Yourii Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [FONT=Garamond]Dziękujemy wszystkim za życzonka :multi::multi: A tu Furia czająca na tort, chce zdmuchnąć świeczkę i pomyśleć życzenie :lol:: [/FONT] Quote
Yourii Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Zaraz wyjeżdzamy do Katowic :) Trzymajcie za nas kciuki :) A po ocenach w ringu odbieramy nagrodę z rankingu Yorklandu :) za II miejsce w kategorii Najlepsze Baby Do zobaczenia z Tymi do będą :) Quote
Fiolka_130 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A my Was widziałysmy :D ładniutka psinka ;) Quote
Princess_York Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 I jak poszło ? ;) Puchar jest ??:cool3: Quote
The Choco Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Hejka , zajrzyjcie na http://www.dogomania.pl/threads/204175-Cos-dla-Zakupoholiczek-..-Wejdz-i-sprawdz..-do-20-marca-do-18.00-dla-Animalii. - pomoc dla bezdomnych zwierząt Quote
Yourii Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Fiolka_130']A my Was widziałysmy :-D ładniutka psinka ;-) ej ! czemu nie podeszłas ?? :) [quote name='ania90']zyczymy powodzenia :smile: tez bede w katowicach Szkoda że nie podeszłaś, bo ja nie wszystkich kojarzę, a chciałabym Was wszystkich poznać - miło by było :) [quote name='bluerat']Miło było Was poznać :smile: I nawzajem :) [quote name='Princess_York']I jak poszło ? ;-) Puchar jest ??:cool3: Zeszłyśmy bez lokaty, ale PUCHAR jest i to śliczny !! wieczorem wstawię fotki :) Quote
Gucci13 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 gratulujemy pucharku:multi: czekamy na zdjęcia:loveu: Quote
*kleo* Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Cześć okrutna kobito co biedną Furkę po deszczu ciągałaś, wszystko widziałam jak szłam do auta :evil_lol: Potwierdzam, puchary są śliczne :loveu: Quote
tigrunia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 :evil_lol: jak wy to robicie ? Bez lokaty ale puchary są :crazyeye: Ja też tak chcę :loveu: Quote
Fiolka_130 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Yourii napisał(a):ej ! czemu nie podeszłas ?? :) ja nieśmiała jestem:oops: ale stałam obok Was już po wystawie :P gratulacje Quote
*Jot* Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Cześć Sandra !! Gratulacje !! :multi: No to na foteczki czekamy :cool3: Quote
Yourii Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='Fiolka_130']ja nieśmiała jestem:oops: ale stałam obok Was już po wystawie :P gratulacje Wstaw swoje zdjęcie to następnym razem ja podejdę ;) [quote name='*kleo*']Cześć okrutna kobito co biedną Furkę po deszczu ciągałaś, wszystko widziałam jak szłam do auta :evil_lol: Potwierdzam, puchary są śliczne :loveu: Czemu z parasolką nie przybiegłaś :shake: :evil_lol: Furii żadna pogoda nie straszna :) [quote name='tigrunia']:evil_lol: jak wy to robicie ? Bez lokaty ale puchary są :crazyeye: Ja też tak chcę :loveu: Puchar jest za całokształt, a lokaty jak lokaty - czasem są, czasem nie :evil_lol: [quote name='ania90']gratuluje :smile: [quote name='Gucci13']gratulujemy pucharku:multi: czekamy na zdjęcia:loveu: [quote name='Princess_York']gratulację ;-) . [quote name='agamewa']Gratulacje;-) [quote name='*Jot*']Cześć Sandra !! Gratulacje !! :multi: No to na foteczki czekamy Dzięki wielkie ! Mam też super filmik jak się Furia zaprzyjaźnia z Kariny Cleo i Bono - jak się uda to wstawię. proszę fotki dla WAS: Quote
karkakarka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 http://prodexter.pl/images/rankingbig2.jpg Ta to ma piękne złoto :loveu: (chodzi mi o kolor włosa :D) Quote
ania90 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 no i nawet na zdjeciu puchar slicznie wyglada a Furka jaka zadowolona z niego jest :) Quote
chrupcia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 http://prodexter.pl/images/rankingbig1.jpg jaka dumna panienka :loveu: ślicznie wygląda :loveu: gratuluje wyniku :multi: Quote
*kleo* Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Yourii napisał(a):Czemu z parasolką nie przybiegłaś :shake: :evil_lol: Furii żadna pogoda nie straszna :) Sama nie miałam, kaptur na łeb i do przodu, ale Ulcię w kontenerek schowałam :p Moje mimozy jak mokro to strajkują, Ulcia jakoś tam jeszcze idzie, ale szczęśliwa wtedy nie jest :evil_lol: Quote
kiniaaa Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 http://prodexter.pl/images/rankingbig1.jpg jaka piękna :loveu: jeszcze raz gratulacje! Quote
Recommended Posts