Asiaczek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Nie wiem, dlaczego, ale przez ten kubraczek wydaje mi się, że imię jest adekwatne do .... charakteru;) http://www.dogomania.pl/site/gallery/getPic/60769 pzdr. Quote
Borówka16 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Cześć Sandra! :) Pięknie się Furia na ringu prezentuje :loveu: Quote
Yourii Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Witamy :)) [quote name='Asiaczek']Nie wiem, dlaczego, ale przez ten kubraczek wydaje mi się, że imię jest adekwatne do .... charakteru;) http://www.dogomania.pl/site/gallery/getPic/60769 pzdr. Oj tak, to się zgadza... imię ma idealnie dopasowane do charakteru :) [quote name='Borówka16']Cześć Sandra! :) Pięknie się Furia na ringu prezentuje :loveu: Dzięki ! Dawno nas nie było... muszę iść się rozejrzeć co u Was słychać :) w ostatni weekend byłyśmy w Częstochowie - Furka pierwszy raz w pośredniej :D Quote
ania90 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 czesc:) dawno Was nie bylo... gdzie sie podziewalyscie? Quote
Yourii Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Ooo tu i tam... ;P przeprowadzka itp... Quote
pati3334 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Witam :) Piękna Furia :loveu::loveu::loveu: Cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 O, na wystawach bywacie (nas - niestety - nie było w Cz.), przeprowadzka.... się działo, tak? pzdr. Quote
Yourii Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 oj się działo :) Także pozdrowienia z mroźnej Norwegi :) naszego nowego miejsca zamieszkania hehe Quote
Guest Fusiafusia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Yourii napisał(a):oj się działo :) Także pozdrowienia z mroźnej Norwegi :) naszego nowego miejsca zamieszkania hehe Witajcie :lol: Dawno was na Dogo nie było :eviltong::evil_lol: Fajnie macie, jak tam u was ?;) Quote
Yourii Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Ola & Kajtek napisał(a):Witajcie :lol: Dawno was na Dogo nie było :eviltong::evil_lol: Fajnie macie, jak tam u was ?;) hejka :) odwiedzałam dogo, ale biernie :eviltong: teraz już czynnie;) U nas śnieg, bałwany i igla można lepić, święta były piękne i białe :) A w Polsce słyszałam że święta bez śniegu były ? Quote
Guest Fusiafusia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Yourii napisał(a):hejka :) odwiedzałam dogo, ale biernie :eviltong: teraz już czynnie;) U nas śnieg, bałwany i igla można lepić, święta były piękne i białe :) A w Polsce słyszałam że święta bez śniegu były ? To cieszymy się ;) hehe musi być fajnie, tyle śniegu ..Furia ma się gdzie wyszaleć :evil_lol::loveu: Niestety bez :shake: A u nas..Bee śniegu nie ma :placz::eviltong: Quote
Yourii Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 przy temperaturze - 10 stopni za bardzo nie chce jej się nosa za drzwi wystawiać :P Z przyjemnością chciałabym Was poinformować że Furia zdobyła tytuł MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA SERBII :) tan rok nie mógł się lepiej zakończyć :) :) Więcej na : www.prodexter.pl :multi: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Wielkie gratki za Mł Srb :multi: Furia:loveu: ale wam super, też bym chciała mieszkać w Norwegii tam jest tyle fajnych hodowli grzywaczy :) pozdrowionka!!! u nas do tej pory nie ma śniegu :/ Quote
Princess_York Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Kochana gratuluję jeszcze raz :) Furii się należało !!! Quote
Guest Fusiafusia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Gratulujemy ! :multi: Śliczna Furia:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Gratulujemy nowego Championa:) Fajnie, że mieliscie snieg na Święta i pewnie dzisiaj tez macie śnieznie i mroźno...? Dobrego Nowego 2012 roku:) pzdr. Quote
Yourii Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Dziękujemy wszystkim :* Tak mamy dużooooo śniegu :) jest mroźno i słonecznie ! ostatnio było - 14 stopni hehe, a temperatura w ogóle nie była odczuwalna :) Quote
Asiaczek Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No to mnie pozostaje tylko pozazdrościć sniegu.... Dzisiaj W-wa w deszczu, brrrrr..... Pzdr. Quote
Yourii Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 uu to nie zazdroszczę :p wolę tą tutejszą piękną białą zimę jak z bajki :) Jak tylko przerzucę zdjęcia z aparatu to Wam pokażę jak piękna może być zima :) A tak Furia odśnieża : Quote
Aleksa. Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Witamy się i my:hand: ale fajnie, że śnieg macie .:):) super psinka.:) będziemy zaglądać.;;) Quote
Recommended Posts