Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania90']Furia wymiata he he na ringu:evil_lol:

HEHE dzięki :)

[quote name='Asiaczek']Gratuluję wyników i z Inowrocławia i z Dobrego Miasta:smile:

Pzdr.

Dziękuję :) Widziałam że Wam w Opolu doskonale poszło :) a w Dobrym Mieście może się gdzieś minęliśmy ?? hehe

[quote name='*anusia&ajlu*']gratki za wystawy :smile:
ale nas tu troszke nie bylo...ale nadrobilam wszystko
coraz wieksze sukcesy na wystawach, tez bym chciala zaczac jakies zagraniczne ale to napewno w nastepnym roku
pozdrawiamy!

To może razem się wybierzemy ?? :P

W ten weekend byłyśmy na Międzynarodowej w Łodzi :) poszło nam znakomicie na 13 suczek moja Furia stanęła na lokacie IV z oceną doskonałą :loveu:

Posted

[quote name='Yourii']
Dziękuję :) Widziałam że Wam w Opolu doskonale poszło :) a w Dobrym Mieście może się gdzieś minęliśmy ?? hehe
W ten weekend byłyśmy na Międzynarodowej w Łodzi :) poszło nam znakomicie na 13 suczek moja Furia stanęła na lokacie IV z oceną doskonałą :loveu:

Tak, w Opolu było naprawdę super: BOG dla pieska z mojej hodowli + BIS BABY2 dla absolutnej debiutantki - super wyniki:)
W Dobrym Mieście mnie osobiście nie było; była za to liczna delegacja innych Asiaczków:)
Gratulacje za Łódź:)

Pzdr.

Posted

no to gratki za Łódź, napewno cieszy w tak duzej konkurencji taki wynik! ja bylam niedawno na 9 psów w młodzieży 1 i tez niesamowice sie ciesze za te wyroznienie!
moze podbudowac :)

a no moze sie kiedys wybierzemy, a gdzie planujesz teraz jechac za granice? ogolem to bylaby moja 1 wystawa zagraniczna wiec nie wiem co i jak, gdzie zglaszac i w ogole, ale z checia sie wybierzemy :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, w Opolu było naprawdę super: BOG dla pieska z mojej hodowli + BIS BABY2 dla absolutnej debiutantki - super wyniki:)
W Dobrym Mieście mnie osobiście nie było; była za to liczna delegacja innych Asiaczków:)
Gratulacje za Łódź:)

Pzdr.

To chyba miziałam jakieś dwa Asiaczki :D

[quote name='ania90']sliczna Furia jest :loveu:

Dziękuję :)

[quote name='*anusia&ajlu*']no to gratki za Łódź, napewno cieszy w tak duzej konkurencji taki wynik! ja bylam niedawno na 9 psów w młodzieży 1 i tez niesamowice sie ciesze za te wyroznienie!
moze podbudowac :smile:

a no moze sie kiedys wybierzemy, a gdzie planujesz teraz jechac za granice? ogolem to bylaby moja 1 wystawa zagraniczna wiec nie wiem co i jak, gdzie zglaszac i w ogole, ale z checia sie wybierzemy :smile:

Dzięki :) pewnie że cieszy i to jak :D hehe
Ja bym chciała uderzyć na Luxemburg :razz:

[quote name='Iza.']Gratulacje!! Fajnie, że tak dużo jeździcie po wystawkach :razz:

Dziekuję :)
Wystawy są uzależniające, albo ta adrenalinka podczas hehe

Zdjęcia:

Przyczajenie :

Atak na fotoreportera:

Świstak:

Moje ulubione:multi:

I zmęczenie:

Moja Furka

Guest papillonek
Posted

Witam,witam..
No,no no Napaliłyście mnie na wystawy :D
Dawno u Was nie byłam,ale Furka jak była tak jest piękna :)
A mówia,że yorki wystawowe nie mogą się bawić,bo sierść się zniszczy :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Dziękuję wszystkim za komplementy dla Furki :multi:
Tak Luksemburg chyba jakoś w październiku jest, szkoda że nie mają więcej wystaw, bądź trochę wcześniej...

W poprzedni weeken byłyśmy w Czaplinku - wróciłyśmy z brązem ;) Wystawa była bardzo kameralna i typowo piknikowa... cieplutko, słoneczko grzało, aż chciało się tam siedzieć. Piękne widoki, w końcu to "płuca Polski". Tylko bardzo skąpo było ze stoiskami - tylko jedno było z artykułami dla psów, reszta to wytwory regionalne. Ale darmowa kawę i herbatę mieli :eviltong:

W przyszłym roku Czaplinek ma także organizować krajówkę Yorkshire :lol: już się nie mogę doczekać.

Trasa była całkiem ciekawa, tak jak w tamtą stronę nawigacja mnie poprowadziła po prostej drodze, tak z powrotem wepchnęła mnie w las i odniosłam wrażenie że wstydzi się przyznać iż się zgubiła :mad: zresztą zapraszam do zdjęć, wszystko jest udokumentowane :evil_lol:

Przed oceną:

Na ringu:

I obligatoryjna zabawa:

I nieszczęsny powrót do Gdańska:

Nawigacja twardo twierdzi że mam jechać nadal prosto:angryy:

I teraz widoczki jak marzenie :loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Cześć wpadłam zobaczyć co u Was słychać, dawno nas nie było:lol:. Furiatka jak zwykle śliczniusia, jak na nia patrzę to mam ochotę na drugiego yorkasa:lol: