*Agnieszka* Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Cześć Sandra:)Powiem Ci szczerze że nie wiem co Ci doradzić z tymi papilotami,hmm może zawijał je mocniej i ściślej,gumeczką ściągnij...sama nie wiem?ja mam jedynie problem z wąsami tam te papiloty jakby zjeżdżały w dół i tak sobie wiszą...muszę je w ciągu dnia poprawiać i nawet nie pomaga ściślejsza gumka..nie wiem może ja je jakoś żle zakładam? Quote
tigrunia Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Z Buff też miałam takie problemy z papilotami. Z grzbietu może nie ściągała ale na łapkach i udkach spod koszulki zawsze wyciągnęła no i te nieszczęsne wąsy :shake: A z tym zlewem patent rewelacyjny :multi: Jaki jest szeroki? Przyjeżdżacie na sobotnią wystawę czy niedzielną? Czy na obie może? :multi: Quote
dysia-u Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 chciałam cie o ten zlew zapytać tylko yorusie sie w nim moga zmieścić czy inne ogonki również? hihi też musze nad czymś pomysleć a wanna zajmie ogrom miejsca aaaa nawet sie nie przywitałam wiosenne pozdrowienia Quote
Yourii Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='agamewa']Cześć Sandra:smile:Powiem Ci szczerze że nie wiem co Ci doradzić z tymi papilotami,hmm może zawijał je mocniej i ściślej,gumeczką ściągnij...sama nie wiem?ja mam jedynie problem z wąsami tam te papiloty jakby zjeżdżały w dół i tak sobie wiszą...muszę je w ciągu dnia poprawiać i nawet nie pomaga ściślejsza gumka..nie wiem może ja je jakoś żle zakładam? Eee... nic nie daje... ona to normalnie czarodziejka mała że tak potrafi wszystkie zdjąć... a ja mam stresa cały czas czy aby na pewno tym razem z włosami ich nie zdejmie... :-( a o wąsach nic już nie wspomnę, jak miałam urlop to ładnie zapapilotowana chodziła ale teraz jak tylko w kiteczkach na pyszczku bo boje się że jeszcze przed samą wystawą obgryzie wąsy... [quote name='tigrunia']Z Buff też miałam takie problemy z papilotami. Z grzbietu może nie ściągała ale na łapkach i udkach spod koszulki zawsze wyciągnęła no i te nieszczęsne wąsy :shake: A z tym zlewem patent rewelacyjny :multi: Jaki jest szeroki? Przyjeżdżacie na sobotnią wystawę czy niedzielną? Czy na obie może? :multi: A jakoś poradziłaś sobie czy po prostu Buff wyrosła z tego?? Będziemy na nocnej i dzienne :D wymiary zlewu: 60x50x20 :) jest megawygodny, kręgosłup nie boli i chyba psu również wygodniej również bo widzi co się dzieje a nie ścianki wanny :evil_lol: [quote name='dysia-u']chciałam cie o ten zlew zapytać tylko yorusie sie w nim moga zmieścić czy inne ogonki również? hihi też musze nad czymś pomysleć a wanna zajmie ogrom miejsca aaaa nawet sie nie przywitałam wiosenne pozdrowienia Wiesz co, chyba raczej tak. Chociaż nigdy innego psa w nim nie kąpałam ale jak są podobnej wielkości to czemu by nie :) Oj u mnie wczoraj wiosna była takie słonko aż się trochę odżyło od tych promieni...:loveu: Teraz pomaszerowała do Was... oddawaj! :evil_lol::evil_lol: A dziś? ło... zimno, mroźno i rano skrobanie szyb oczywiście, już się nie mogę doczekać garażu to chociaż później z domu będzie można wyjść i się nie zmarznie hehe Chciałam nowe fotki kokardek wrzucić, ale patrzę kable nie ma... moja siostra sobie "pożyczyła" do przegrania muzyki z lapka... (ah te młodsze rodzeństwo) wieczorem ma ponoć go mi przynieść to wtedy wrzucę :) P O Z D R O W I E N I A Quote
tigrunia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Yourii'] A jakoś poradziłaś sobie czy po prostu Buff wyrosła z tego?? Będziemy na nocnej i dzienne :D wymiary zlewu: 60x50x20 :) jest megawygodny, kręgosłup nie boli i chyba psu również wygodniej również bo widzi co się dzieje a nie ścianki wanny :evil_lol: Przestałam papilotować :diabloti: A masz jakiś model tego cuda? Bo ja szukam ale szerokiego na 50 cm. Quote
Yourii Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Nie nie mam modelu, moja mama się go naszukała bardzo ale ona żadnej nazwy nie ma na sobie, a on był tak mega dawno kupowany... Quote
Yourii Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Yoko2009 napisał(a):Witam i na foteczki zapraszam:) Biegnę z przyjemnością :) Luuuuuuuuuubię nowości fotkowe :D Quote
tigrunia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No cóż .. rozejrzę się za takim cudem na allegro :cool3: Quote
darii_iia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Cześć. :) Ach te mokre Yorki. Mojego łobuza zawsze nazywają zmokłą kurą lub szczurkiem. :lol: Zapraszamy na nowe zdjęcia. ;) Oo a jakie kokardki robisz . ? ;) Quote
Yourii Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='tigrunia']No cóż .. rozejrzę się za takim cudem na allegro Ten był kupowany jakieś 5 lat temu w OBI, teraz moja Ciocia dla swoich yorasków też takie szuka i nie może dostać... W OBI to był "zlew gospodarczy" - tyle mogę Ci pomóc :) [quote name='darii_iia']Cześć. Ach te mokre Yorki. Mojego łobuza zawsze nazywają zmokłą kurą lub szczurkiem. Zapraszamy na nowe zdjęcia. Oo a jakie kokardki robisz . ? ;-) Tak, takie małe mokre szczurki :evil_lol: Zaraz wpadniemy na nowe zdjątka Drakusia bardzo chętnie:multi: Kokardeczki rożne robię z przewagą wystawowych, parę postów wcześniej są moje pierwsze cudeńka, a niżej przedstawiam Wam najnowsze cukiereczki "prosto z bombonierki": NOWOŚĆ KOKARDECZKI DLA SZCZENIACZKÓW :loveu: występujących w klasie baby :loveu: [SIZE=3] [SIZE=2]Wymiar: 2,5x0,5 cm (para) Wymiar: 3x1,2 cm Wymiar: 3,5x1,2 Wymiar: 3,5x1,3 cm Wymiar: 3x1,2 cm Wymiar: 2,6x2,5 (z myślą o Karinie) Wymiar: 2,6x2,5 cm (z myślą o Karinie) Wymiar: 2,6x2,5 (z myślą o KArinie) Wymiar: 4x2,5 cm Wymiar: 3x2,5 cm (z myślą Karinie) Wymiar: 5x2,5 cm Wymiar: 3,7x2,5 cm Wymiar: 4,5x2,5 cm Wymiar: 4x2,5 (miękka) Będę je miała na wystawie w BYDGOSZCZY na nocnej i dziennej :) zapraszam do przymiarki ! Pozdrawiam Was i życzę dobrej nocki, a teraz lecę z Furią na wieczorny spacer i do wyrka :D Quote
kiniaaa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 witamy wieczornie!:) oj to ja muszę Cię dopaść na wystawie :evil_lol: wpadniemy na dzienną;) bardzo podobają mi się kokardeczki, baaaaardzo! Quote
Yoko2009 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witam wieczornie:) Sandra przepiękne masz te kokardeczki:):) maleńkie cudeńka, dobrze, że będziesz je miała w Bydgoszczy:) na pewno coś wybierzemy:) Dobrej nocy:) Quote
*Jot* Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Śliczne fotki kąpielowe :loveu: A te kafelki jakie cudowne w łazience.Na takie choruję :roll: Kokardki-cudowne :p Quote
Yourii Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 DZIEWCZYNY!! Zmienił się sędzia na nocnej w Bydgoszczy zamiast Pani Nicewicz będzie Pani Magdalena Kozłowska... Quote
*Agnieszka* Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Sandra piękne kokardy..a co do sędziny..hmmmmm..chyba się nawet podwójnie cieszę że mnie na nocnej nie będzie.. Quote
Yourii Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 chrupcia napisał(a):ale cudeńka robisz :loveu: HEJ! Hej Dziękuję za uznanie :) kiniaaa napisał(a):witamy wieczornie!:smile: oj to ja muszę Cię dopaść na wystawie :evil_lol: wpadniemy na dzienną;-) bardzo podobają mi się kokardeczki, baaaaardzo! Super cieszę się! To dopadnij mnie hehe będę gdzieś w pobliżu ringów yorasów:evil_lol: jak mnie nie poznasz to Furię rozpoznasz, chyba... bo ona w przebraniu wystawowym jakaś taka nie podobna się robi do małej złośnicy jaką jest. Yoko2009 napisał(a):Witam wieczornie:smile: Sandra przepiękne masz te kokardeczki:smile::smile: maleńkie cudeńka, dobrze, że będziesz je miała w Bydgoszczy:smile: na pewno coś wybierzemy:smile: Dobrej nocy:smile: Także witam wieczorową porą:loveu: Również zapraszam, zapraszam. Dla każdego znajdę czas :) i Furia ładnie się przywita. *Jot* napisał(a):Śliczne fotki kąpielowe :loveu: A te kafelki jakie cudowne w łazience.Na takie choruję :roll: Kokardki-cudowne :-P Dziękujemy :) to lepiej kup sobie takie, żebyś się za bardzo nie rozchorowała bo co wtedy ? :eviltong: agamewa napisał(a):Sandra piękne kokardy..a co do sędziny..hmmmmm..chyba się nawet podwójnie cieszę że mnie na nocnej nie będzie.. Dzięki wielki :) staram się. No właśnie, a ja będę.................... :-( szkoda że nie będzie Pani Nicewicz..... gdybym wcześniej wiedziała to bym się zastanowiła z zapisaniem mojej małej............ Quote
tigrunia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='Yourii']DZIEWCZYNY!! Zmienił się sędzia na nocnej w Bydgoszczy zamiast Pani Nicewicz będzie Pani Magdalena Kozłowska... Uhh.. jak ja lubie takie zmiany :mad: Quote
Marzena* Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Cześć Dziewczyny :) Trzymam kciuki za Was :) A ta nowa sędzina to jakaś nie bardzo bo jeszcze sie z nią nie zetknełam ? Za to Niciewicz jakoś nie polubiłam więc pewnie wcale by mnie ta zmiana nie zmartwiła gdybym wystawiała co więcej nie zgłosiłabym Carmen do tej pani ;) Quote
Yourii Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 [quote name='Marzena*']Cześć Dziewczyny :smile: Trzymam kciuki za Was :smile: A ta nowa sędzina to jakaś nie bardzo bo jeszcze sie z nią nie zetknełam ? Za to Niciewicz jakoś nie polubiłam więc pewnie wcale by mnie ta zmiana nie zmartwiła gdybym wystawiała co więcej nie zgłosiłabym Carmen do tej pani ;-) Nie dziękuję żeby nie zapeszać :eviltong: A co tej zmiany... zobaczymy będzie co będzie i tak się nic już nie da zrobić, chociaż bardziej jestem przekonana do Pani Nicewicz, ale może Ta Pani również mnie zaskoczy... Będzie co ma być. A kciuki zawsze się przydadzą :) [quote name='tigrunia']Uhh.. jak ja lubie takie zmiany :mad: Ja też uwielbiam....:angryy::angryy: To do zobaczenia na wystawie, a z niektórymi po wystawie na dogo :) ciekawa jutro podróż będzie gdyż u mnie to zamieć i śnieg pada :-o Quote
kiniaaa Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Yourii napisał(a): Super cieszę się! To dopadnij mnie hehe będę gdzieś w pobliżu ringów yorasów:evil_lol: jak mnie nie poznasz to Furię rozpoznasz, chyba... bo ona w przebraniu wystawowym jakaś taka nie podobna się robi do małej złośnicy jaką jest. Hej Sandra:) trochę Cię kojarzę po fotkach, więc pewnie poznam bez problemu;) u nas w Bydgoszczy ładna pogoda... wpadnijcie na fotki:p Quote
karkakarka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 http://img42.imageshack.us/img42/4485/0108rb.jpg http://img141.imageshack.us/img141/2803/0049k.jpg http://img716.imageshack.us/img716/4848/0129s.jpg To ja te trzy wezmę, napisz i na pw nr konta i koszt wysyłki. Quote
tigrunia Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Cześć :multi: I was dziewczyny miło było poznać :loveu: Furia sympatyczna dziewczynka :loveu: Do zobaczenia na majowej w Bydgoszczy mam nadzieję :loveu: Quote
Recommended Posts