Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Sandra:)Powiem Ci szczerze że nie wiem co Ci doradzić z tymi papilotami,hmm może zawijał je mocniej i ściślej,gumeczką ściągnij...sama nie wiem?ja mam jedynie problem z wąsami tam te papiloty jakby zjeżdżały w dół i tak sobie wiszą...muszę je w ciągu dnia poprawiać i nawet nie pomaga ściślejsza gumka..nie wiem może ja je jakoś żle zakładam?

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Buff też miałam takie problemy z papilotami. Z grzbietu może nie ściągała ale na łapkach i udkach spod koszulki zawsze wyciągnęła no i te nieszczęsne wąsy :shake:
A z tym zlewem patent rewelacyjny :multi: Jaki jest szeroki?

Przyjeżdżacie na sobotnią wystawę czy niedzielną? Czy na obie może? :multi:

Posted

chciałam cie o ten zlew zapytać
tylko yorusie sie w nim moga zmieścić czy inne ogonki również? hihi
też musze nad czymś pomysleć a wanna zajmie ogrom miejsca
aaaa nawet sie nie przywitałam
wiosenne pozdrowienia

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Sandra:smile:Powiem Ci szczerze że nie wiem co Ci doradzić z tymi papilotami,hmm może zawijał je mocniej i ściślej,gumeczką ściągnij...sama nie wiem?ja mam jedynie problem z wąsami tam te papiloty jakby zjeżdżały w dół i tak sobie wiszą...muszę je w ciągu dnia poprawiać i nawet nie pomaga ściślejsza gumka..nie wiem może ja je jakoś żle zakładam?

Eee... nic nie daje... ona to normalnie czarodziejka mała że tak potrafi wszystkie zdjąć... a ja mam stresa cały czas czy aby na pewno tym razem z włosami ich nie zdejmie... :-( a o wąsach nic już nie wspomnę, jak miałam urlop to ładnie zapapilotowana chodziła ale teraz jak tylko w kiteczkach na pyszczku bo boje się że jeszcze przed samą wystawą obgryzie wąsy...

[quote name='tigrunia']Z Buff też miałam takie problemy z papilotami. Z grzbietu może nie ściągała ale na łapkach i udkach spod koszulki zawsze wyciągnęła no i te nieszczęsne wąsy :shake:
A z tym zlewem patent rewelacyjny :multi: Jaki jest szeroki?

Przyjeżdżacie na sobotnią wystawę czy niedzielną? Czy na obie może? :multi:

A jakoś poradziłaś sobie czy po prostu Buff wyrosła z tego??
Będziemy na nocnej i dzienne :D

wymiary zlewu: 60x50x20 :) jest megawygodny, kręgosłup nie boli i chyba psu również wygodniej również bo widzi co się dzieje a nie ścianki wanny :evil_lol:

[quote name='dysia-u']chciałam cie o ten zlew zapytać
tylko yorusie sie w nim moga zmieścić czy inne ogonki również? hihi
też musze nad czymś pomysleć a wanna zajmie ogrom miejsca
aaaa nawet sie nie przywitałam
wiosenne pozdrowienia

Wiesz co, chyba raczej tak. Chociaż nigdy innego psa w nim nie kąpałam ale jak są podobnej wielkości to czemu by nie :)

Oj u mnie wczoraj wiosna była takie słonko aż się trochę odżyło od tych promieni...:loveu: Teraz pomaszerowała do Was... oddawaj! :evil_lol::evil_lol:

A dziś? ło... zimno, mroźno i rano skrobanie szyb oczywiście, już się nie mogę doczekać garażu to chociaż później z domu będzie można wyjść i się nie zmarznie hehe

Chciałam nowe fotki kokardek wrzucić, ale patrzę kable nie ma... moja siostra sobie "pożyczyła" do przegrania muzyki z lapka... (ah te młodsze rodzeństwo) wieczorem ma ponoć go mi przynieść to wtedy wrzucę :)

P O Z D R O W I E N I A

Posted

[quote name='Yourii']
A jakoś poradziłaś sobie czy po prostu Buff wyrosła z tego??
Będziemy na nocnej i dzienne :D

wymiary zlewu: 60x50x20 :) jest megawygodny, kręgosłup nie boli i chyba psu również wygodniej również bo widzi co się dzieje a nie ścianki wanny :evil_lol:

Przestałam papilotować :diabloti:

A masz jakiś model tego cuda? Bo ja szukam ale szerokiego na 50 cm.

Posted

[quote name='tigrunia']No cóż .. rozejrzę się za takim cudem na allegro

Ten był kupowany jakieś 5 lat temu w OBI, teraz moja Ciocia dla swoich yorasków też takie szuka i nie może dostać... W OBI to był "zlew gospodarczy" - tyle mogę Ci pomóc :)

[quote name='darii_iia']Cześć.
Ach te mokre Yorki. Mojego łobuza zawsze nazywają zmokłą kurą lub szczurkiem. Zapraszamy na nowe zdjęcia. Oo a jakie kokardki robisz . ? ;-)

Tak, takie małe mokre szczurki :evil_lol:
Zaraz wpadniemy na nowe zdjątka Drakusia bardzo chętnie:multi:

Kokardeczki rożne robię z przewagą wystawowych, parę postów wcześniej są moje pierwsze cudeńka, a niżej przedstawiam Wam najnowsze cukiereczki "prosto z bombonierki":

NOWOŚĆ KOKARDECZKI DLA SZCZENIACZKÓW
:loveu: występujących w klasie baby :loveu:

[SIZE=3]
[SIZE=2]Wymiar: 2,5x0,5 cm (para)

Wymiar: 3x1,2 cm

Wymiar: 3,5x1,2

Wymiar: 3,5x1,3 cm

Wymiar: 3x1,2 cm

Wymiar: 2,6x2,5 (z myślą o Karinie)

Wymiar: 2,6x2,5 cm (z myślą o Karinie)

Wymiar: 2,6x2,5 (z myślą o KArinie)

Wymiar: 4x2,5 cm

Wymiar: 3x2,5 cm (z myślą Karinie)

Wymiar: 5x2,5 cm

Wymiar: 3,7x2,5 cm

Wymiar: 4,5x2,5 cm

Wymiar: 4x2,5 (miękka)

Będę je miała na wystawie w BYDGOSZCZY na nocnej i dziennej :)
zapraszam do przymiarki !

Pozdrawiam Was i życzę dobrej nocki, a teraz lecę z Furią na wieczorny spacer i do wyrka :D

Posted

chrupcia napisał(a):
ale cudeńka robisz :loveu:

HEJ!

Hej
Dziękuję za uznanie :)

kiniaaa napisał(a):
witamy wieczornie!:smile:
oj to ja muszę Cię dopaść na wystawie :evil_lol: wpadniemy na dzienną;-)
bardzo podobają mi się kokardeczki, baaaaardzo!

Super cieszę się!
To dopadnij mnie hehe będę gdzieś w pobliżu ringów yorasów:evil_lol: jak mnie nie poznasz to Furię rozpoznasz, chyba... bo ona w przebraniu wystawowym jakaś taka nie podobna się robi do małej złośnicy jaką jest.

Yoko2009 napisał(a):
Witam wieczornie:smile: Sandra przepiękne masz te kokardeczki:smile::smile: maleńkie cudeńka, dobrze, że będziesz je miała w Bydgoszczy:smile: na pewno coś wybierzemy:smile:
Dobrej nocy:smile:

Także witam wieczorową porą:loveu:
Również zapraszam, zapraszam. Dla każdego znajdę czas :) i Furia ładnie się przywita.

*Jot* napisał(a):
Śliczne fotki kąpielowe :loveu:
A te kafelki jakie cudowne w łazience.Na takie choruję :roll:

Kokardki-cudowne :-P

Dziękujemy :)
to lepiej kup sobie takie, żebyś się za bardzo nie rozchorowała bo co wtedy ? :eviltong:

agamewa napisał(a):
Sandra piękne kokardy..a co do sędziny..hmmmmm..chyba się nawet podwójnie cieszę że mnie na nocnej nie będzie..

Dzięki wielki :) staram się.

No właśnie, a ja będę.................... :-( szkoda że nie będzie Pani Nicewicz..... gdybym wcześniej wiedziała to bym się zastanowiła z zapisaniem mojej małej............

Posted

Cześć Dziewczyny :)
Trzymam kciuki za Was :)
A ta nowa sędzina to jakaś nie bardzo bo jeszcze sie z nią nie zetknełam ? Za to Niciewicz jakoś nie polubiłam więc pewnie wcale by mnie ta zmiana nie zmartwiła gdybym wystawiała co więcej nie zgłosiłabym Carmen do tej pani ;)

Posted

[quote name='Marzena*']Cześć Dziewczyny :smile:
Trzymam kciuki za Was :smile:
A ta nowa sędzina to jakaś nie bardzo bo jeszcze sie z nią nie zetknełam ? Za to Niciewicz jakoś nie polubiłam więc pewnie wcale by mnie ta zmiana nie zmartwiła gdybym wystawiała co więcej nie zgłosiłabym Carmen do tej pani ;-)

Nie dziękuję żeby nie zapeszać :eviltong:
A co tej zmiany... zobaczymy będzie co będzie i tak się nic już nie da zrobić, chociaż bardziej jestem przekonana do Pani Nicewicz, ale może Ta Pani również mnie zaskoczy...
Będzie co ma być.
A kciuki zawsze się przydadzą :)

[quote name='tigrunia']Uhh.. jak ja lubie takie zmiany :mad:

Ja też uwielbiam....:angryy::angryy:

To do zobaczenia na wystawie, a z niektórymi po wystawie na dogo :)
ciekawa jutro podróż będzie gdyż u mnie to zamieć i śnieg pada :-o

Posted

Yourii napisał(a):

Super cieszę się!
To dopadnij mnie hehe będę gdzieś w pobliżu ringów yorasów:evil_lol: jak mnie nie poznasz to Furię rozpoznasz, chyba... bo ona w przebraniu wystawowym jakaś taka nie podobna się robi do małej złośnicy jaką jest.

Hej Sandra:)
trochę Cię kojarzę po fotkach, więc pewnie poznam bez problemu;)

u nas w Bydgoszczy ładna pogoda...
wpadnijcie na fotki:p