Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yorkomanka']wielkie gratki:multi:

[quote name='Gucci13']mega gratulacje dla was:multi:

[quote name='karkakarka']Ogromne gratulacje!!!!
Cieszę się że tak wam poszło!

Dziękować, dziękować :)

[quote name='Princess_York']:loveu: :loveu: :loveu: Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cieszę się mega !!!!! :smile:
Widzisz ! Zaczynacie podbijać ringi :cool3: A suczek było tyle co na fotce tej tamtej :-P ? .

My też się mega cieszymy :) A Furia to już wcześniej zaczęła podbijać ringi :evil_lol:
W konkurencji mieliśmy 5 suczek w tym jedną MŁ.ZW.PL, więc stawka była naprawdę silna. Tym bardziej się cieszę :multi:

[quote name='slawi']http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/200774_198556503507253_100000587153682_660780_964261_n.jpg gratulacje:multi:,
tak jak patrzę na pozostałe zdjęcia, to Furia:loveu: wystawy ma we krwi

hehe, dzięki :) dobrze że jej się to podoba i dobrze na ringu się czuje.

[quote name='agamewa']Sandra jeszcze 2 wystawy i młodzieżowego championa będziemy mieć na dogo

Fajnie by było jakby tylko 2 wystawy, ale to muszą być 2 WYGRANE, a nie wystawy :)

Posted

hej Sandra:)
http://img860.imageshack.us/img860/3074/dsc0330.jpg super wygląda, jaka mała chudzinka :loveu: a skarpetki pierwsza klasa:lol:

fajny ten zlew jest, ja ostatnio tyle jeździłam w poszukiwaniu czegoś głębokiego do nowego mieszkania żeby można było Antosia kąpać, ale niestety nic nie znalazłam... pozostaje mu prysznic :evil_lol:

dobrze że chociaż u Ciebie mi się fotki włączyły, bo przy zwolnionym necie nic mi się od kilku dni nie ładuje... a tak to chociaż sobie pooglądałam :multi:

Posted

[quote name='Yourii']Dziękuję Bee ! :)

Ze skarpetkami mam problem bo są trochę za duże :P ale na razie dają radę hehe[/QUOTE]
A związujesz je jakoś czy tak sobie luzem siedzą?

Posted

troszke spoznione ale wielkie gratki dla Furii :loveu: tez bym chciala w Katowicach zdobyc ZW.Mł ;) ale mamy silna stawke ;)
ładnie się prezentowała :)

a i te kokardki superowe szkoda ze grzywki w takich nie chodza;)

Posted

cześć Sandra:)
Fajniusio furiatka wygląda w papilotach:) my jutro zakadamy pierwszy raz, hehe zobaczymy jak mi pójdzie:)

A że tak zapytam te skarpetki to w jakim celu???? Ja niekumata jestem hihih

Posted

[quote name='kiniaaa']hej Sandra:smile:
http://img860.imageshack.us/img860/3074/dsc0330.jpg super wygląda, jaka mała chudzinka :loveu: a skarpetki pierwsza klasa:lol:

fajny ten zlew jest, ja ostatnio tyle jeździłam w poszukiwaniu czegoś głębokiego do nowego mieszkania żeby można było Antosia kąpać, ale niestety nic nie znalazłam... pozostaje mu prysznic :evil_lol:

dobrze że chociaż u Ciebie mi się fotki włączyły, bo przy zwolnionym necie nic mi się od kilku dni nie ładuje... a tak to chociaż sobie pooglądałam :multi:

Chudzina? toż to kawał baby jest:lol::lol: nade wszystko lubi jeść :evil_lol:
W Castoramie szukałaś zlewu? może tam by coś było podobnego.

[quote name='tigrunia']A związujesz je jakoś czy tak sobie luzem siedzą?

Związuję je wstążką

Są to rękawiczki dla niemowląt na razie - dopiero zaczynamy się uczyć nosić coś takiego ale Furii to nic nie przeszkadza:diabloti:
Gdzieś na wystawie muszę kupić takie specjalne żeby nie spadały.

[quote name='*anusia&ajlu*']troszke spoznione ale wielkie gratki dla Furii :loveu: tez bym chciala w Katowicach zdobyc ZW.Mł ;-) ale mamy silna stawke ;-)
ładnie się prezentowała :smile:

a i te kokardki superowe szkoda ze grzywki w takich nie chodza;-)

Dziękujemy ślicznie :)
To ja trzymam kciuki by w Katowicach się Wam powiodło :) I jak się uda to MŁ.CH. już będzie ?

Zawsze możesz Grzywce "na grzywce" kitka też zrobić :cool3::cool3:

[quote name='Yoko2009']cześć Sandra:smile:
Fajniusio furiatka wygląda w papilotach:smile: my jutro zakadamy pierwszy raz, hehe zobaczymy jak mi pójdzie:smile:

A że tak zapytam te skarpetki to w jakim celu???? Ja niekumata jestem hihih

To pilnuj Desi żeby nie zjadał ich razem z włosem, lub żeby nie wydrapała. Najlepiej od razu ubranko na papiloty :)

A skarpetki po to by nie wydrapywała włosów.

pozdrawiam :multi:

Posted

[quote name='Yourii']Dziękujemy ślicznie :)
To ja trzymam kciuki by w Katowicach się Wam powiodło :) I jak się uda to MŁ.CH. już będzie ?

Zawsze możesz Grzywce "na grzywce" kitka też zrobić :cool3::cool3:[/QUOTE]

nie dziękujemy ;) my dopiero 2 wystawe będziemy mieli w młodzieży ;) ostatnio byl na 2 miejscu na 6psow, teraz mamy 9 w klasie...
Boo ma za malo wlosa zeby kokardki wiazac...a szkoda;)

Posted

[FONT=Garamond]Witam w dzisiejszy jakże piękny dzień !!

Piękny i ciepły ponieważ Furia obchodzi dziś swój roczek :BIG::BIG:

Zapraszam w jej imieniu na kawałek tortu urodzinowego :grins:

[/FONT]