Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Gratuluję wyników i z Inowrocławia i z Dobrego Miasta:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 gratki za wystawy :) ale nas tu troszke nie bylo...ale nadrobilam wszystko coraz wieksze sukcesy na wystawach, tez bym chciala zaczac jakies zagraniczne ale to napewno w nastepnym roku pozdrawiamy! Quote
Yourii Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 [quote name='ania90']Furia wymiata he he na ringu:evil_lol: HEHE dzięki :) [quote name='Asiaczek']Gratuluję wyników i z Inowrocławia i z Dobrego Miasta:smile: Pzdr. Dziękuję :) Widziałam że Wam w Opolu doskonale poszło :) a w Dobrym Mieście może się gdzieś minęliśmy ?? hehe [quote name='*anusia&ajlu*']gratki za wystawy :smile: ale nas tu troszke nie bylo...ale nadrobilam wszystko coraz wieksze sukcesy na wystawach, tez bym chciala zaczac jakies zagraniczne ale to napewno w nastepnym roku pozdrawiamy! To może razem się wybierzemy ?? :P W ten weekend byłyśmy na Międzynarodowej w Łodzi :) poszło nam znakomicie na 13 suczek moja Furia stanęła na lokacie IV z oceną doskonałą :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Yourii'] Dziękuję :) Widziałam że Wam w Opolu doskonale poszło :) a w Dobrym Mieście może się gdzieś minęliśmy ?? hehe W ten weekend byłyśmy na Międzynarodowej w Łodzi :) poszło nam znakomicie na 13 suczek moja Furia stanęła na lokacie IV z oceną doskonałą :loveu: Tak, w Opolu było naprawdę super: BOG dla pieska z mojej hodowli + BIS BABY2 dla absolutnej debiutantki - super wyniki:) W Dobrym Mieście mnie osobiście nie było; była za to liczna delegacja innych Asiaczków:) Gratulacje za Łódź:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 no to gratki za Łódź, napewno cieszy w tak duzej konkurencji taki wynik! ja bylam niedawno na 9 psów w młodzieży 1 i tez niesamowice sie ciesze za te wyroznienie! moze podbudowac :) a no moze sie kiedys wybierzemy, a gdzie planujesz teraz jechac za granice? ogolem to bylaby moja 1 wystawa zagraniczna wiec nie wiem co i jak, gdzie zglaszac i w ogole, ale z checia sie wybierzemy :) Quote
Iza. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Gratulacje!! Fajnie, że tak dużo jeździcie po wystawkach :razz: Quote
Yourii Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [quote name='Asiaczek']Tak, w Opolu było naprawdę super: BOG dla pieska z mojej hodowli + BIS BABY2 dla absolutnej debiutantki - super wyniki:) W Dobrym Mieście mnie osobiście nie było; była za to liczna delegacja innych Asiaczków:) Gratulacje za Łódź:) Pzdr. To chyba miziałam jakieś dwa Asiaczki :D [quote name='ania90']sliczna Furia jest :loveu: Dziękuję :) [quote name='*anusia&ajlu*']no to gratki za Łódź, napewno cieszy w tak duzej konkurencji taki wynik! ja bylam niedawno na 9 psów w młodzieży 1 i tez niesamowice sie ciesze za te wyroznienie! moze podbudowac :smile: a no moze sie kiedys wybierzemy, a gdzie planujesz teraz jechac za granice? ogolem to bylaby moja 1 wystawa zagraniczna wiec nie wiem co i jak, gdzie zglaszac i w ogole, ale z checia sie wybierzemy :smile: Dzięki :) pewnie że cieszy i to jak :D hehe Ja bym chciała uderzyć na Luxemburg :razz: [quote name='Iza.']Gratulacje!! Fajnie, że tak dużo jeździcie po wystawkach :razz: Dziekuję :) Wystawy są uzależniające, albo ta adrenalinka podczas hehe Zdjęcia: Przyczajenie : Atak na fotoreportera: Świstak: Moje ulubione:multi: I zmęczenie: Moja Furka Quote
Iza. Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Yourii'] Dziekuję :) Wystawy są uzależniające, albo ta adrenalinka podczas hehe A noo adrenalinka jest :razz: My teraz mieliśmy przymusową przerwę, ze względu na moja maturę, ale juz za tydzień ruszamy na Radom, nie mogę się doczekać :loveu: hihih http://img35.imageshack.us/img35/2161/dsc0213a.jpg ależ ma ogromną piłkę :lol: Quote
kaaamila1 Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Gratuluje sukcesów! Mała jest śliczna :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Alez wiaterek był;) http://img864.imageshack.us/img864/1840/dsc0195j.jpg Pzdr. Quote
Guest papillonek Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Witam,witam.. No,no no Napaliłyście mnie na wystawy :D Dawno u Was nie byłam,ale Furka jak była tak jest piękna :) A mówia,że yorki wystawowe nie mogą się bawić,bo sierść się zniszczy :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 świstak :loveu: wow na Luxemburg super ale to chyba pod koniec roku jest? tylko my musimy skonczyc mlodziezowke dopiero pozniej mozemy gdzies jechac;) Quote
Asiaczek Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Teraz to Lux jest dopiero we wrzesniu chyba... Pzdr. Quote
Yourii Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Dziękuję wszystkim za komplementy dla Furki :multi: Tak Luksemburg chyba jakoś w październiku jest, szkoda że nie mają więcej wystaw, bądź trochę wcześniej... W poprzedni weeken byłyśmy w Czaplinku - wróciłyśmy z brązem ;) Wystawa była bardzo kameralna i typowo piknikowa... cieplutko, słoneczko grzało, aż chciało się tam siedzieć. Piękne widoki, w końcu to "płuca Polski". Tylko bardzo skąpo było ze stoiskami - tylko jedno było z artykułami dla psów, reszta to wytwory regionalne. Ale darmowa kawę i herbatę mieli :eviltong: W przyszłym roku Czaplinek ma także organizować krajówkę Yorkshire :lol: już się nie mogę doczekać. Trasa była całkiem ciekawa, tak jak w tamtą stronę nawigacja mnie poprowadziła po prostej drodze, tak z powrotem wepchnęła mnie w las i odniosłam wrażenie że wstydzi się przyznać iż się zgubiła :mad: zresztą zapraszam do zdjęć, wszystko jest udokumentowane :evil_lol: Przed oceną: Na ringu: I obligatoryjna zabawa: I nieszczęsny powrót do Gdańska: Nawigacja twardo twierdzi że mam jechać nadal prosto:angryy: I teraz widoczki jak marzenie :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 P, jakie fajne ujęcie:) http://img707.imageshack.us/img707/3808/0019tx.jpg Pzdr. Quote
kaaamila1 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Gratuluję brązu! Furia jak fajnie obserwuje świat zza szyby samochodu:) Śliczna jest malutka! Quote
*anusia&ajlu* Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 ale ona jest cudna :loveu: zakochac sie mozna, wlos ma boski takiego yorka moglabym miec ;) a widoczki super! Quote
Yourii Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Dziękuję za miłe słowa :) przychodzę z nowiutkim zdjęciem : moja mała dama w ruchu :multi::multi: Quote
FREDZIU Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Cześć wpadłam zobaczyć co u Was słychać, dawno nas nie było:lol:. Furiatka jak zwykle śliczniusia, jak na nia patrzę to mam ochotę na drugiego yorkasa:lol: Quote
Recommended Posts