy rok życzę Tobie oraz Twoim bliskim wiele spokoju i radości. Niech wypełnią Wasze serca i zawsze Wam towarzyszą. Quote
Mawe Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. Quote
Yoko2009 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie niech Cię aniołek ode mnie uściśnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Quote
Yourii Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 [FONT=Garamond]Dziękujemy za życzenia ! A jak po świętach? Furia właśnie odsypia: [/FONT][FONT=Garamond]:sleep2: [/FONT][FONT=Garamond]DOBRANOC ! :sleep2: [/FONT] Quote
*Agnieszka* Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Hej:) http://img819.imageshack.us/img819/6357/dsc00961z.jpg Ale słodko sobie śpiocha:loveu: Quote
kiniaaa Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 hej :) http://img515.imageshack.us/img515/9444/dsc00968t.jpg o jejku, ale panna ma wygodnie :lol::evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 http://img707.imageshack.us/img707/2233/dsc00959iw.jpg heh, tu mi trochę przypomina małą Grację ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Cześć :) http://img121.imageshack.us/img121/8641/dsc00965v.jpg jakie urocze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
karkakarka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 http://img121.imageshack.us/img121/8641/dsc00965v.jpg hihi jak w torbie u kangura :) Quote
Yoko2009 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Hej hej fotki rewelacyjne, Furia super słodko śpiocha:) Quote
FREDZIU Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Cześc po Świetach, nadrobilam zaleglości. Ale z Furii mistrzyni, taka malutka a juz tyle wystaw ma za sobą-gratuluje:lol::multi:. Furia jest naprawdę śliczna, ma taki słodziutki pyszczek, musze wejść na hodowlę Dexter, śliczne dzieciaczki z niej wychodzą;). Furia spiaca pod przykryciem zupełnie mnie powaliła:loveu::loveu:. Zapraszamy do nas:lol: Quote
Yourii Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [FONT=Garamond]Dziękujemy za tyle ciepłych słów ;)[/FONT] [FONT=Garamond]Oto zdjęcie moich ulubieńców: :loveu: [/FONT][FONT=Garamond]BARBOK Jardin d'or :loveu: oraz :loveu: Furia DEXTER :loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts